Tibi
New Member
- Csatlakozás
- 2006.11.22.
- Üzenetek
- 8,544
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Vasbogdány
- Webhely
- www.stalker-fan.extra.hu
Köszi! A zenét és a hangokat akkor is kivarázsolom valahogy 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Mpytyu":221i68a7 mondta:Hello mindenkinek, király az oldal és a fórum is.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 2925-be nem lehet választani DX8-DX9 között.
Szivesen kipróbálnám.
wasaby44":25fspdkw mondta:nem törte fel valaki esetleg ugy a játékot, hogy már kezdésnél az összes fegyvert meglehessen venni? meg hogy több pénz legyen?
igen. sajnos sok ilyen van. :evil:FreedomF":35al30bt mondta:Én modjuk mindent megnéztem és csomó kempelős hely van és ez engem aggaszt mert ez köcsögség ha valaki lekempel Utálom az ilyen béna és félős embereket
Bloody Fox":3kduome7 mondta:én is kipróbáltam hétvégén végre normálisan stalkert. kedvencem sgi5000, és gp-37
szintek nekem tetszenek, csak az a baj, ha belépsz egy játékba és ott már mindenki masteren van, akkor azért az elég kemény. :roll:
factory-ban van egy elég rosszul tervezett rész: a magasház legfelső emelete. ha felmész általában már ott sunyul vki és ahogy felérsz a lépcsőn heccsát. legalább rácsos lépcső lenne, hogy vmennyire lehessen védekezni...
sajt88":297mwfiu mondta:granyók? RPG - k ? :lol:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.