Closed BETA Tier 1 - 2945 / 0.1002

a Gamefaqs.com-os forumokon rebesgették, valaki azt is mondta, hogy maga a THQ/GSC-s góré mondott ilyet... Sok dolog van azon a forumon, a betáról is onnan vettem tudomást, a beta kulcsom is onnan szereztem.
Remélem tényleg jön egy új béta hamarosan...

Én is azt hallottam lesz normális multi demo, mert a mostani kissé égő a sok fagyás miatt. :roll:

hm, állítólag 26-án lesz normális béta. Állítólag a Fileplanetre rossz bétát tettek fel, valamilyen félreértés miatt. Ebben viszont nem vagyok biztos... Valami félreértés volt a stalker fejlesztői, és a fileplanet között, csak az nem biztos, hogy mi volt a félreértés...

Ja meg már kezdett mindeki ideges lenni... így legalább a kemény mag kipróbálhatja egy héttel (?) korábban, a lámák meg nem fognak sírni, hogy milyen rossz.

hja, kellet már ez a béta. Már kb 2 hónapja olvasgatom a gamefaqs-os forumokon, hogy mit gondolnak a játékról. Hihetetlen, hogy mit össze sírtak, hogy sz*rul fog kinézni. Most legalább csöndben vannak :) Én mondom durva cucc lesz, ha kijön végre.

így van pontosan! :D

én már az első hír óta várom a játékot, tehát ha fene fenét is eszik, akkor is szeretni fogom. apropó fogtam ma magam és előrendeltem, remélem nemfog csúszni, alig várom már a postást... de addig még 1 hónap

másik: jajja találkoztam énis anomáliákkal, épp miután leírtam hogy nem láttam 1et sem :D (biztos kárpótlás)

más: én meg olyat hallottam, vagyis láttam nemrég fórumokon, bár nemtom van-e valóság alapja, hogy még a hónapban lesz új demó, de nem mp, hanem single, mert mp-ből már van elég...

hm
singleplayer demo? Na ebből szerintem nem lesz semmi... Egy ilyen odamész-ahova-akarsz játékból nem szoktak...
Mindenesetre nem bánnám, ha tévednék, azért a singleplayer a játék lelke, annak jobban örülnék:) pattog1

Vissza
Top Alul