[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

A relikvia lelõhely ott lesz, ahol eddig, csak az a véletlenszerû, hogy milyen relikvia lesz benne.

Persze az anomáliák nem randomok viszont az, hogy van e bennük arti az már igen. De persze akármilyen arti nem lehet hiszen az anomáliák fajtájától függ az, hogy milyen artit találsz benne. Pl.: lidérckocsonyában nem fogsz medúzát találni.

miert ne lehetne, az enyém is magyarorszagbol van itthon vettem, debiböl van, szinkronhanggal van
felrakva, és én tudtam patchelni a jatekot... :lol:

na nemár. nekem azt írja ki, frissítés nem elérhetõ. amit meg leszedtem, szerinte nincs telepítve a gáme.

lehet a cdgalaxisban elszúrták?:) )

kéne egy link a magyar hangú 1.5.04 eredeti játék pecstõl a többihez.

...csak mert állandóan kidob, ha használom a távcsöves hangtompítós puskámat :S
19196533n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Godlike, ne keseredj el, nekem az összes többi játék együttvéve nem tanított annyit, mint a
sztalker (mondjuk káromkodni már azelõtt is tudtam), szóval vedd szószerint az egyedi játékélményt.

na ezt nem értem.
a csernobilost még régen végitoltam. szóval tudom milyen a gáme:)

csak ezek a bugok zavarnak.
Csiga07, kösz a linket, de azt írja a pecs-re hogy nem találja a telepített játékot
lehet egy reinstall javítana a szitun, de nem látom hol õrzi a játék a mentéseket

godlike007! nálam a sajátgép> megosztott dokumentumok itt van olyan h stalker stcs ez a mappa lesz az...
ide szokta berakni mindig nekem.

De általáos esetben C: Dokumentumok és beáll/ public user/ dokumentumok és ott

Na srácok helyzet van: a főszálon most jön a rész amikor a banditák ki fognak fosztani(<= a k.i.f.o.s.z.t.a.n.i miért van cenzúrázva? :? ), és a cash-t ugyebár nem lehet visszaszerválni. Van vagy 35000 rubelem, és hasznosan kéne befektetni, csak az a baj, hogy a jelenlegi felszerelésemet ( sniper tuning AK, Sunrise ruha amit a yantari srácok adtak kis tuningal ) nem nagyon akarom/éri meg tovább fejleszteni. Valami tipp?

Az Agropomból át tudsz menni Yantarba, ott Szaharovnál veszel egy Seva ruhát.
Sajnos a pénzt mindenféle képpen el kell költeni, vehetsz pl: géppuskalõszert is, ha majd géppuskával
akarsz nyomulni, én 1700-at találtam/kaptam összesen, atöbbit venni kellett.
Vagy lõszert a mesterlövész puskához.

[mod]Előző hozzászólást ne idézz - Tibi[/mod]

Na ezaz, voltam Yantarban - pl fel is szedtem egy Bubit a labor mögött - de még nem nyílik ki a labor ajtaja, gondolom mert a főszálban még nem triggereli a részt amikor a zombik támadnak, akkor is csak miután végeztetek az összessel nyílik ki. És amúgy se akarok Sevát, a másik topicban leírtam miért, Bulat vagy Exo kéne helyette. :? Alapból Bulatért néztem át tudósékhoz... Ja és persze az Agro-nál levő Duty bázis főépülete is zárva van, tehát az Obokan-t se tudom tuningoltatni. Köszi a tippet, én is fogyóeszközre gondoltam, bár páncél jobb lenne - átmenetileg jó lett volna pl a CS-1 is a CS-3 helyett (és a Berill helyett is, 50% jobb a környezeti védelme alapból, és golyóálló tuningban ugyanazt tudja és a rupture 5-el nagyobb is+3 artifact tartója lehet max!), de Docent Suslov sose akart adni amíg az Ingoványban voltam, most hogy nincs fraction relationship már nem is tudnék tőle olyat venni...

Sziasztok! Úgy döntöttem ,hogy újra játszom a CLEAR SKY-t.Most épp a KORDONNÁL járok ,és egy mellékes feladatban azt kaptam,hogy keressem meg az ANOMÁLIÁBAN meghalt katona PDA-ját.. nnnademár ha kisétálok egészen végig, a vasúti síneken (ha a monitor teteje Észak, akkor Keletre) és megpróbálok bemenni abba a vasúti boltívbe, akkor fehérlesz minden, és megfordítva 180 fokba előrébb tesz 3 métert. És ha leteszek minden fegyvert , akkor is és nekem 1.5.10 re lett lépcsőzetesen föl patch-el- ve,és így, már javítva kellene,hogy legyenek az eféle bug-ok mert a hivatalos telepítő (patch telepítőben már az első javítások között olvashatók a bug javítások meg ecetere. Hu : )) szóval valaki? mi lehet a gáz , másnál volt már ilyen ?

ez nem bug, hanem csak annyi, hogy nem ott kell elérni a helyet, hanem ugy kell csinalni, hogy felmész a szerelvényeknél ahoz a téranomáliához, (nagy buborékszerű izé) és beleugrasz, és oda fog kidobni, aztán felveszed a PDA-t és kész.

Vissza
Top Alul