Closed BETA Tier 1 - 2945 / 0.1002

Mad Max":ogur1yiw mondta:
pYura":ogur1yiw mondta:
Hogy lehet (?) DX8/DX9 mod között váltogatni?

Olvasd el azt a FAQ-t, amit pár napja linkeltél valamelyik topikba! :) Elvileg a release_dx8, és release_dx9 fileok indításával! De a xr_3da.exe is indítja, csak az nem tudom melyik modban!

Jaj megtaláltam taps1 nekem automatikusan DX9-ben ment. 60fps alá nem nagyon megy, DX8-ban meg kb dupláját, tripláját hozza, de úgy azért nem olyan szép.

Azért meg kell hagyni tényleg nem Crysis szintű grafika még maxon sem.

DX9-ben nagyon jól néz ki. Egyszer próbáltam ki, de lefagyott :S Utána rájöttem, hogy azért, mert az előzőt nem zártam be és egyszerre kettő nem járja :D

Értek mindent...
R2-ben egész jól ment, R1-ben meg akárhogy huszárkodtam, mindig akadt kicsit. Ez viszont azért lol, mert öcsémnél R1-ben indítottam (hisz az volna az első...), és (igaz 1280-ban, de nem high grafikával) akadás nélkül ment, egy 9600XT alatt.
Ezek után lehet, hogy elcserélem az x1600XT-t egy 9600XT-re :)

hehe:) ilyet már én is hallottam:) sokan mondták, hogy egy régebbi atival jobban ment már game, mint egy next-gen atival. Ez a shader model miatt van:)

Milyen igaz :!: és nem tudná hispan valahogy visszatenni shader model 2.0-ra? Rivatunerben asszem volt ilyen opció nV kártyákhoz...

passz. lehet, azt a progit nem használom...
dx8 módban nem használja a sm 3.0-át, bár ott lehet, hogy más grafikai elemek is eltűnnek...

Jah lehet jobb amúgy sem eröltetni a DX9-et egy ATI 1600-al :D

ps.: Ave PM ment

Az mitől lehet, hogy néha nem tudok belépni a saját játékomba? (spectator maradok)

Most hogy játszottunk mennyivel ment, milyen beállításokkal?

Bloody Fox":xosiovli mondta:
nálam minden kilépés után újra be kell állítani mindent, nálatok is?

Állíts be mindent aztán szépen lépj ki szabályosan, ahogy kell, mert csak akkor menti el a beállításaid. Bár Server beállíásokat van, hogy ekkor sem jegyez meg -.- de legalább a CD kulcsot igen :)

MURVA ÉLETBE! (nem írok csúnyát)

legalább szóltatok volna, vagy kiírnátok, hogy nincs több kulcs, vagy ilyesmi.
mind1 leszedem arról a magyar linkről és betesztelem, persze ha kulcs nélkül indul lan módban, vagy hogy :cry:

Bloody Fox":395u3fkq mondta:

Ezt az user.ltx átírásával nem lehet kiküszöbölni? Megnéztem, és ott a cd key meg minden helye. Elvileg ha ez át lenne írva, akkor az a beállítás jönne be, amit mi akarunk, nem?

pYura: 1280x1024, medium grafika, minimális simítás, minimális érték minden csúszkán (de nem 0). Így egész tűrhető volt. A probléma inkább a lagg...

Tibi":1svx8v4n mondta:
Bloody Fox":1svx8v4n mondta:

Ezt az user.ltx átírásával nem lehet kiküszöbölni? Megnéztem, és ott a cd key meg minden helye. Elvileg ha ez át lenne írva, akkor az a beállítás jönne be, amit mi akarunk, nem?

Kipróbáltam, amikor még nem mentette el és nem működött. Be kell írni a játék menüjéből és kilépni... ennyi..

Vissza
Top Alul