Closed BETA Tier 1 - 2945 / 0.1002

dezodor":3sonl0zt mondta:
így van pontosan! :D

én már az első hír óta várom a játékot, tehát ha fene fenét is eszik, akkor is szeretni fogom. apropó fogtam ma magam és előrendeltem, remélem nemfog csúszni, alig várom már a postást... de addig még 1 hónap

Honnan rendelted elő?

üdv!

576 shopon keresztül :) ... ha jól láttam még multkor márc 24 vagy 23 volt az approx. release date... gondolom megjelenik már végre :D bár most a thq honlapján levették, de lehet csak azért, mert a coming soon kategóriát kapta ami már a visszafordíthatlanul a megadott időpontban megjelenő játékok közé tartozik... és akkor bevallom elég naív vagyok :F

dezodor":36uym88s mondta:
üdv!

576 shopon keresztül :) ... ha jól láttam még multkor márc 24 vagy 23 volt az approx. release date... gondolom megjelenik már végre :D bár most a thq honlapján levették, de lehet csak azért, mert a coming soon kategóriát kapta ami már a visszafordíthatlanul a megadott időpontban megjelenő játékok közé tartozik... és akkor bevallom elég naív vagyok :F

Most megnéztem a THQ honlapját. Tényleg a "coming soon" kategóriát kapta. Szóval mostmár biztos az időpont. Amerikában március 6, - szóval aki nem bír várni addig, hogy 23-án megvegye a boltban - le is szedheti a netről. Én ha le is szedem majd, meg fogom venni a boltban. Ez a játék szerintem megéri a pénzét.

Wallace87":27lq6vpf mondta:
dezodor":27lq6vpf mondta:
üdv!

Most megnéztem a THQ honlapját. Tényleg a "coming soon" kategóriát kapta. Szóval mostmár biztos az időpont. Amerikában március 6, - szóval aki nem bír várni addig, hogy 23-án megvegye a boltban - le is szedheti a netről. Én ha le is szedem majd, meg fogom venni a boltban. Ez a játék szerintem megéri a pénzét.

Márc 6 - ez meg honnan jön?

Rájöttem pár fontos dologra:

-játék kifagy, ha akkor gépelsz, amikor valaki spectator modba van és az egész szerver elszáll, ha ez az adminnal fordul elő...

-teamspeak néha csakúgy kifagyaszt

-a játék nem mindig menti el a CD kulcsot, ezért minden indítás után újra be kell írni...

igen, a cd-kulcsos eset nekem is ismerős...

sőt, az összes beállításom elveszett már nem egyszer, ezt úgy oldottam meg, hogy amikor mindent beállítottam, beírtam, kiléptem a game-ből, és újra beléptem, ez nekem megoldotta. cd kulcsnál lehet, hogy csatlakozni kell, vagy csinálni kell egy szervert, és utána kilépni, akkor *szinte* biztos, hogy megjegyzi eljen

aaa köszi ez megoldotta... pedig már fejből megy a kulcs xD

Felpakolom majd én is... azt hittem, hogy ez is csak úgy ki lett lopva, azért nem tettem meg eddig.

pYura":25elogo7 mondta:
Wallace87":25elogo7 mondta:
dezodor":25elogo7 mondta:
üdv!

Márc 6 - ez meg honnan jön?

A gamefaqs-on néztem meg. http://www.gamefaqs.com/computer/doswin ... 40331.html
Végülis az USA-ban hamarabb szoktak megjelenni a játékok.

Mondtam már, hogy kimegyek érte Bécsbe ha kell... :wink: de nem akarom elkiabálni lehet, hogy még az 576 is tud szerezni...

Komolyan megtennéd nekünk? Igazi oszlopos tag :)
A finisbe ér látom amúgy a game, szóval félreraktam rá a pénzt mostmár tényleg :)

pYura":2jdlgtgi mondta:
Hogy lehet (?) DX8/DX9 mod között váltogatni?

Olvasd el azt a FAQ-t, amit pár napja linkeltél valamelyik topikba! :) Elvileg a release_dx8, és release_dx9 fileok indításával! De a xr_3da.exe is indítja, csak az nem tudom melyik modban!

Vissza
Top Alul