Closed BETA Tier 2 - 2939 / 0.1008

szerintem kiengyensúlyozottak a fegyverek,sniper drága nehéz(kivéve vss de azzal viszont tudni kell célozni..)rpg drága nehéz meg 3ammo a max, ha exoskeletonod is van akkor kevesebb(?)szerintem ez realisztikusabb mint a cod2.cod2ben 1 igazán realisztikus van: 3golyó 1freg ami szerintem nem valami fair mert, ha egy gyerek épp jó helyen kempel esélyed nincs ha snipere van akkor pláne(én ezért nembirom cod2t)

Eézrt megyek én CoD2-ben általában fejre, hogy ne kelljen annyi golyót belelőni... meg hát akkor kisebb az esélye, hogy hamarabb lelő (csak jól kell célozni :roll: ) Nekem valamiért a stalker nem megy olyan jól mint a CoD :roll: ... a CoD-hoz jobban hozzá vagyok szokva

factory pályán magas házban éppen rohantam lefelé, egyszer mellettem éledt egy új emberke. odadobtam egy gránátot lába elé, de annyira noob volt, hogy azt hitte, hogy más vki hagyta ott és megpróbálta felvenni. persze nem tudta, de tovább próbálta egész addig míg a gránát fel nem robbant. LOL :lol:

Voltam ma Factory pályán és láttam hogy valaki lő hátsó hangárból. (Amelyiken az a csempeszerű üvegfal van) elkezdtem sorozgatni rá (full nem láttam hol van) aztán egyszercsak HEADSHOOT!! :twisted: :lol:

Check this out!
This email is a notification of an upcoming key shutdown. Our records show that you obtained a key for the Stalker multiplayer beta without inputting a beta password. This program was invite only and those with an invitation have an exclusive password by having received an invitation. We will be deactivating all keys obtained without a corresponding password.

If you feel you are receiving this message in error, please return to the program pages, and enter your password here: http://www.fileplanet.com/betas/stalker_key_auth.aspx.

Thank you, and please come back to FilePlanet when the beta becomes available to the public, without the need for beta passwords, in early March.

-The FilePlanet Team
Na ez egy nagy vicc ma kaptam :roll: De a vége a lényeg, hogy március elején jön a publikus játszható változat és nem beta-t emlegetnek!

Én is találkoztam a lathatatlan emberrel:) Elkezdtem irogatni a cseten,hogy looser,cheater,stb...,és kilépett:)

Kiriyama":20z9njtx mondta:
Én is találkoztam a lathatatlan emberrel:) Elkezdtem irogatni a cseten,hogy looser,cheater,stb...,és kilépett:)
Így van kemény kézzel kell fellépni a csítelők ellen amíg nincs valami javítás. :D

Jaj neee! Nem engedett szervert csinálni és más szerverére se engedett csatlakozni, még hozzá kiírta azt is, hogy nem jó a cd key! :shock: Máris elkezdték volna letiltogatni ezeket a cd kulcsokat? ááá

Tibi":1x2owpsr mondta:
A kickelés vagy a szavazás? Egyébként akárhogy tiszta idővel indítom a szervert, úgyanúgy vihar van :?

F5 Menü
- Restart
- Quick restart
- Drop
(Játékos 1, Játékos 2, stb.)
- Ban (Játékos 1, Játékos 2, stb.)
- Change map ('Yantar' factory, Railway station)
- Change weather (Clear, Cloudy, Night, Rainy)
- Text

Tibi":2uoju40m mondta:
Jaj neee! Nem engedett szervert csinálni és más szerverére se engedett csatlakozni, még hozzá kiírta azt is, hogy nem jó a cd key! :shock: Máris elkezdték volna letiltogatni ezeket a cd kulcsokat? ááá

Meglehet ..

connection error:your cd-key is disabled.contact customer's service
:?

Vissza
Top Alul