CS @ Steam

Melyik verziót vennéd?

• Steam

Szavazat: 0 0.0%
  • Hagyományos

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Én a Steamre szavazok, az előzőt is ott vettem meg (jól rá is basztam... :oops: ). De talán most nem lesz kiadó váltás... 8)

Soha nem szerettem a steam-et , maradok is a hagyományos beszerzésnél!

Kivéve hogy legális, és bármikor bárhonnan játszhatsz DVD nélkül.

Más:
Azon gondolkoztam hogy a Steames Stalkeremnél a propertiesre kattintva tudok választani hogy milyen nyelven akarok játszani angol/francia/olasz/spanyol/német. Ha nem angolt választok elkezdi letölteni a nyelvi csomagot hozzá. Vajon a CS-is ilyen lesz? És ha igen akkor a magyar nyelvet tartalmazni fogja? Aszem ideje írni a Steam fórumra, milyen kár hogy a Shadow of Chernobil multi bug megoldása miatt kibannoltak... Aki Steamen veszi mindenképp az írjon ide legyen szíves.

szerintem az a steamm nagyon jó dolog.... egyrészt felteszed nem kell dvd viszont müxik a multi..meg ugye automatikus patch-elés.... beépített team speak.. normális szerverek csalás kizárva.... ha meg csalsz és kiderül akkor az életben nem fogod a játékodaal nem fogsz jáccani multiban.... nem kell idegeskedni a kiszállítás miatt.... utaod a pénzt jön a kód és nemsokára jácchatsz is... jómagamnak is elég sok játék van ami steam-es (half-life.... cs.... stb ). és nemtom ti hogy vagytok de szeriintem azért a pár extráért kiadni anyi pénzt.... matrica :lol: jó az a táska érhet valami meg a térkép is (a bonusz dvd az meg már vagy 1 hete megvan ).

Rainbov Six Vegas 2. szal annyira nem erőltetem a másolásvédelemmel ellátott játékok online áruházból való vásárlását. meg jó dolog néha felnézni a polcra és számolgatni a dobozokat 8)

Kijött a Steamen a játék, már lehet futtatni, nem csak pre-load van, valaki megvette már? Tapasztalatok, mennyivel befejezettebb az orosznál?

Steames verzió helyzetjelentés:
Aki nem igényli a dobozt annak mindenképpen ajánlom megvenni steamen a játékot!

Ugyanazt az angol CS-t kapod itt is mintha megvennéd DVD-n.
Eleve 1.5.0.4 -es verzió (és automatikusan frissül)

A másolásvédelmi megoldás a következő:
Amikor megvetted a játékot és először indítod egy kicsi "wrapper" alkalmazás van a CD-védelem helyett és egy CD-kulcsot kér (ez alapból ki van töltve, mert kapsz egyet a vásárláskor a Steamen is csak ez nem látszik :) ).
Ezt a kulcsot a kis progi a neten aktiválja is azonnal így biztos lehetsz benn, hogy nem fogja más aktiválni a Te kulcsodat.

Warezolók figyelem:
Ugyanazon a gépen ugyanazokkal a beállításokkal:
Steames (eredeti) CS vs. warezolt angol verzió (protect.dll injection megoldás):
- eredetin működik a staminamutató a sugárzásmérő alatt.
- eredeti nem okoz 2 óránként memóriakivétellel kékhalált
- eredetin mindig perzisztens a mentés a véletlen események is korrektül zajlanak le.
(nem kell 20x betölteni ugyanazt az állást, hogy valami jól süljön el)
- eredetin lehet multizni
- eredetin a mellékküldetések nem "fagynak be" a PDA-ba.

Ez nem marketing, ezek tények. Aki teheti vegye meg!

Onnan "vettem", hogy letöltöttem mielőtt megveszem demo jelleggel és egy idő után nagyon diegesítő volt. A motor hibája is, de a piszkált dll akar olyan címről olvasni ami kívül esik a stalker által lefoglalt memóriaterületen.
Mondtam, hogy nem promo és nem marketing. Leírtam azoknak akik küzdenek a bugokkal.
Anno a SHoC-nál is ez volt, hogy töltötték sé köpködték, hogy bugos.
Akkor a dobozosat egyszer kellett újrakezdenem, mert a mentésemben beragadt egy feladat.

én sem akarom midnenkire rátukmálni az eredetit, le is írtam.
Mindössze azt szeretném megelőzni, hogy megint olyan emberek fikázódjanak akik meg sem vették olyan hibák miatt amik a tört verziókból következnek.
Közben egy klántársam játtsza egyébként velem párhuzamosan és eddig az "újratöltve" nevű csapat tudott egyedül olyat rilízelni ami egy kivétellel nem produkálja az általam (és többek által) tapasztalt tüneteket. Fentinek egyetlen hibája, hogy területek közti mászkálásnál néha beragad és csak egy "OK" gomb van "Yes" "No" helyett a "Move to another location?" párbeszédablakban. Azt meg hiába nyomkodod nem történik semmi.
Azt elfelejtettem írni még a tapasztalathoz, hogy a Steam egyetlen hátránya, hogy lassan szolgál ki a letöltéssel (én 300-350 el tudtam szedni). Valószínű olyan nagyszámú eladás van most, hogy Clear Sky+Crysis Warhead preload, hogy a content szerverek nem bírják :)

ezek a bugok 1.5.04 patchhel jelentkeznek, tök 8 hogy milyen játékkal tolod. a köv. patchben javítják, de már javítottuk, ha kell ki tudom tenni a fájlt. (viszont több mint val., hogy új játékot kell kezdeni hozzá )

nekem azóta amióta Steamen megvettem egyik sem jelentkezett egyszer sem :D
LEhet, hogy csak mázlim van. A kékhalál biztosan a tört hibája volt, a "belső" bugokat meg úgysem tudom tracelni csak tapasztalni. :)

Vissza
Top Alul