[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

hello mindenki

az lenne a kérdésem hogy limankszban amikór kikel kapcsolni a generátort akkor a generátort hol a fran.. találom?

Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, keresgélte sok helyen és anno valamikor találtam egy kis válaszocskát is, de nem tudtam megvalósítani, hogyan és kivel kell beszélni ahhoz hogy a banditákhoz csatlakozz? Köszi előre is :)

Bandita főhadiszálláson Jógával kell beszélni, de csinálni kell majd neki 1-2 feladatot, hogy csatlakozni tudj. Ami mellesleg nem igazán éri meg, mert mindenki az ellenséged lesz. SEVA fejlesztést anélkül is tudsz csinálni a gépészükkel, csak keresd meg a pendrive-okat.

Bencece: passz, még csak most megyek Limanszkba. :D

Limanszkban vagy gondolom jelzi melyik épületben van a generátor... fent van, tehát nem a földszinten... egy ház tetején kell kijönni, és onnan már azok elvezetnek a generátorhoz, persze még egy mesterlövész és vagy 5 szervóruhás monolith fogja utadat keresztezni...

Ami a banditákat illeti, Jógával kell beszélni, de csak azután állhatsz be, miután a Szolgálatnak segítettél a föld alatt... és persze ha a banditáknak is segítesz előtte vagy utána...

Sziasztok, az érdekelne, hogy léphetek, ki egy frakcióból, ha már beálltam.
Beléptem a stalkerekhez, elpusztítottam a szeméttelepet, a banditákat, mindent, meg is kaptam a jutalmam stb stb, de újra elkellene pusztítani, és nem akarom, már megvan a seva ruha :P
Most már hagynak, mennék tovább a dolgomra.

Ha Seva ruhában rohangálsz téged fognak "elpusztítani" hamarabb mint hinnéd! :P Bulat all the way! :D

Egyszer már végvittem legkeményebb fokozaton SEVA ba most se lesz ez másként, sőt az a kedvencem, mind 3 részben azt hordok. Annyi hogy most nem volt kedvem megvenni, hanem úgy gondoltam megnyerem magamnak.
A Bulat is jó, de abba nem megy relikvia, én meg azokat jól kombinálgatom magamnak, soha nem kel elsősegély csomag. Annyi hogy nem rohanok, ki és lövök mindenkit, mint az örült, hanem szépen lesből levadászgatom az ellenfelet.

Jah mellesleg nem a Seva ruháról kérdeztem véleményt :P
Hanem hogy kilehet e, lépni a frakciókból ???

Agyar PDA-jával tudok valamit kezdeni Limanszkba és az azt követő pályákon? Mert ha nem, akkor nem cipelem magammal. :)
Minden felesleges cucctól meg akarok szabadulni, kell a "hely" a skulónak, fegyvereknek. :D

Szevasztok, kérlek benneteket, tippeljetek, mit tegyek.
Az Agropromnál le kéne menni a föld alá, ugye? Nos,...
Mire odaértem a tetthelyre, kinyírták a Duty-kat (nem magyarítással játszom), én is a maradék monsztert. Nem tudtam lemenni, engedélyt kér a játék. Visszamentem (asszem) Krylovhoz, szóval a parancsnokhoz, és meg sem mukkan az engedélyről.
Mit tegyek, közben jól összeszedtem magam, felfejlesztettem az öltözéket, fegyvert, felment a rangom, stb.
Csak azt ne mondjátok, hogy kezdjem az Agropromos szintet előlről.

Ja, és az Agropromos szint bejáratánál a többi Duty-s koma közt van egy Stalker, aki ellenségnek néz, habár a bázisában a társai "zöldek nekem". Mi baja lehet?

Nem kell engedély, hogy lemehess a föld alá. Nekem is meghaltak. Egyszerűen lemész.
A stalkert, meg nem tudom. Lődd le.

Üdv!
A Kordonban van egy katona, és annak van egy küldetése számunkra, miszerint a társának a cuccait kell elhozni neki. Na ott vagyok ahol a társa holtteste van, de hiába megyek oda, elfehéredik a képernyő és "visszalök".

Itt mi a csel?

Basszus ez most komoly? :D Direkt kikerültem mert féltem hogy veszélyes anomália. xD Na akkor köszi! :)

na gondban vagyok. kordonban ki kellene szabadítanom egy Farkas nevű ipse testvérét. a fosztogatókat le is szedegettem, de a hapekot pirossal jelzi a game és nem is nagyon akar velem haverkodni (érts: esetenként még rám is lő). ilyenkor mi van? lőjem fejbe, aztán nyilvánítsam részvétem Farkasnál, vagy valamit elrontottam volna? dobtam egy gránátot, amitől volt egy elég nagy(gránáttól szokatlan) robbanás. lehet azt nem kellett volna?

Valószinü, ezért lett ellenség, a gránáttal óvatosan kell bánni. Ha a hatósugarán belül tartózkodik az emberünk, könnyen átvált ellenséggé, függően attól, hogy mennyire barát az illető. A Call Of Pripyat pályabetöltésénél is írja tippként azt, hogy csak akkor használjunk gránátot ellenség ellen, ha nincs közelbe szövetségesünk.

Ha üres kézzel odamész haverkodni, próbálsz üzletelni, az (ritkán) bejöhet.

valószínüleg a gránát vagy az utánna lévő nagyobb robbanás kaphatta el... hm remek. az előtte lévő mentés már jóval előtte készült (kb 2-3órával). na eshetek neki megint.
üres kézzel ha odamegyek, tudok beszélni vele. de mikor fegyvert adok neki rögtön lőni kezd.

köszi a segítségeket!

Vissza
Top Alul