[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Hát igen! Csak a baj az hogy amikor nem engedett be visszajöttem agropromba meg a szemétdombra és kalandoztam egy kicsit. Kicsit nagyon! Nincs megfelelő mentésem! Valahogy nem lehet rávenni a progit hogy jöjjenek a zombik?

Própáld meg az autosavvel ha még nem próbáltad. Vagy ha nem működik nyírd ki a táborban lévő stalkereket nekem az segített máskor igaz az még az 1.5.4-gyes patchel volt. vagy patcheld fel ha még nem tetted

tedd fel a legújabb patchet vagy próbáld éeírtani a közeledő zombikat
de lehet hogy azért nem enged be mert még mindig ott van másodlagos küldiknél az a küldi hogy védd a tudósok táborhelyét

Köszönöm a segítséget! Az segített hogy kinyírtam a Stalkereket! Egyébként nekem is 1.5.04-es verzió van telepítve.

1.5.04-es patchról nyugodtan frissíthetsz 1.5.10-re, a mentések működni fognak. :wink:

Helló! Elakadtam a játékban. Agropom undergroundban van a rész , ahol ki kell jutni miután elársztod a járatokat. Szóval van egy nagyobb csigalépcső, ahol felfelé kell menni (közben jobb aldalt van egy kis járat,de az zsákutca) és megyek felfelé, de az egyik lépcsőfordulónál nem tudok feljebb jutni, mert sok a tűz anomális és egyszerűen nem enged fel, mintha egy láthatatlan falba ütköznék. Mi a szar ez?

azt hallottam az ott lévő mozgó tűz anomáliát meg lehet ölni..
vagy próbáld átugrani esetleg úgy is próbálhatnád hogy nem a falhoz simulva mész hanem a lépcső külső részén (korlát mellet (ha van))
és ugye a legújabb patchet használod :?:

Szerintem nics ott semmi:D Múltkor az eggyik csávó eladkadt benne xen mondtam neki hogy ugorjon fel, mivel ott dobook vannak:D Van egy páár doboz ott lehet ne mvetted észre. A csávónak sikerült ezután:D Ja és hiába lövöd szét őket újra termelődnek.

Szétlehet őket lőni nem tűzanomáliák szálnak körbe hanem egy lény olyan ami az x-18 ban is van a mod nélküli változtban. Szétlehet őket lőni és ajánlott is mivel van egy mellék küldetés a dutynál hogy hozzd vissza valami dobozt és ott kell lemenni és bizony ők nem fogják hagyni. Ja nem termelődnek újra nekem nem volt ilyen

Nekem sosem volt gondom velük pedig eszembe sem jutott rájuk lőni. Ha egy szuszra, megállás nélkül szalad fel az ember a lépcsőn akkor meg sem sebzik. Ezt az elakadós dolgot már többektől hallottam, meg kell próbálni más íven futni ahogy gabber mondta vagy ugrani egy-kettőt mint azt rayder is említette. Én az első elindulás előtt szétlőttem pár ládát, hogy ne kelljen annyival bohóckodni menet közben...

Ok, köszi srácok megpróbálom újra, de nem sok reményt táplálok, mert hát ezeket már mind megcsináltam, de most szét fogom lőni azt az anomáliát.

Szevasztok.
Szeretném megkérdezni,hogy ennek a résznek is több vége van?

Na végül sikerült átjutni a bűvös, rafkós lépcsőn valahogy. Amikor megpróbáltam kinyírni azt a tűz gömböt, abban a pillanatban új tűz anomáliák jelentek meg közvetlen mellettem, szóval csak sok elsősegéllyel és kötszerrel végezhető ki.

CaptainFlippy: nem teljesen kell hozzá sok kötszer és elsősegélly csak nem írtam le hogy az elsőt az ajtón kívül kell lőni és amikor hallod hogy keleltkezika tűz elfutni és utánna megintlőni így sorban szépen a többit de azokat már más helyről. De ha többször is kijátszod a játékot menni fog nekem se ment elsőnek simán de ha belejössz nincs akadály

nekem olyan bajom van, hogy elföglaljuk köösen a stalkerekel az adot célt:(pl.: tanya romjai)
és utána egyböl visszaindulnak a stalkerek a bázisra, ez miért van?

Bennt vagyok valami csatornarendszerbe ahol az a feladatom hogy valami csapokat kell kinyitnom hogy a mutánsokat elárassza a víz. Dúrva egy pálya, egy gondom már az elején akadt, hogy a PDA-mban mikor a térképre rámegyek akkor nem látom hogy hova is kéne mennem mert gyakorlatilag az összes helyszín felülnézetét látom és a csatornarendszerét sehol!

nincs dupla hsz , és az OFF-ra is van jelzés JIm67

Dava:
Kövesd a bal felsösarkon levö kistérképet,
OFF: de ha nembaj elmondom hova kellene kijukadnod:
kezdéskor a csöveket követve el kell jutzni egy létrához vigyázz a snorkokkal, aztán ott felmész majd be 1 terembe ott kinyirod a "bosszantó tényezöket"..........stb 8)

Szaki :

én nem tom ien nálam nem volt, sztem bug, de más is lehet. Sztem inkább ne foglalkozz ezekkel es csinálj inkább mást...

Odáig eljutottam hogy felmásztam a létrán és felveszem a sok lőszert, de aztán ami utánna jön az maga a horror. Ilyen pszichotikus lény sebez távolról aztán meghaltam,de kösz a segítséget.
Ez kb. mennyire van a játék végétől, fél távon vagyok?
Bosszantó ez a rész
NAh sikerült elforgatni a darut csak a kimeneküléskor meghalok mert lassu vok. egy két fegyverrt el kell dobnom hogy gyorsabb legyek kb 64 kilot cipelek

Vissza
Top Alul