[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Egy kis segitsegre szorulok!
please help!!
Eljutottam az atomermuhoz,van nehany letra lehet le fel maszkalni de a kiutat nem talalom.
Valszegrem egyszruen ki lehet jutni innen de nekem valahogy nem megy...
elore is koszi a segitseget

Kipróbáltam a Clear Skyt. szép, meg jó, meg hangulatos meg minden.

de. belefutottam egy lehetséges bugba. Valerian nevű NPC egy szöveget hajtogat.. "needs deal with commander's pals.."
tényleg bug, vagy csak én vagyok hülyébb mint kéne?

a túlsó épületben már fogoly sem mond többet.. a híd alatt a haverja sem kecsegtet túl sok variációval.. vagy ottmarad, vagy megöleti magát :D

Már nem aktuális. újrakezdtem swamp-végétől, most rendbenvan, csak más sorrendben írtottam ki akit ki kellett..

zsozso":38ypxa3n mondta:
Egy kis segitsegre szorulok!
please help!!
Eljutottam az atomermuhoz,van nehany letra lehet le fel maszkalni de a kiutat nem talalom.
Valszegrem egyszruen ki lehet jutni innen de nekem valahogy nem megy...
elore is koszi a segitseget
Nem a SoC-ot nyomod?

Nem.
A Clear Sky-t nyomom. A jatek vege fele jarok .
Az eromu labanal vagyok.
Sztrelok ot kene levadaszni.

hát vadászd le de mit keresel az erőmű lábánál nem mondm onan is lelehet ha tapasztalt vagy de én inkább ajánlom h menj vissaz a az autosavre és kezd előről és gaussal lőd ki vagyis emp1 puskával sterolokt ott van a csik fent h mennyire elelnálló mág a páncélja jah és menj mindig a telporotokba és nyírd ki az ellnséget.

Elakadtam vazze! mért nem történik semmi ha felmászok a helyörségi kilátóba az első pályán pls help! :o

Az erőműnél van egy bug. Ha sokat szórakozol, Strelok leesik, és nem mozdúl. Nekem egyszer-kétszer már volt ilyen. Leugrottam hozzá és addig löttem, míg meg nem untam, mert ott már nem tudom legyengíteni a védőmezőjét. A Monolitok, meg a Clear Sky emberek meg ott lötték egymást és nem történik semmi...halhatatlanok az inasok :) Autosave, aztán aggyad neki a kezdő ponttól, hogy aztán elkezdődhessen a SHOC :)

Üdv mindenkinek!
Jantarban beszélnem kellene valami Szakarov nevű ürgével, akit jelez is a térkép, egy vaskonénerben /v. inkább hangár/ van. Ott kiírja a gép, hogy az ajtó zárva van. Tudja valaki a megoldást? Van még ezen pályán egy gyártelep, de ott meg valami pszihikus sugárzás van, ha oda megyek akkor gyors halál vár rém. Mi a teendő?
PLS HELP!

Nagyon egyszerű!Kiírtod azt a zombihordát ami a kutatóállomás körül lebzsel és máris bemehetsz.(Ha jól emléxem még segítség is érkezik,de nem biztos)

de ha 1.5.4-gyes patchel van a game akkor még nem biztosa h kinyílik az ajtó ha kinyírod a zombikat. Én ezzel a patchle kinyírtam a stalkerekt és be is engedett :D

Köszönöm, akkor megkeresem a zombikat - kiírtás céljából - bár még eddig egy darabbal sem találkoztam ott!

Nemááár!Azoknak ott kéne téblábolni a kutatóbázis környékén!Akkor ott vmi nem kerek :lol:

vicces , mer nálam sem volt egy darab zombi sem , ez is olyan mint a lotto vagy vagy...

Valakinek a segítségét kérem! Elvesztek a mentéseim, a vörös erdőnéél jártam, ha lene vki rendes ember, aki egy vörös erdős mentéssel megdobna annak nagyon megköszönöm!

Vissza
Top Alul