[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

[mod]Nincs dupla hozzászólás - Tibi[/mod]

Szasztok!
Raktam fel pár modot a játékra és most nem tudok eljutni sötétvölgybe. 1.5.10 es patch van fent mindig kidob fekete képernyővel de az Xray engine az megy háttérben. Tudsna valaki segíteni? Eddig ment minden frankón.

EDIT:
JA és eredeti a játék.

1, dupla hsz nem megengedett!!(olvass szabalyzatot)
2, rossz topikba irsz
3, a modoknal altalaban a regebbi patchekkel kompatibilisek a legjobban.
4, ha tobb modot is beraksz egyszerre instabilla valhat.

OGSM-moddal játszom és elhagytam a hálózsákomat és "sárga fáradt" vagyok és egyik kereskedő sem árul másik hálózsákot,most mit csináljak? help1

keresd meg h hol vanank a trader ltx fájlok és próbáld meg átírni úgy h lehessen kapni hálósákot és már lesz is :D :D

Megoldódott. :D
Számtalan rejtekhelyeim egyikén megtaláltam.Véletlen raktam le,más kacattal együtt.

Sziasztok.
Én még nagyon az elején vagyok. Most jutottam el odáig, hogy a kordonhoz kísértek és valami csávót kell megkeresnem. De a hadsereg zónáján kell átmennem. Kijövök ebből a barlangszerűségből és azonnal tüzelnek rám a szembelévő toronyból. Ott mit kell csinálni, hogy ne lőjenek fossá?

Előre is köszönöm a válaszokat.

Sharx":1loijkkq mondta:
Sziasztok.
Én még nagyon az elején vagyok. Most jutottam el odáig, hogy a kordonhoz kísértek és valami csávót kell megkeresnem. De a hadsereg zónáján kell átmennem. Kijövök ebből a barlangszerűségből és azonnal tüzelnek rám a szembelévő toronyból. Ott mit kell csinálni, hogy ne lőjenek ****á?

Előre is köszönöm a válaszokat.
Felejtsd el azt az útvonalat..
menj vissza.. majd a mocsárból észak felé van egy másik átjáró.. ott is lopakodni kell kicsit, még mielőtt megtalálnád de a kerítés mentén gond nélkül el lehet oldalogni.. utána elbaktatsz a hídhoz, csúzlit tedd el mert allergiásak rá, átmész alatta, és akkor séta Sidorovich-hoz..

az északi átjárót nem is lehet használni még ott a főküldi alapból az hogy kísérővel menj kordonba...

Hát. de az alagútból kijőve amikor realizáltam hogy itt halál van, akkor visszamentem, és ott volt az átjáró északon..

különben a mai napig ott guggolnék a fa mögött hogy mikor fogy ki a géppuskás lőszere...

de ott nem olyan nehéz elfutni a hadsereg gépfegyverese elől csak előre be kell készíteni pár kötszert meg elsősegélycsomagot

Nekem nem sikerült... miszlikbeszedett mindig.. mondjuk volt nálam cucc addigra már eladásra :D

mindegy.. megoldottam idegbaj nélkül... kis sétával.. :)

Köszönöm a válaszokat. Megpróbálom mind a kettőt. Remélem nem fog kelleni. Eddig nem volt gond, de irreálisan szórja a gépágyús a golyókat. Futkároztam össze vissza, mint mackó a málnásba, de meghaltam. Megpróbálok RainbowSix-esen lopakodni :D

Még1X köszönöm mindenkinek a segítséget.

ereszzetek meg par sorozatot a geppuska torkolattuze fele. akkor kicsit elhallgat. ha el talallod a csorimat. szerencsevel megis olod akkor 3-4 mp kell ahhoz h uj katona alljon a pukkahoz. az ido alatt meg ellehet spurizni :D :D :D :D

De ha te látod őt, akkor ő is lát téged, és mire a scope-ot az arcocskádhoz emelnéd, már ki is lyuggatta az irhádat... lövés1 Egyszerűen nincs időd becélozni.

Hiába lövöd le,a fegyver magától célra tart és lő téged! :D
Szaladni kell és kész!

nem tart rad es nem lo. direkt megneztem moddal. atsetaltam gyorsan svd-vel ingovanybol. gyereket beceloztam amint tuzet nyitott lottem. megmurdelt. nezem tovabb es eltelik par mp latom h fut a gyerek felefele. es atveszi a geppukkat. azt is kilottem utana mar nem jott senki.

Nos. Az ingovány északi részétől nem lehetett menni, mert azt írta ki, hogy "kísérő nélkül nem császkálhatsz"
Újra megpróbáltam a hadsereg felől és most úgy jött össze, hogy lefutottam a legközelebbi kőhöz. (mert fa mögé nem lehet mert ez azon is átlő) majd északnak fordultam, ahol volt egy másik kő, ami ugyan kicsi, de ha leguggolok még belefért. Aztán volt egy konténer és onnan már nem vettek észre.

Köszönöm a segítségeteket.

Vissza
Top Alul