[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Dava:
a lényeg h azt az irányitót úgy kell megölni h közelmész és lövöd a fejet, aztán elforgatod a csapot kimész a lenyilö ajton, le a lépcsön aztán a veled szembejövö rágcsalok felé futsz amig meg nem latsz baloldalt 1 letrat, aztan azon felmaszol.
Ez a resz a játékban kb az 1 negyedenel van, ugyhogy még jo sokminden van.
Am a futasnal ha van energiaitalod, akkor iddd azt es fuss, ha nincs akk a 64 kilot csökkentsd le kb 45-re és kész, löszert ugyis tudsz majd venni, v szerezni.
Egyebkent nem ez a legidegesitöbb resz a játékban, lesznek sokkal durvábbak is, a végefele, m pl:
vörös erdö, elhagyott korhaz stb.

köszi a segítséget!
Lőszerrel kapcsolatban az a helyzet hogy nincs lóvém gyakorlatilag 0-n vagyok. mikor a Szemétdombon leütöttek egy lépcső alatti helyen hogy ott van elvileg az Agyar aztán mikor visszaszereztem a zsákmányt totális 0-n voltam kitérő küldetést meg nem akartam csinálni de látom szükségem lesz rá. A másik meg hogy a Kordonnál lévő bázis környékén már vagy 20x kinyirtam a mutánsokat de mindig újratermelődnek és már ahogy néztem teljesen közel kerültek ahhoz a bázishoz szóval ha nem nyírom ki őket bekebelezik a bázist? mert így állandóan visszakellene mennem hatalmas távokat megtéve meg vissza a Kutatóintézetbe, vicces

Nem támadják a bázist csak ah te is azon apálya részen vagy ha máshol akkor úgy sw kebelezik be nemm is szoktáák. Ja és lesz 10 ezer ru ha megcsinálod az első szolgálatos küldetéset. Meg a szolkgálat jól fizet a küldetések után

a szemétdombon van egy faszi, aki a bolhapiac alat alszik, hozzá mikor lehet menni, hogy kereskedhesek vele, vagy valami?

Jah ,de csak 5.10-es patchel :!: Máskülönben nem kel fel..Azt a Pripyatnál mi lesz?Ott is patchekre várunk ?

Azt nem tudjátok hogy hogyan lehet bemenni a buszba meg a traktorba ha ott rejtettek el valamit a társak?mert sehogy sem sikerül a lila jelzésű + dolgokat megszereznem. Amúgy az miért van hogy teljesen feltuningoltam ezt a napfelkelte öltözetet és eltűnt az egyik legfontosabb cucc róla az éjjellátó ez miért van? Hiába nyomogatom a N-t, már előzőleg felraktam az éjjellátót tehát az nem lehet gond hogy még nincs fenn és azért nincsen.
Csatlakoztam a szolgálathoz jó kis fegyvert adtak...
Két frakciónál is lehetek ugye? stalker + szolgálatos is egyszerre?
thx

Ui: tudom sok hülye kérdés egyszerre...

A buszoknak általában az egyik ajtaja eléggé ki van nyitva ahhoz, hogy beférjen egy átlagos termetű stalker, a ládika vagy hátizsák meg többnyire egy ülés alá van rejtve. A traktorokra szemből vagy oldalról fel lehet ugrálni, én találtam már vezetőfülkében, motortérben, tolólap mögött is ládikákat. (Amúgy ezek a rejtekhelyek nem annyira véletlenszerűek mint ahogy elsőre gondolná az ember, pár végigjátszás után már csukott szemmel is simán megtalálod...) Az igazán szemét helyek amúgy a fák. Némelyikre baromi macerás felmászni és nem ritkán még anomália is van a közelben hogyha leesel legyen miért idegesnek lenni. :lol: Az éjjellátót passzolom, sosem használtam. De valószínű, hogy a fejlesztésnél volt valami más irányú dolog ami miatt lekerült róla. (Sokaknak szimpatikus a Szolgálat amit nehezen értek meg, hiszen ők a Zóna megsemmisítésére törekszenek elsősorban...) Egyszerre csak egy frakciónak lehetsz a tagja, másképp nem sok értelme lenne a frakciósdinak...
Remélem nem hagytam ki semmit, tényleg jó pár kérdés volt. :wink:

most valami profnál vagyok ahol egy PDA-t kel megszerezni egy stalker katonától csak az a gáz hogy a vidék tele van mutánsokkal és folyamatosan újratermelődnek. Hírtelen jönnek elő a semmiből kutyák meg ilyen kutya szerű lények. közben támadjak az élőhalottak a professor bázisát, melyiket csináljam előbb? védjem meg a bázist szinte egyedül(egy stalker társ maradt!) vagy szerezzem meg a PDA-t és akkor jó

Hát először gondolom megvédted a bázist utánna meg ha megkapod a küldetést sietned kell a pda ért és hát ha tlálkozol vagy látsz élőhalottat az út alatt nyírd ki őket utánna iránya pda de előtte legelsőnek a ha sikerül akkor nyírda a pseudog kutyát vagy a többit és utánna azt de vigíázz a leképzéseivel és ah meg van fel veszed a pdát és elmész mert jön még egy két élő halott

Elég nehéz megvédeni egyedül ezt a bázist mindenhonnan zombik,ráadásul nem egy két lövés után hallnak meg. Nem tudtok valami jó fegyvert aminek nagy a sebzése? Meg a kutatóintézetben találtam egy állatkertes palinál egy 7 húrú gitárt, ennek veszem hasznát valamikor vagy csak + tehercipelés? jah, és hogyan tudok fára mászni? mert próbálok ugrálni de nem tudok rámászni.

thx

Fejes és pontozottan lőjj és kinézel a fedezék mögül fejes vissza és így ha van pénzed akkor van trs301 vagy as val de nem biztos hogy ott van még ilynekor vagy tuningoltass. Nem veszed hasznát a gitárnak csak fellesleges súly. Fára mászni nem lehet csak oda ahol van vmi titok de ugrálni kell oda is és hát el kell találni hogy milyne fára mert van egy pár és mindegyiken máshogy kell.

sztem Dava a mutansok es a zombik ellen, közelre a fulltuningos SPAS14 -es sörétes a legjobb(nekem ez vált be), távolra meg a fulltuningos Vintar a király. A fáramászás nem mindig éri meg uh inkább hagyd ott.

Már elegem van ebből a misszióból. Ezek a mutánsok mindig újratermelődnek ha jön valamilyen sárga kisugárzás,hiába nyírtam ki őket, értelmetlen ezeket ölni. Ráadásul a PDA-t sem tudom megszerezni mert onnan is ilyen kutyák jönnek, de folyamatosan fél másodperc alatt szétkapnak.
Nem tudtok valami kódot? Megakadtam

Pedig másképpen nem tudod megcsinálni! Én is azt mondom hogy valami sörétes cuccal probálkozz! Vagy ha nincs, akkor a vadkutyák feje elé célozz egy picivel! A pseudokutyát meg figyeld a bal felső sarokban a minitérképet, piros ponttal jelöli. Azt a pontot keresd, a másolatokkal ne foglalkozz azok úgy sem tudnak megsebezni! Ja és nem árt valami pszihikus védelemmel ellátó artifact sem!

A detektor hogy működik? Megnyomom az O-t és már dolgozik is? a csavar dobálás miért kell?

Dava: figyelj ha nem tod megszerezni adhatok mentést ha meg van még az de csak akkor ha végképp nem megy

dava":25xrfi1l mondta:
A detektor hogy működik? Megnyomom az O-t és már dolgozik is? a csavar dobálás miért kell?

A Detektor, történetesen a Geiger müller számláló, zárt állapotban csak a sugárzást méri, ha megnyomod az O betűt kinyillik, az előlap, és ha van előtted anomália, és abban van relikvia, akkor a dektektor, jobban és gyorsabban kezd pittyegni, amikor megtaláltad, a relikviát, az anomália kilöki magából, és fel kell venni ennyi!!! A Csavarok dobálása arra van, ha esetleg olyan területen vagy ahol nagy az anomália sűrűsödés(képződés) és te nem látod magad előtt az anomáliát, akkor oda kell dobni egy csavart, és az megmutatja hol van, mert a csavar elég, De egyépként ezeket LEBEGYEV a tiszta égbolt frakció vezetője elmondja az ingoványban, amikor kiküldenek hatcolni a renegátok, ellen, ha figyeltél, akkor ezeket mind halottad!!!

dava":3k8uipt6 mondta:
most valami profnál vagyok ahol egy PDA-t kel megszerezni egy stalker katonától csak az a gáz hogy a vidék tele van mutánsokkal és folyamatosan újratermelődnek. Hírtelen jönnek elő a semmiből kutyák meg ilyen kutya szerű lények. közben támadjak az élőhalottak a professor bázisát, melyiket csináljam előbb? védjem meg a bázist szinte egyedül(egy stalker társ maradt!) vagy szerezzem meg a PDA-t és akkor jó

elég egyszerű:

sok medik kell+minnél kevesebb cucc.

elsprintelsz a hulláig felvesed a PDT-at. ne tökölj sokat nyomj a minent elvesz gombra.

közben nyomod a mediket, utána sprint visza+nyomod a mediket ezerrel.

egykét kutya üldözni fog azokat lepuffantod azt enyi.

nevetni fogsz én az alap bördzsekivel megcsináltam ^^

Nem 1 hanem több hulla van, mire megtalálnám arra többen lesznek a kutyák és nyomom a medicet aztán szétkapnak. Még nem tom. melyik hullánál van a PDA.
Melyik gombbal lehet mindent felvenni?

Vissza
Top Alul