Closed BETA Tier 2 - 2939 / 0.1008

Akinek kifagy a játék, az a logs nevű könyvtárból erre a címre: mp-bugs@stalker-game.com küldje el a log és .rar fileokat!

Valaki valahogyan már biztosan kibontotta a fájlokat, mert az egyik videó alatt a menü zene ment...

Hello mindenkinek, király az oldal és a fórum is.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 2925-be nem lehet választani DX8-DX9 között.
Szivesen kipróbálnám.

Mpytyu":221i68a7 mondta:
Hello mindenkinek, király az oldal és a fórum is.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 2925-be nem lehet választani DX8-DX9 között.
Szivesen kipróbálnám.

2945 = Tier1
2939 = Tier2

Igazából csak annyia különbség a kettő között, hogy átkapcsolsz static lighteningra a full daynamic lighteningról.

nem törte fel valaki esetleg ugy a játékot, hogy már kezdésnél az összes fegyvert meglehessen venni? meg hogy több pénz legyen?

wasaby44":25fspdkw mondta:
nem törte fel valaki esetleg ugy a játékot, hogy már kezdésnél az összes fegyvert meglehessen venni? meg hogy több pénz legyen?

Tier1-ben több pénz volt. Rangok eltávolítása elvileg lehetséges, gyakrolatilag nem hinném, hogy bárki is vesződne vele. (konzolból nem lehet kikapcsolni)

lol nem fogjátok elhinni... voltam fenn 0.1009-es szerveren és egy betates nevű pasanak megmutattam a cheatet... azt mondta megpróbálja kijavítani, meg hogy 0.1012-ig vannak verziók, de még ez a legjobb.

szerk.: voltam 0.1013-as szerveren is de nem láttam sok különbséget...

én is kipróbáltam hétvégén végre normálisan stalkert. kedvencem sgi5000, és gp-37
szintek nekem tetszenek, csak az a baj, ha belépsz egy játékba és ott már mindenki masteren van, akkor azért az elég kemény. :roll:
factory-ban van egy elég rosszul tervezett rész: a magasház legfelső emelete. ha felmész általában már ott sunyul vki és ahogy felérsz a lépcsőn heccsát. legalább rácsos lépcső lenne, hogy vmennyire lehessen védekezni...

FreedomF":35al30bt mondta:
Én modjuk mindent megnéztem és csomó kempelős hely van és ez engem aggaszt mert ez köcsögség ha valaki lekempel Utálom az ilyen béna és félős embereket
igen. sajnos sok ilyen van. :evil:

Bloody Fox":3kduome7 mondta:
én is kipróbáltam hétvégén végre normálisan stalkert. kedvencem sgi5000, és gp-37
szintek nekem tetszenek, csak az a baj, ha belépsz egy játékba és ott már mindenki masteren van, akkor azért az elég kemény. :roll:
factory-ban van egy elég rosszul tervezett rész: a magasház legfelső emelete. ha felmész általában már ott sunyul vki és ahogy felérsz a lépcsőn heccsát. legalább rácsos lépcső lenne, hogy vmennyire lehessen védekezni...

Ugyanannyi esélyed van alulról leszedni valakit a lépcsőházban, mint felülről. Nem kell rohanni mint az őrül, be kell nézni minden sarok mögé és az utolsó emelett előtt is célszerű hátrafele felugrani.

sajt88":297mwfiu mondta:
granyók? RPG - k ? :lol:

Ja gránátok k házon belül... rpg viszont a legdúrvább sniper házon kívül :twisted: még szerencse, hogy már csak 3 töltet jár hozzá :roll:

Vissza
Top Alul