Closed BETA Tier 2 - 2939 / 0.1008

Doma":3d52ozdk mondta:
Ha a jobb egérgombot folyamatosan nyomva tartjuk akkor elketzd a célkereszt körül menni egy kis "töltés" amivel a csavar dobásának erejét állítjuk be. ...
ez alapból benne van a játékban. gránátoknál is meg lehet csinálni.
Doma":3d52ozdk mondta:
Ezt hogy csináltátok meg azt hogy dobálja egyik kezéből a másikba mint az eredeti játékban? :shock: :D
ez is benne van alapból a játékban.
hispan1":3d52ozdk mondta:
mi érdekes?

Hát ez a csavar dolog. Érdekes. Kreatív. Tudom, hogy ez volt a filmben is, de örülök neki, hogy ez van a játékban is.

Nekem az lenne a problémám, hogy én beraktam a csavart és akkor nem tudom elővenni a gármátot és ha megsebesülök és beakarom rakni a vodkát vagy a szalámit akkor lefagy.(lehet hogy azért mert 2945 closed van felrakva?)

mondom: a következő verziótól az 5-ös gombnál találjátok majd meg a gránátot, pont emiatt. úgyérted ha megsebesülsz és jobb klikk eat/drink lefagy?

Találtam egy elég érdekes bugot. A normál töltények semmit nem visznek át (még egy fapálcát sem) a acélmagvasak viszont minden fát és fémet több soron is. Betont persze nem még ha 1cm vékony akkor sem. De nem ez az érdekes... adott egy lambériázott fal, egyik oldalról átlőhető (fa) a másikról viszont nem (beton) sír1 fal1

Inkább úgy mondanám hátha vették a fáradtságot kijavítani. :roll:

pYura":282lu4pn mondta:
Találtam egy elég érdekes bugot. A normál töltények semmit nem visznek át (még egy fapálcát sem) a acélmagvasak viszont minden fát és fémet több soron is. Betont persze nem még ha 1cm vékony akkor sem. De nem ez az érdekes... adott egy lambériázott fal, egyik oldalról átlőhető (fa) a másikról viszont nem (beton) sír1 fal1

hajaj régen a cs-ben ez mekkora szopacs volt... a kezdő mapszerkesztők mindig beleszaladtak ebbe: CT mondjuk fából a T oldala fémből... egyik úgy letunkolta a másikat mint a huzat... reméljük ezen kalapálnak valamit...

Vissza
Top Alul