[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Ha nincs senki aki válaszolna, írok én. Ma megin utálom a CS-t, nem lehet frakcióháborúzni (várjunkcsak nemezé talátákki?!). Ma se a stalkerek (raktárépület elfoglalás) se a Szabadság nem volt épelméjű (hegyfoki tábor) meg se mozdultak nekem kellet mindenkit 1gyedül(!) lenyomnom. Elegem lett.

Engem nem csak az agropromból, hanem a kordonból is kidob. És azok a rohadt stalkerek is mindig visszaszpawnolnak a bázisukra, amikor nem vagyok ott!
És hiába érnek oda a banditák, mert mindig átmennek a leomlott hídhoz, meg a járűraktárhoz, meg a közeli dombokra, sőt ha ezek megteltek akkor elindulnak kopaszfalu felé, de amikor a stalkerek bespawnolnak a semleges bázisra akkor mind visszajön és megöleti magát, mert ugye nem sokat tudnak tenni az exo-s stalkerek ellen vadászpuskával,sörétesekkel,valamelyiknek meg csak egy fort 12-ese van!
Van egypár kalasnyikovos, de sajnos azok is csak ilyen hosszú kabátban mászkálnak, és nem húzzák túl sokáig. :(
De valamikor egy csapat elpicsáz két szolgálatos osztagot is.Nem értem. lol2

Sziasztok!

Olyan gondom lenne,hogy Vörös erdőben van egy bánya.Az alatt meg mindenféle anomália,meg egy szentjánosbogár.Nem tudom túlélni,mert a szellemek agyondobnak mindig.Őket meg nem sikerül kinyírni.van valami menekülési út vagy praktika esetleg ráolvasás?

Sziasztok!

Ok,gyors leszek meg ügyes.De a létrán kell kimásznom visszafelé,vagy van más kiút is.Mert hiányzik az alja,és nekifutásból fel lehet kapaszkodni rá?

Van egy alagútszerű rész ami felfelé vezet de levan zárva az 1 ik oldala egy lemezzel meny oda és akkor mikor megdobnak egyik szellem kitöri és kilehet menni.Am ha bemész a WC-be találsz ott 1 Jó kis forgótáras gránátvetőt.

Ráolvasás ez tetszik :D bizonyára vissza kell menni a boszorkánykörhöz és ott szellemetidézni hogy elterelgesd őket onnan :D
Gondolom úgy mentél be hogy fennt lett egy elég nagy lyuk, mert akkor nem fogsz tudni kijönni. Csak akkor menj be mikor hátul a szellemek már megcsinálták neked az utat ahogy Martin írta.

Hello mindenki,lenne 1 kérdésem,mégpedig az hogy a Csernobili Atomerőműbe mikor beérünk üldözni se kell Strelok ott és úgy leszededd Gaussal vagy érdemes átmenni a több ezernyi monolitos között?

Szesz! Felvettem egy küldit,miszerint: Találd meg a szolgálatos elveszett fegyverét.
A térkép az agropromi stalker bázisrairányít, de ott az istennek sem találom a térkép
által jelölt helyen. Aki tud, kérem segítsen!
Előre is köszönöm!

Ott van egy dobozszerűségben. Elég nagy, a játékban az ilyenfajtákat nem lehet kinyitni, de a küldetésben igen.
Ha nem megy, akkor csinálok neked egy képet.

Köszi a segítséget Putiteng, valóban a ládában
volt, ahogy azt írtad!
Utána kaptam még küldiket,köszönhetően a tanácsodnak!
Mégegyszer kössz!
V

Oké, ennek örülök, a képért meg bocs, nem tudtam sehová sem feltölteni. :)

Jantarban van egy rejtekhely. A fő gyárépületben, a vöröserdőbe vezető kapu előtt. Egy páncélszekrényről ír ami őszerinte a legbiztonságosabb. Átkutattam az egész épületet 1 páncélszekrényt találtam de sehogy se tudom kinyitni. Közbe a pszi sugárzás vörös és folyamatosan nyomnom kell az elsősegélycsomagokat. valaki ki tudta ezt nyitni?

Cimbimnek akadt egy kis baja :
Na akkor. Első gond. A feladat átmenni a katonai raktártelepre, hogy segítsem az ottani csapatokat.
image-723C_4CD8463F.jpg

Ez meg az odavezető egyetlen átjáró. Zárva van.
image-C2A4_4CD8463F.jpg

A Stalker bázis meg nem tudom hol van, de az első képen láthatod hogy az a fő feladat még mindig. Pedig már a Freedom-ot is lenyomtam.

Vissza
Top Alul