[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Sziasztok!

bő egy év után ujra nyomom a gamet..végigcsináltam minden küldit a mocsárban, de a Déli tanyán a utaztató nem akar átvinni Kordonba, rákattintok a párbeszédre, mondja indulhatunk..és semmi sem történik..
Átmegyek gyalog, beugrok a jo öreg Szidorovicshoz be van zárva az ajtó!! Mit ronthattam el??

Szia... mi a megoldás? ujból menjek át? régebbi mentés?, eseleg valami bugfix??

Nagyon kéne a segítség!S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky 1.5.10 patch world wide verzója kersetetik!Ahonnan régebben töltöttem ott azt írja, hogy nem található a fájl.És máshol world wide verziót nem találtam.

Időközben találtam, csak elfelejtettem szerkeszteni.De köszönöm mert amit küldtél az egy nagyon hasznos oldal!:DD

Nem igazán elakadás, de szerintetek patch-hiány miatt nem akarja a Freedom végre megszállni az általam már Duty mentesített Agropromot?? Már Stalkerekt is öltem, csak hogy az ő helyőrségükön is gond nélkül átmasírozhassanak a Freedomosok. Kéne az exo, amit jutalmul kapnék. :D
Másik: a bolhapiacon lehet vmi hasznosat is kapni? Csak mert én hiába megyek oda "napnyugta után" ugyanazokat a sz*rokat lehet csak megvenni (sotilőszer, alap eü.csomag, 9x18 mm, stb.) mint nappal...

Szerintem bug, patcheld fel hátha...

Másik: nekem is mindig ugyanaz volt a választék ott... :)

Hali ! Olyan kérdésem volna, hogy miért nem tudok eljutni Sötétvölgybe ? Lehet hogy hülye kérdés de egyszerűen nem találom az utat. A térképen a szeméttelep mellett jelöli az "átjutási pontot" de kb 300 m-re tudom megközelíteni aztán olyan sugárzás van, hogy még a jövő év is lerohad. Mit csináltam rosszul ?

ÓÓH Baccus ! KÉRETIK törölni (avagy áthelyezni) az előző itteni hozzászólásomat ugyanis ezt a Shadow of Chernobyl ugyanezen topikjában akartam elkövetni csak elbénáztam. Az admintól elnézését kérem még új vagyok ezen a fórumon.

szerintem nem. Valószínüleg rossz felé mész légvonalban, a pálya szélére sodródsz és automatikusan megöl sugárzással pár mp alatt. ne mássz fel akárhova, haladj a völgyben és nem lesz ilyen

Köszönöm a válaszokat, de időközben újrakezdtem a Complete2009 móddal, hamarosan ugyanott leszek, úgyhogy majd Madness "verzióját" kipróbálom.

Hali!
Beléptem a dutyba, szépen gyarapítottam is már az állomásaink számát, na de a szemétdombnál van egy kis gond... ugye állomás elfoglal, mindenki happy. Csakhogy a küldi nem zárul le, hanem meg is kéne védeni/tartani, amíg megjön az erősítés. Na itt a bibi. Ugyanis nem jön senki. Én ott állok, nézek ki a fejemből amíg meg nem unom (egyszer kipróbáltam és lementem rágyújtani, ami kb 5-10perc és mire visszaértem még akkor is csak ott álltam és sehol senki..) Ilyenkor mi van?

Előfordul az ilyen :D. De nézd meg a térképen h vannak e mozgó alakulatok és ha igen akkor hova tartanak nézd meg agromromot is hátha onnan jönnek, de ha védeni kell akkor is célszerű megnézni a mozgó alakulatokat vagy mutáns csordákat és eléjük menni mert van h ők is elidőznek 1-2 percig de volt olyan máskor nekem h ott hagytam a helyet és 1-2 órán belül sem értek oda.

A sötétvölgybe vezető északabbi állomást foglaltam be és sehol senki. Átmentem a völgybe is de ott sincs mozgó egység. A szemétdombon is aki mozgó, az is máshová megy. Mindegy otthagyom a fenébe aztán majd lesz vele valami..

Szerk.: végre újra megjelent ott (1 játéknap elteltével) egy csapat szabadságos, a küldi még mindig él (foglaljam el azt az állomást), de ismét hiába rendeztem vérfürdőt a segítség és az ellentámadás is elmaradt, hiába ácsorogtam ott 20 (valós idejű) percet... úgy látszik bebuggolt az egész. ezzel lőttek a frakció háborúmnak, ugyanis más területfoglalási parancsot nem ad, itt meg nem történik semmi...

Szerk: most ez a helyzet... van 4 foglald el és tartsd meg küldetésem, amint látható ebből 3 állomás már alapból a miénk (szolgálat) a 4. pedig a fosztogatók bázisa... természetesen segítség és ellentámadás sem érkezik. totál bebuggolt vagy meg lehet menteni még valahogy?

kbxm7sxkwpv17uxb6o2w.jpg

Szevasztok azt szeretném kérdezni tőletek hogy Cordonba az átjutás csak a katonai ellenőrzésen lehetséges ??
Mert a Misery modal játszom és itt ugyebár 1 lövés és meghalsz, így esélyem nincs ellógni a katonák elöl. Nincs más út Cordonba ?? Vagy ha valakinek sikerült ezzel a modal átjutni az segítsen nekem. Előre is köszönöm

Nekem sikerült átjuni 1x :D De van am másik út is méghozzá az északi bázisnál.

Vissza
Top Alul