Closed BETA Tier 2 - 2939 / 0.1008

Bloody Fox":3icqhen3 mondta:
Slade":3icqhen3 mondta:
azt irják hogy 2939 ami érdekes mert az ezelőtti meg 2945 nemértem..
kipróbáltátok ezt a verziót amit Slade mondott? Működik?
pYura: hány megás a cucc amit töltöttél?

Szerintem a mostani az újebb verzió akár mi is a száma. Menü letisztultabb, működnek olyan opciók, amik eddig nem...

Régi nálam 438MB az újabb pedig 445MB

Tibi":1jm0oshx mondta:
A lap nem jeleníthető meg. taps1
Bár nekem nincs is már rá szükségem, de kiváncsiságból rámentem :)

Kiváncsiságból először hispan letöltötte taps1

Jobb szerintem ez a verzió, hamar betölt, nem laggzik (ha olyan a szerver persze)! Csak a menü kicsit most akadozik, se sebaj! Kiírja ha nem kapcsolódik a szerverhez, hogy miért (nem egyezik a verzió, tele van, rossz a cd kulcs, stb!)

na király..ez az új és "jobb" verzió nem fogadja el a cd kulcsomat

Ciki, akkor miért jó nekem?

ps.: sokaknak nem fogadja el

na most működik. tényleg kevesebb a lag, de 1x volt egy olyan hogy gyerek a háztetőn sniperezik mögé megyek késsel 3x beleszúrem erre megfordul és lelő..

CD Kulcs beírása után nyomjatok egy entert! Én a másik mailomra is beregeltem fileplaneten, kaptam új kulcsot, hátha az a baj, hogy a régi ezen nem működik, de nem! Ugyanúgy arcomba rakta az invaild cd-key hibát vagy mit! Tehát annyi az egész, hogy a cd kulcs bepötyögése után egy entert nyomjatok! Nekem működött!

Kérdem én , mi jobb az uj verzióban, melyikőtök játszik a "régi" 2945 tel és esetlegesen az ujonnanit el lehet még érni valahol?

Annyiban biztosan jobb ez a verzió, hogy értelmes pingekkel szépen lehet játszani. Az előző ilyen szempontból végülis hasznavehetetlen volt.

A CD-kulcsokra meg csak annyit, pYura tegnap megoldotta a problémát:

Konzolba beírod: cdkey xxxx-xxxx-xxxx-xxxx (saját kulcsod), majd enter, ezt követően megint konzolba cfg_save és enter. És ezzel elmenti és használni is tudja a régihez kiosztott kulcsokat.

x idő után y helyre spawnol az artifact amit megkell szerezni és a csapatod kezdőjére vinni

pYura":3ucc1hy3 mondta:
Slade":3ucc1hy3 mondta:
azt irják hogy 2939 ami érdekes mert az ezelőtti meg 2945 nemértem..

Szerintem a mostani az újebb verzió akár mi is a száma. Menü letisztultabb, működnek olyan opciók, amik eddig nem...

A log elején 2939-es verziószám van... na akkor hogy is van ez?! lol2

Vissza
Top Alul