Crysis 2. (2010)

Most, hogy bejelentették a játékot, mit vársz tőle ?

• sokkal kisebb gépigényt

Szavazat: 0 0.0%
  • még nagyobb grafikai forradalmat

• jobb multiplayert

• még szabadabb játékmenetet

• Összes szavazó
    0
hivatalos PC MP demo lesz márius 1-től részletek itt:

http://www.mycrysis.com/news/crysis_2/c ... -march-1st

Én még nem próbáltam , csak YT-on az intro részét, de elég felemás érzéseim vannak. Az alapötlet nagyon jónak találom, végre kiderülhet hogy miért is hívják Crysisnak a játékot, és az is jó ahogy próbálják összemosni a filmek világát a játékokéval viszont a megvalósítás szerintem rossz, konkrétan szar(legalábbis az intro többet nem láttam). Nem a technikai részével van gond, mert az teljesen profi, de az érzelemvilága nekem túlságosan teátrális, ott lőttem ki a videót amikor a vízből felbukó katonát lövő terminátoros űrizé előtt beugrott a képbe a nanoruhás csávó és egy helikopterágyúval elkezdte lőni, és olyan beállása volt, hogy Chuck Norris és David Hasselhof genetikai keresztezéséből sem lehetne jobb karaktert gyártani erre a feladatra. Igazából nem tudtam hogy nevessek vagy sírjak, úgyhogy gyorsan kinyomtam, mielőtt a szirupot kellett volna törölgetnem a képernyőről. Sajnos ez valszeg az EA miatt van, és kb már kezdem is sejteni, hogy miért leakelték ezt a bétát. Kiváncsi leszek a játékra, az valószínűéleg megmarad olyannak amilyennek eredetileg tervezték, de nem akarok róla vidiket nézni, mert elveszi az újdonság élményét azelől amikor játszom

ja és ahhoz képst hogy hans zimmer szerezte a zenéjét a fő téma elég idegesítő, ráadásul loopolva van az intro alatt végig.

Sajnos a gép megpusztul tőle, egyszerűen nem bírja szusszal... :DDD
Úgy látom kő venni egy erőművet mostmár... :roll:

Ja igen, a sima Crysis 2 most az ipon-ban (de lehet mindenütt másutt is, nem néztem utána) 8000ft, és adnak mellé még egy Bad Company 2-t is, szóval tessenek előrendelni, baromi jó akció! :wink:

máshol azt írják rohadt jól fut mobil 8600 GT-vel gamer-en játszható. Én még nem próbáltam de majd kiváncsi leszek.

Erre csak annyit mondok, hogy nem kell hozzá túl erős vga, mert exponenciálisan nő az fps szám, ahogy erősödik a vga, de sajnos a gyenge vga-nál cseszik jól menni.
8600gt nem sokkal erősebb az enyémtől, mégis simán fut, de nálam teljesen xar.

De egy példa: GTX580-on kifullozva fullHD felbontásban 50-60fps átlagban.

Az optimalizálás jó lett, csak a beállításokat vették el, pedig lebutítva tuti elfutna nálam is simán. A "gamer" grafikai beállítás a leggyatrább, de még úgy is simán szép a játék. Nekem jó lenne rusnyábban is, mert én azért játszanék vele, mert jó, nem azért mert szép.

LINK
Kb 30%-kal lassabb mint a 8600gt, mégis sokkal rosszabb eredményeket dob, mint kéne.
A CPU-t meg hiába írom milyen. Nem az a szűk keresztmetszet. De az is az lenne, ha erősebb lenne a vga.

Majd lesz egy másik gép véve, azt le van tudva a gond. De hogy abba már belefogok tenni egy 5870-et minimum, az fix.

na ez az MGPU hátránya, sajnos nem minden játék tudja kihasználni. Még ha le is kódolják hozzá az engine-t, magát a designt is ennek megfelelően kell kialakítani, emiatt nem sokan foglalkoznak vele. Meg igazából ebben az esetben gyenge magokat nincs értelme közös munkára fogni, túl sok az overhead, és pl 1G ram alatt szvsz nincs is ételme több gpu-t használni.

Azért próbáld meg ezeket a parancssori paramétereket:

Code:
con_restricted 0 +r_OcclusionQueriesMGPU 1 +r_WaterReflectionsMGPU 2 +r_OcclusionQueriesMGPU 1 +r_MultiGPU 2

(parancsikonon jobb gomb/tulajdonságok/cél a jobbszélső " után beírod vagy parancssorból kilnek mi tetszik)

Nem tudom a CE3 megérti e de egy próbát megér.

Sajnos nem javult semmit a helyzet. Egyszerűen ez van, majd okoskodok valamit az egyik cfg-vel... :wink:
Azért köszi a segítséget!

A tiéd kényelmesen elviszi, szedd le, próbáld ki, 1,5 giga a demo! :wink:

valszeg letépem majd sztímről aztán kiderül

GDC 11-es CE3 techdemo-k

<embed width="640" height="391" src="http://media.mtvnservices.com/mgid:moses:video:gametrailers.com:711208" quality="high" bgcolor="000000" name="efp" align="middle" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="autoPlay=false" allowfullscreen="true"></embed>

<embed width="640" height="391" src="http://media.mtvnservices.com/mgid:moses:video:gametrailers.com:711210" quality="high" bgcolor="000000" name="efp" align="middle" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="autoPlay=false" allowfullscreen="true"></embed>

Ma jelent meg hivatalosan :D. De azt hallottam aki kézhez kapta ma még nem játszhat vele mert még az euban nem jelent meg :D.

De Usa exe vel is lehet azt olvastam :D. Szerezni meg hát tudjuk h h lehet :D.

azt a pár napot ki lehet bírni.... Ha letöltőd és tetszik akkor lehet menni mihelyst lesz pénzed és meg lehet venni...

Hozzájutottam pici pénzér (6k-lett végülis ) A single player része elég jó lett,a multi egy rakás xar kemperekkel hekkerekkel... meg a kod féle szintlépős marhasággal, szal ha multira kell akkor inkább keres mást (vagy vegyél hozzá 10 doboz nyugtatót :D ) . Hamarossan itt a dx 11 is hozzá oszt meglátjuk min fog változtatni..

Vissza
Top Alul