Crysis 2. (2010)

Most, hogy bejelentették a játékot, mit vársz tőle ?

• sokkal kisebb gépigényt

Szavazat: 0 0.0%
  • még nagyobb grafikai forradalmat

• jobb multiplayert

• még szabadabb játékmenetet

• Összes szavazó
    0

jim67

New Member
Csatlakozás
2007.02.21.
Üzenetek
8,126
Reakció pontszám
0
"Az Electronic Arts bejelentette, hogy meghosszabbítja szerződését a Crytekkel, és kiadja a Crysis 2 nevű játékot. A Crysis 2 a Crytek saját multiplatform motorjával, a CryEngine 3-al készül majd Xbox360-ra, Playstation 3-ra és PC-re!"

http://www.gamestar.hu/gyorshir-crysis- ... losan.html

várjuk csak nehogy elsesszék a fejlesztést a 3 géptípus miatt

itt egy kép egyenlőre cryengine 2-ből

46677_Modder3_normal.jpg

már alig várom
azt hallottam nem biztos de lehet hogy év végén már Xbox-ra PS-re kijön pc-re 2010 márciusában jön #B
te ez cryengine 3 nem 2

itt az első trailer (igen minden bizonynal cryengine 3-al jönki )

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5wGcJHFf5js&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5wGcJHFf5js&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Az egyik Electronic Arts dolgozó Twitter lapján tűnt fel egy bejegyzés, ami arra utal, hogy lassan, de biztosan kapunk információt a Crysis folytatásáról.
crysis_2_big1.jpg

Darren Montgomery, Twitter neve alatt "Yer_Maun" az Electronic Arts marketing osztályának egyik munkatársa, ki a Crysis 2 és az All Points Bulletin(APB) körüli munkákért felelős. Darren honlapján azt írja, hogy "a Crysis 2 tervek még nincsenek lezárva", így úgy tűnik valami nagyra készülnek az augusztus 19-én megrendezésre kerülő GAMESCom-on a kedves frankfurti fejlesztők.
Ez egybe is esne Yerli E3-as szereplésével, miszerint még idén szeretnének mutatni valamit a játékból. Időközben az egyik frankfurti CryTek kolléga azt is megerősítette, hogy idén már semmiképp sem kerül piacra a Crysis trilógia második része, és új megjelenési dátumot sem kaptunk. A játék feltehetőleg valamikor 2010-ben jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, és PS3-ra.
cry21.jpg

forrás: http://gepigeny.hu/news.php?readmore=229

Nem baj hogy csak 2010-ben jön ki legalább cryengine 3-as motorban kijavítják a hibás részeket. Meglegalább én is gyűjthetek gépre hogy fullon fusson vagy közepesen

sajna még gépigény nincs és szerintem az biztos hogy 1 magos proci már nem lessz elég hozzá meg szerintem 1.5 giga ram kell..
a fenébe kell majd vennem még 2 giga ramot hogy nagyobb beállításon is fusson :|

lol amazonon lehet előrendelni :roll:
http://www.amazon.co.uk/Electronic-Arts ... 971&sr=8-1
Egy videón kívűl semmi más információt nem kaptunk a Crysis 2-ről. Jó szokásához híven, most is hallgatott a Crytek, a szemfülesek viszont észrevehették, hogy az Amazon.com oldalon, a játék megjelenése 2009. Október 30-ra van ki írva. Felesleges örülni, mivel ez a dátum már nem valós, a Crytek hivatalos fórumán, Cry-McGinge is megerősítette, hogy idén nem lesz Crysis 2, legközelebb csak jövőre tarthatjuk kezünben a grafikai király legújabb folytatását.

én eggyáltalán nem bánnám ,ha idén kijönne, valószínűleg komolyabb konkurenciája is akadna a cod6-nak , és azért ps3-on egy cryisis nah az tudna ütni :P

na én se bánnám pont e miatt és Xbox-ra meg pc-re ott lesz néki a splinter cell conviction

a történetről sem tudunk még kb semmit , viszont én elképzelhetőnek gondolom , hogy a crysis vége utáni dolgok jönnek, azaz nem egy szigeten megy majd a játék , hanem akár , ilyen olyan városokban.... stb

Szerintem meg a szigeten lesz, mert a crysis végén Nomád, a csaj, meg Psycho visszarepültek a szigetre Profétáért. Meg mondjuk a szigeten is lehetnek városok.

Mivel a konzoloknak eleve gyengébb a vasa, ezért valszeg nem fog olyan jól kinézni pl.PS3-on, mint PC-n. Amúgy meg én teljes érdektelenséggel tekintek a sorozatra, számomra az első rész csak egy techdemó volt, jó grafikával. Egyébként érdekel, kíváncsiságból megnézem majd.

Mivel nem találtam Crysis topicot:

Tegnap végigjátszottam az egyet, ma szándékozom a Warhead-et, gép az alapból nem kellene alá, de ahogy feljebbhúzom a shadereket, + 1-2 effekt-et a grafikán, lefogja a gépet alaposan... 8)
Szvsz, a FarCry 2 jóval optimalizáltabb, mint a Crysis, jobban is játtszható, viszont két külön kategória. Nagyon bejött.

a warhead szerintem egy icipicit jobban van optimalizálva, és ott már dx9-en is választhatsz max grafikát csak az baja hogy egy picit rövid a story de faxa és van benne egy új jármű is :D
a Far cry2 szerintem is stabilabb és nem kell neki akkora vas mag azt is birom benne hogyha normálisan akarom végigtolni akkor 1 hétig el lennék vele :twisted:
ja és far cry 2 editorja meg jó az ilyen kezdő pályaszerkesztőknek való mint én :D
ja és valaki nem tudna linkelni a cryengine 2 sandbox-hoz magyar kézikönyvet vagy ilyesmit :?:

Na A Warhead-et is kipörgettem, nagyon ott van a szeren a játék. Méé nincs még Crysis? Nagyon rágerjedtem... :lol:

tommyking9228":2vomyqu3 mondta:
Na A Warhead-et is kipörgettem, nagyon ott van a szeren a játék. Méé nincs még Crysis? Nagyon rágerjedtem... :lol:

tőőőccsé le modot, van egy pár játszható 2-6 órás gameplayyel, meg készül egy csomó, ami nagyon zsíros lesz.

Hoygy miért nincs több crysis majd lesz ha megcsinálják a 2-t dx 11re és lesznek hozzá kártyák is akkor lesz folytatás de addig is ott vannak a modok amikkel ellehet szórakozni

Mapokat szedtem le, jók-jók, de nem az igaziak. Filefronton kívül nincs más hely, ahol vannak normálisan elkészített pályák, pályapakkok?

Vissza
Top Alul