Closed BETA Tier 1 - 2945 / 0.1002

Hmm... Ha jól látom, akkor:

Ha képen látható feliratot beírod, akkor kapsz béta kulcsot és elvben letöltheted a klienst is (ha regelve vagy a FilePlanet-en)!

De javítsatok ki, ha nem így van...

"New Game" menüpont nekem nem műxik, mert kifagy. Mondjuk MP Beta :)

Mellesleg ennél a verziónál sincs hangom, csak néha idegesítő recsegés... :? Fákk SB Live! 5.1 :x

Tib":bhignj18 mondta:
Hmm... Ha jól látom, akkor:

Ha képen látható feliratot beírod, akkor kapsz béta kulcsot és elvben letöltheted a klienst is (ha regelve vagy a FilePlanet-en)!

De javítsatok ki, ha nem így van...

De így van
:D

Hurrá van kulcs, tudok publik szervert csinálni, nem kell Hamachi :D

fassszaaa mióta vártunk erre 8) szóljatok ha kell egy passos szerver, egyelőre nincs kód mindenki jön :D

Hu ez elég fagyos :? átlagosan olyan 5 percig bírja :evil:

Tib":3jd7bpjw mondta:
"New Game" menüpont nekem nem műxik, mert kifagy. Mondjuk MP Beta :)

Mellesleg ennél a verziónál sincs hangom, csak néha idegesítő recsegés... :? Fákk SB Live! 5.1 :x

Hangra egy általam nem kipróbált megoldás, de állítólag másnál működött!
Start / Futtatás--> dxdiag, OK, Hang fülre kattints, majd a hardveres gyorsítás szintjét vedd lejjebb! GTA San Andreasnál volt anno ugyanez a hiba, hogy egyes embereknél a hang elment, recsegett, stb! És ez segített a problémán!

Leszedtem a hivatalos oldalról, de ez is full ugyanaz, mint a torrentes verzió.

pYura":2je1sdmp mondta:
Leszedtem a hivatalos oldalról, de ez is full ugyanaz, mint a torrentes verzió.

Na ja, de nézd a jó oldalát, lett CD kulcsod, és feltudsz menni bárhová, nem kell a Hamachival szórakozni! :D

Na most királyul megy... 10 perce tele vagyunk (7 ember gyapja egymást :D) nem tudjátok, hogy lehetne megpingelni őket?

pYura":3chtltxo mondta:
Na most királyul megy... 10 perce tele vagyunk (7 ember gyapja egymást :D) nem tudjátok, hogy lehetne megpingelni őket?
ping <ip cím> :D
amúgy vki el tudná mondani, hogy mik az újdonságok az előző verzióhoz képest?

Új működő menü, új vásárló képernyő, DX9!, több fagyás :D

Bloody Fox! Rá kéne jönni, hogy lehet beletenni a Bath és a Pool pályákat, úgy hogy működjön is, mert a mostaniak nagyon nagyok és mindenki sunyin lepuffantja a másikat, nincs "eksn" :D.

szeva

látom működik a key:) na srácok tegnap hajnali 3-ig nyomtam a multit.... Hát érdekes volt:) először is párszor kilépett a progi, párszor nem tudott csatlakozni, de végül játszottam egy csomót is. csak az a baj, hogy amikor beléptem a játékba már mindenki a háztetőn csücsült sniperrel, vagy épp egy eldugott bokor mögül lőttek agyon hátulról, szóval nem gyengén camper servert találtam. de aztán találtam egy jó gamet, ahol öltük egymást:) csak az is annyira lagos volt... nagyon. volt hogy lőtt rám a srác, mint az őrült, és szaladgáltam full kómában, aztán megkéseltem :) Ha indítotok vmi szervert, akkor szóljatok!:)

Ja, ez a baj az egyénileg indított szerverekkel, hogy mondjuk még 4 embert elbír lagg nélkül, de ha feljön egy ötödik, akkor mindenkinek a pingje 50-ről felugrik 150-re! És akkor már az lesz, hogy becélzom, megnyomom a fire gombot, nem történik semmi, aztán 1 másodperc múlva kirülül a komplett tár, akkor vagy meghalt vagy nem, ha nem halt meg, akkor azt látom, hogy már meghaltam! :|

JAJA:)érdekes a cucc:) amúgy én régen nyomtam sima modemmel unreal tournamentet, és az játszhatóbb volt:) ott legalább kiszámítható volt a késés:) itt meg...

nade mindegy az előbb fagyásig játszottam 15 percet, és egész tűrhető volt, már több fragem volt, mint amennyi halálom, és az már jó ilyen lagban

az a baj, hogy itt már nincs map-list.ltx (ahol pályákat lehetne hozzáadni) és a cuccok már nem xray package-ban vannak. :roll:

Kár :( ha lenne gyors net nem lenne probléma a nagy pálya...

többé nincs internal error felirat mert ezt most felváltotta a "fatal error occured" >.<

Bloody Fox, nincs ötleted, hogy hogyan lehetne kiszedni a textúrafájlokat? Ha egy xrCompress.exe-t meg a hozzá tartozó dolgokat bemásolnék nem lehetne megoldani úgy, mint a 2215-ben? Hátha van valami új kép vagy textúrafájl :)

Vissza
Top Alul