[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Nem akadtam el, de ebbe a topicba való szerintem: visszamentem az ingoványba nemrég, és a szivattyútelep mellett a vízben van egy zaporazsec amiben nem találom sehol se a rejtekhelyet. Idegesít mert mér csak ez az 1 stash van ott, valaki nem tudná esetleg hol van benne elrejtve a cucc, köszi!

azbeszbeszbaszt:D
már a végén járok, strelokot kell megnyúvasztanom, a páncélom ronggyá lõve, és nem tudok átmenni egy részem:S, a harmadik teleportosnál megakadok, ahol ha átugrom egy konténeren, vissza már nem mehetek, fedezék nuku (jó van 1 kis hordó de az annyit is ér amekkora), 3 monolitos elém ficcen és végem. kettõvel elbánok gránáttal meg fegyóval, de a harmadik mindig kinyír. ehhh:S, Ti hogy csináltátok meg?

Pr0D1G7":39ee2480 mondta:
Nem akadtam el, de ebbe a topicba való szerintem: visszamentem az ingoványba nemrég, és a szivattyútelep mellett a vízben van egy zaporazsec amiben nem találom sehol se a rejtekhelyet. Idegesít mert mér csak ez az 1 stash van ott, valaki nem tudná esetleg hol van benne elrejtve a cucc, köszi!

guggolj le, kapcsolj lámpát és ha jól emlékszem akkor az egyik ülésen keress egy hátizsákot.

Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogy a vörös erdőben nem tudok eljutni az erdészhez, hiába kisérem el a stalker csapatot relikviákat vadászni sehol nem találom a helyet hogy hol tudok átjutni az északibb részbe.
Mindenütt csak sugáráz, meg ez a magas fal szerű föld van amin nem tudok felmenni.
Tudnátok segíteni hogy merre menjek?

Előre is köszi! :)

Hello...ha jól tudom ott annál a sugárzó földnél meg a magas falnál van valahol 1 tank (rozoga), és sok kutya van ott...és a tank előtt van 1 anomália (1 nagy átlátszó gömb a levegőben) abba kéne beleugorni és kidob az erdész kis településén asszem Duty-sok is vannak ott...
Remélem segítettem :)

Nem lehetett kellemes a vörös erdőben keresgélni ezt a sok mutáns között :D

Tuti olvasta az "Élménybeszámolók" topicban a bomba biztos "szembecsuk-sikítvasprintelős" Barin-féle taktikát! :D:D:D:D

Pr0D1G7
Nem sikítva hanem áá-zva :D:D De az csak úgy működik ha tudsz skáig sprintelni :D

Asszem már írtam régebben h a banditok előszeretettel teleportálódnaka stalkerbazis közepére(és ezt 0 fős kezdőszemélyzettel, majd hopp lesznek 10-15en). A mocsári renegadék pedig a semmiből toboroznak még embereket, s ha kiírtom mindet a főd alatt 5-6 még bujkál valahol.
Röviden: a problémám nem lehet rendesen frakcióháborúzni és +nyerni se lehet azt.
Segélykérés: ha tudtok paccsot vagy modot klécci jelezzétejk kösz!

Nálam az a probléma hogy amikor a stalkerekkel megtámadjuk a banditák ,,főhadiszállását'' akkor valahogy nem tudok bemenni:S Mint ha bemennék 1 barát főhad. és elrakja a fegyverét :/

Akkor csináld azt, hogy varjat lőni mész sintérhez, aztán amikor előkapod a fegyót elkezdesz darálnik mindenkit és akkor már engedni fogja, hogy elölhegyd.

juhú, Juhhú és JUHHHÚÚÚ! Úgy néz ki CS Faction War +oldódik, ezt találtam: Faction Wars Respawn Fix(v1.01) , méghozzá itt: http://stalker.filefront.com/file/Facti ... _Fix;98097

eszerint: "Description:
This is a tiny mod which stops bandits and other scum of the Zone from respawning in infinite numbers and allows for the player's faction to actually conquer a given area, in so far as purging the rival faction is concerned."
Aki tud angolul és szeretne FW-ozni az már lehet h érzi is a "juhhúú"-t!
M1ek kiprob.!

edit: Most vagy kevesen CS-oztok, vagy kevesen akadtatok el.
Ez a FW R F, úgy néz ki műxik: a banditék, meg renegadék nem respawnolódnak csalásszámba menő modon, de a kordoni militaryék viszont sajna ja, (de legalább jól lehet őket szaggatni az RP-74 becenevű húsdarálóval xDxD)

Más: óriási probléma h Agropromból egyenesen az asztalra tudok "utazni", mer kidobál.
+érkeztem a Szemétteleprű, 5 perc és kidob.
CS elindít, betölt, Agroprom 1-2 óra harc után kidob, CS... betölt, ment, kidob,...... betölt kisérővel utaz a Kordonhoz, nemdobki. Kordonból visszakísér Agr.-ra kidob. Kiabál, hajtép, ideges, segítséget kér. 5let?
Kösz!

na ez tök kafa ha csatlakoztok a szolgálathoz akkor visza kell meni a stalkerokhoz és hozzájuk csatakozni és viszamész aprogromba ott is csatlakozol és amiket kapsz eladod és ezt megcsinálni vagy 10 szer akk tök gazdag leszel :)

Vissza
Top Alul