[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

zsilin":oh8wk99q mondta:
A(z egyik) megodás az újrakezdés, velem is ezt csinálta, az egyik fõfeladatnál, csak nálam nem
is volt sehol a csóka. És bolti, peccselt játékkal játszom! Szóval van ilyen meglepi.

ok, mi a másik megoldás?

Visszamenni egy olyan mentésig, amikor még nem találkoztál a vezetõvel, és folyamatosan próbálni addig menni, amíg
egyszer nem harcol a kutyákkal. Szerintem a 3., 4. próbálkozásnál nyugodtan fog várakozni.

...hát ez az, nincs olyan mentésem F5-öt nyomom mindig:S
tényleg létezik ilyen, hogy ennyire megálljon a fõ küldetés?

egyébként hogy lehet az hogy amióta játszom még egyszer sem lettem éhes???... Pedig már 2 teljes nap lefutott a játékban...
igaz egyszer ettem egy túrista löncshusit:)))

Azért nem voltál éhes, mert a Clear Sky-ban nincs éhezés. De ez nem jelenti azt, hogy a dubla hozzászólás engedélyezett... Megharagszik valamelyik moderátor!

Mert a shocban se volt megszokott nekem először katonai raktár telepnél éhezett meg a shocban de nem tudtam először h mi az a jel XD és ettem egyszer és sokáig elég volt :D

bocsi...elkalandoztam...

tehát akkor ezek szerint felesleges súly van a táskámban? Mert van vagy 5 kg Túristalöncs, meg szalámi, meg párnapos száraz cipó a táskámban :lol:
Ha megdobnak kővel, dobj vissza szárazkenyérrel :lol:

A vodka és a túristalöncs annyiban nem felesleges, hogy 100 rubelért eladható a csaposoknak,
az elején, a szegénységben jól jön.

Igen igen...alkalmaztam ezt a technikát...

Más...képzeljétek el, hogy Agroponban a stalkerbázisnak csináltam küldetést, és visszaküldtek átvenni a jutalmamat a Kordon stalkerbázisra...hát ezek nagyon készen vannak...nah de amúgy is kell majd oda mennem a pendájv miatt..úgyhogy jól fog majd jönni az a kis pénz...

Meg kipróbáltam a Cheeser sörétespuskát a Nyilas lőszerrel...azzal az aranyszínűvel...nagyon tuti..Ha kap egy kis tuningot a puska, még alkalmazni is lehet közelharcban...

Hát, az agropromi sztalkerek fõnõksége a Kordonban székel, ha már összejött pár jutalom, egyben
elintézhetõ, fõleg, hogy mindig várható egy kitörés, 40 másodperces állással.

sziasztok! Egy dologra kiváncsi vagyok. :) Hogy a Cordon-zonában van egy vasuti alagut, amibe nem lehet bemeni, mert fehér fény és újra az elején vagy. Oda belehet jutni az 100%, mivel mellék küldetés is visszoda.:) Előre is köszi:)

A leszakadt hídnál van egy teleportáló anomália, abba bele kell ugrani.

3 hiba van,
1 amikor a sötétvölgybõl jövök vagy megyek az ottani völgy felõli kapunál mindig megtámadnak. holott zöldek a szabadságiak.
2 a bolhapiacon régebben kaptam .30 mesterlövész skúlót, most nem.
3 nem tudom a szemétdombról kiírtani a csúnyákat, mert mindig újra termelõdnek. pedig volt olyan régebbi mentésem, ahol megszállták a stalkerek és ezek eltûntek. mi a bibi?

2. Az árus lõszerkészlete elfogyott. Ha megfigyeled, a pénze is fix és nem korlátlan, mint a többi kereskedõnek.
3. Mindig újratermelõdnek, ez már csak így marad.
1. Ezt nem értem én sem, talán a múltban, véletlenül akár eltaláltad valamelyiket vagy nem tetted le
a fegyvert az osztag elõtt, amikor elõsször találkoztatok. A frakció már szeret, de az osztag nem felejt.

2, köszi
3, pedig volt olyan hogy kinyírtam mind. és a helyére jöttek a stalkerek.
1, azóta már 2-3 csapatot legyaktam, mert nem szerettek és lõttek. :S pedig istenuccse, fegyó nélkül mentem.

4,amúgy agro-ban, lelõtték a kereskedõ stalkert. marad a szövetségi:)

5, ja, most már a harmadik olyan helyen járok, ahol jelzi hogy van relikvia, de nem találom! pedig a ledes keresõm van:S

menj minél közelebb a Veles detektor által jelzett artifact közelébe. Akkor megjelenik magától és mikor ez történik halk sistergést hallasz.

tudom, de nem jelent meg. viszont, ha mentésbõl mentem arra, már nem is jelzett relikviát.

Nem muszáj ujjat kezdeni. Szépen felpatchelgeted és csókolom.
Az azért lehet mert a relikviák random működnek. Tehát nem biztos, hogy ugyan ott lesz egy ahol mentés vagy betöltés előtt is volt.

Vissza
Top Alul