[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Hát figyelj nézd meg a logban hogy mit ír a végén vagy ír -e valamit, ha nem ír akkor bug ha ír akkor sajna nem mentett el mindent ez az 1.5.4 patch hibája és még csak arra láttam freeplay modot. szval vissza kell menned egy régebbi mentéshez és megnézni kilép-e hanme akkor az jó mentés. Velem is előfordult ilyen az elhagyatott kórháznál és onnan kellett vissza tölteni army warehouseig. Ja a log file c:\users\public\documents\STALKER-STCS\logs

jim67 nekem is megadod honnan lehet leszedni a freeplayt?

Haliztok!
Na aza helyzet hogy nekem most 1.10 es patch -em van. És nagy valószínűség szerint bug. de érdekes hogy Agropromig el tudtam menni minden gon nélkül. És most meg setovább.

Király!

Sikerült megoldanom feltettem az 1.1 freeplay modot és működik vele faszán!
Azért köszi!

Bakter82":1wyyjapu mondta:
Király!

Sikerült megoldanom feltettem az 1.1 freeplay modot és működik vele ****án!
Azért köszi!

meglérhetnélek hogy legközelebb jelölöd az offot és az adott topicba

Van egy nagyon nagy kocsogség a fejlesztőktől a játékban. A Kordonban van a híd előtt egy ilyen kis alagút. Nem az az alagút, amivel a töltés alatt lehet átmenni, hanem, ami közel van a stalker táborhoz. És ott van egy katona, ha nem ölöd emg ad egy küldit, hogy "menny el a barátjáért a vonatsín végéhez és hozd el a cuccait. nos oda rohanok a halálba nagyon messzes kordon szélihez a csávóért és nem tudok odamennihozzá, mert fehér képernyő és mindig visszadob 5 métert. Mi ez? Valakinek mér sikerült bejutnia?

Hali CaptainFlippy.
Ez azért van mert onnan nem tudsz bemenni, hanem ahol van a felrobbantot híd, az állomásozó stalkerek feje fölött, mász fel szépen a vasszerkezet tetejére és ugroj bele az anomáliába , ez beteleportál téged az alagutba.

Warsonnak igaza van CaptainFlippy mivel így elég nehéz dolgod lesz ha nem beszélsz az npc-kel csaka zokkal kik küldetést meg cumókat adnak mindenkivel beszélni kell akivel csak lehet hiszen mindenki számos hasznos infóval tud szolgálni. pl hogy hol vannak pendrivok

Ok van igazságotok. Mondta az a fuxos csávó a töltés alatt, hogy mindenféle szemetet dobálnak a abba a fekete gömbbe és egyszer csak megtalálták azokat a szemeteket, teljesen máshol. Csak angolul játszok és hát nincs mindig kedvem a fura angol beszédüket olvasgatni.

Én is angolul nyomtam először de ha nem szerted az anoglt szed le a magyarosítást

Hali!

Nekem az lenne a problémám, hogy mikor csatlakozom a freedomhoz beadja azt a küldetést egyből h foglaljam el a tábort a hegyekben. Utána mikor átmegyek a szemétdombra ott is beadja egy másikkal együtt. Utána hiába foglalom el nem jön oda senki, pedig azt írja ki h várjak amíg megérkezik a segítség. Egyszer odajöttek, de akkor is benne maradt a küldetés mert ugye kétszer volt a listán ezért nem tudtam továbbmenni... Eredetivel játszom, legújabb patch van fent... Valakinek volt már hasonló problémája?

hát ez gond de a térképen jelöli azt hogy hány osztag tart feléd először foglald el azt amit először kaptál várd meg hogy odaérjen az erősítés utána csináld a másikat

Hi Daany

Ez a probléma lehet egy bug. Volt hasonló nekem is, csak másképp jött elő.
Újra kellett telepítenem a windows-t, de az utolsó mentést eltettem magamnak. Játék újra fel, mentés beilleszt. Duty-s voltam és előtte a frakcióm célja volt az egész freedom tábor elfoglalása, de amikor újra tettem a játékot, már nem akartuk elfoglalni dark valley-t, csak néhány őrhelyet.

Annyit megnézhetsz, hogy ha frakció háborúzol, a frakciódnak célja-e az adott hely elfoglalása.
Ha nem, akkor nem fognak odamenni.

nekem is bent maradt egy ilyen küldi, de nem befolyásolta a játékot.

Emberek! Ott akadtam el hogy Jantarban beszéljek Szaharoval! Oda állok a labor elé, bele a piros körbe ( amit a PDA jelez ), de az ajtó nem nyilik. Egyébként nem történik semmi, nem jönnek a zombik néma csönd van és hullaszag! Egyszer már majdnem végigjátszottam, igaz az egy tört verzió volt, de ott nem volt ilyen gondom. Ott özönlöttek a zombik egy jódarabig. Most eredeti játékkal játszom!

Vissza
Top Alul