[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Hella!
Nekem egy olyan gondom van hogy az erdész kéri az iránytű nevű Relikviát és mondja, hogy fel töltötte a koordinátáit a PDA-m ra, de az sehol nem jelzi, csak annyi infóm van még, hogy a vörös erdő szegletében van a dolog,
Valaki aki emlékszik erre a küldire tudna nekem segíteni?
Előre is köszönöm!

Halihó.

Én a sokszor kitárgyalt sokkutyás, pda megszerzős résznél akadtam el Yantarban. Ugyanis nem is tudok eljutni arra a helyre ahol a pda-t tartalmazó holttestnek lenni kéne. Lehet már nagyon éccaka játszottam, vagy csak szimplán ostoba vagyok de nem leltem a megfelelő út.

Viszont vörös erdőbe sikerült elcsalingázni itt, ahol ugyan semmi dolgom sincs, de megvan. Dejó.

Ez ugyan nem lényeges, de vörös erdőben egy kerítés mögül kíván velem szóba elegyedni egy úriember, de nem tudok vele beszélni, mert a rács útban van és csak a "zárva van" vagy valami hasonló szöveg ugrik fel. Magyarul nem tudom "kijelölni" a kerítés mögött lévő embert duma céljából. Pedig szegény még be is sértődik, hogy ha nem szólalko meg akkor menjek a francba.

De ez mondom annyira nem téma, mert még nem tartok itt a sztori szerint, csak mondom, ha a pda nincs meg lessük meg vörös erdőt, próba cseresznye.

Igen, igen kitaláltátok, első végigjátszás :D.. bocsi a hosszú hszért, de a tömör megfogalmazás nem kenyerem, bölcsész vagyok.

Hogy hogy nem tudsz eljutni? Tarts balra, föl az emelkedőn, lesz ott pszeudokutya, meg egy szép térgörbület vagy mi, egy ritka relikviával... Agropomban a mocsár melett láttál ilyet azelőtt.

Azért majd ha megvan akkor siess onnan, mert jön egy rakat zombi, és a pszihikus kisugárzás is elkezd ott nőni.

Rohanj oda, és a pszeudokutyát lődd egyből, mert az létrehoz mégtöbbet, de hogy hogy ezt ne kérdezd. Aztán a többi kutyát, először szedd fel a relikviát, kutasd át a holtesteket és a legvégén menj oda ahol a PDA-s faszi van, mer amíg nem veszed fel a PDA-t nem jönnek zombik... Jantarban egyébként elég sok relikvia van, és azt kell mondjam elég jók is... :)

Ja igen, tarts balra fel az emelkedőn és ott a fal mellett menj végig, keresd a pszeudokutyát, azt lődd ki elsőnek... szerintem.

Merre vanak a relikviák?Azt tudom, hogy van egy a pszeukutysánál, van egy a mocsárban, és még merre?

elakadtam a cordon-nál wolf első feladata ,hogy segítsek kinyírni a bestiákat egy kezdő stalker-nek. mit kell csinálni?

Odarohansz, ahogy tudsz, amerre a nyíl mutat.És aztán gyorsan kiníírod a kutyákat aztán visszakíséred a nagyképű falloszt.

Scare annak van valami jelentősége, hogy milyen fegyvert adsz farkas tesójának?

ha oda megyek hozzá nem történik semmi csak ha elmegyek egy romos házhoz ott van 3 kutya ha azokat megölöm mire visszamegyek kinyírják, de ha nem ölöm meg a 3. kutyát akkor életbe marad bárhova megyek.

Vissza
Top Alul