CS @ Steam

Melyik verziót vennéd?

• Steam

Szavazat: 0 0.0%
  • Hagyományos

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Lopok Widratól: CS elérhető lesz Steamen keresztül.
http://www.steampowered.com/v/index.php ... 1416&cc=US

Ennek előnye ugye, hogynem veszik el, nem használódik el a lemez. Interneten keresztűl bárhonnan elérhető.
Dobozos viszont szépen mutat a polcon és nem kell a töltögetéssel vesződni.
Melyiket vennétek és miért?

Én a hagyományost preferálom, viszont a Steam azért nagyon jó, mert így olyan országokból is hozzá lehet jutni, ahol a dobozos verziót nem terjesztik. Most nem tudok rá példát mondani, de a GSC fórumon volt, aki arra panaszkodott, hogy nem tud hozzájutni a játékhoz, mert náluk nem lehet kapni, az ő országába pedig nem szállítják ki. Akkor még nem volt Steam-es a SoC se, és javasolta is az illető, hogy jó lenne Steam-en keresztül is elérni.

Jobb szeretem a kézzelfogható dolgokat, szóval a hagyományosnál maradok. Ha valakinek meg az a problémája vele, hogy elhasználódik, készítsen róla biztonsági másolatot és nem fog :wink: .

Én is a hagyományosra szavazok, amennyiben jól megtömik a CE dobozát :twisted: Különben :(

én is maradok a dobozosnál, nincs annál szebb, főleg ha vmi ejdejó játékról van szó... (lehet arra a lemezkére többféleképp is vigyázni...)

Dobozosra szavazok, csak jöjjön már :D

Jelvény csak az orosz CE-ben van. Térképet tudsz nyomtatni. Csak mondom.

Doboz, mert azt télen fel lehet használni gyújtósnak......de persze csak ha már a fagyhalál fenyeget :halom: pattog1 pattog1 pattog1

stalkerce.jpg

Vissza
Top Alul