[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Hali mindenkinek!

Érdeklődnék hogy a Szemétdombos pályán elhelyezkedő raktárépületet egyedül kell bevennem vagy van vmi módszer amivel rábírhatom a környékbeli Stalkerokat hogy tartsanak velem?Mert egyedül nem igazán akara sikerálni,kicsit sokan vannak :D
A választ előre is köszöntem!

Üdv újra itt!Ha beálltál valakikhez és a kulcspozíciókat elfoglaltad,jönni fognak segíteni.Egyedül is megpróbálhatod,de mindig vissza fognak teremni.A limanszki híd leengedése után próbáld meg...
Egy FN2000-el meg egy Sevával sikerülni fog :D

a banditák meg a szabadság bázisát lekapni nemnehéz. a szolgálatét már az. amúgy amikor frakcióháborúztam akkor a szolgálattal kb 30perc alatt végigmentem a freedomon, de a freedom meg sza*ozott. a szolgálat a kemény a clear sky-ba :D

Azthiszem kompoke ugyan arrol beszélt amiröl most kérdezni akrok. Tehát a barlangban ahol a renegátok bázisa van, ott kaptam egy küldit hog valamit szerezzek meg. Nos lemygek érte de a létrát nem érem el vissza fele. Egy idő után meghalok mert minden nekem repül és elég nagyot sebez:S
2 szálló áram anomália van:D szétt lövöm mindkettőt de újra visszaterem. nos elmentem a végébe a sok zöld füstön át meg rázós egyhelyebn földön levő anomálián keresztül de nics sehol semmi:S
HA ezt a küldit nem csinálom meg több melléküldetést nem tudok felvenni:S [egszerre csak egyet lehet(kivéve a játék elején)]

A barlangban a renegátoktól nem kapsz küldit. A barlangban az anomáliáktól nyüzsgő "alagsorba" nem kell lemenni. Az Erdész ad egy küldit, mely szerint el kell hoznod a barlangból az Iránytű nevű relikviát, amihez mindössze le kell lőni azt az 5-6 jóképűt, és a belső helyiségben felkapni a cuccot...aztán a közeli Szolgálatos különítmény be is költözik a helyre és kiirtják a dobálós szemetet a lyukban. Az egyikőjük kereskedni is fog. (Igaz limitált alaptőkével)
Ja, és ez nem mellékküldetés... :wink:

N akk pontosítok. Tehát a szolgálatosoktol vettem fel mellékküldetésként vlamit megszerezni. A renegátok szóba se állnak velem. De abázisuk onna jöttem rá hogy ott ül 1 mint a fejlesztők és csak később kezdett el rám lőni:D Amit erdséztől kapok hogy szerezzem meg az iránytűt az más. De így már hamrabb megszereztem az iránytűt:D Tehát magyarul előbb a fő küldi szálat kell vinnem ahoz hogyy ott életben maradjak:S

Na megoldodott:D Tehát megcsináltam erdséznek vissazmentem a bányába kiírtottam a snorkokat.
Már niytva volt oldalt az az izé egy szálló áramos anomália se volt se oylan ami nekem dobálja a dolgokat. Ezekutén kivittem ami kellet nekik. Erre ők bementek.4 megáltt oda kint 1 előre rohant. Mondom utána kéne menni hogy hátha lesz valami. erre újra születtek a snorkok. Jól van megöltük őket 1 beszaladt leült kereskedni. A mnsik lement az üregbe de nem volt ott 1 lény sem:D Olyan volt mintha méréseket végezne vagy mint amikor a relikvia keresőt nézzük, de nem volt hozzzá textúra.D csalk a levegőt nézte xd

Ha nem akarsz nem mész le, nem kötelező. Nekem az volt a gondom - mint azt írtam - hogy én csak úgy bekolbászoltam oda mielőtt még beugrottam volna a tanknál lévő téranomáliába! Mivel nem volt megbízásom az erdésztől nem is voltak lent ellenséges anomáliák, senki nem jött arra és ott ragadtam ( nem volt senki aki betörje az alagút végén a deszkákat ).

Szasztok!
Elérkeztem a legutolsó fejezethez : Elkezdem lőni szterlokot azzal a elektro puskával egész távolról merthogy meg kell semmisítenia pszihikus védelmét. Lövöm és lemegy a piros csík elfogy a védelme jön egy nagy robbanás és annyi. Hullákat mutat oszt jön a felirat. Ennyi a vége? Én aszittem hogy még utána lehet barangolni meg minden.
Hogy van ez?

hát igen sajnos a játénak ott van vége , és freeplay nincs (azaza lehetséges mod-al ) .

[mod]nincs dupla hozzászólás [/mod]

Amugy nagyon szar a vége. Csak menni meg lőni.... Áhh.
És a modnak mi a neve? Honan lehet leszedni?

a 2 hsz egyben Jim67

nos igen nem éppen a legjobb a játék vége , mod-al kapcsolatossan , megkeresem és pm-ben megkapod .

Bocs!
Szóval honnan lehet leszedni a modot és mi a neve?

Nem tudja valaki h. ki lehet jönni Limanskból, miután megcsináltál ott mindent?
Mert eddig nem engedett...Vagy ehez is az a Free Play mod kell amit lentébb emlegettetek?

Halisztok!
Felraktam a Freeplay modot. mmnden okés volt Agropromig vissza tudtam menni de most akárhova akarok eljutni ( Ingovány, Szemétdomb) kidoba játék valmi buggal és irja hogy az Xray 1.5 valami error....
Tudnátok segíteni?

Vissza
Top Alul