[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Ott elvileg van egy létra nálam legalábbis.

az az igazi ha kinyírod azt a szellemet odalent :P gyáván elfutni előle :x enye :P

Warson":30tl73dh mondta:
Na ja, én megvártam amíg kinyírják az új lakók...(a "dutyi"-sok) :D
őszintén én is így tettem :D
aztán mikor meghalt akkor csak úgy széttört pár deszka

Hát embörök a létra feletti deszkákat én is szét tudtam lőni, de nem megyek vele semmire mert a létrán nem tudok felmászni! Hiába tolom oda a hordokat, ládákat és azokról ugrálok akkor sem! Most az lesz hogy akkor várok. Hátha arra téved valaki!

egyszer a chernobyl ban elfoglaltam az autóparkolót és ebéd idő volt elbújtam a parkolóban és mire megebédeltem megint banditák voltak ott és éltem 100% os egészséggel a búvóhejen persze ahogy előjöttem lelőtem 3-4 és meghaltam de nem volt semmim kaja se csak fegyver lőszer meg a drog a sugárzás ellen tehát ha vársz akkor csak történik valami otthagyod a géped és TV t nézel stb..... :idea: 8) :D :wink: vagy ezt megint félreéertem lol2 :?: :?

de ha a duty sok arra járkálnak és nem utálnak akkor túlélheted :idea: :D hátha van ojan *ülye aki beesik akkor békében aludhacc :halom: mert az lövés1 a szellemmel aki így fog kinéznimosoly nélkül fogatlan

nálam kettő dutyis is beesett abba komplexumba :D és kinyírták helyettem azt a szellemet :D

Senki nem jött, eltelt az éjszaka a játékban, de sehol senki! Én addig tévéztem. De a pda sem jelez semmi mozgást. Lehet kellene egy mentés, de az meg nem igazán tetszik. Szeretem én végignyomni a gamét. Azért kösz a segítséget!

Kompoka, töltsd vissza az utolsó mentésed,mielőtt beleestél vagy belementél volna a gödörbe.

lehet hogy quicsave-t használ abban reménykedhet hogy az autosave az előtt van mielőtt be le eset abba helységbe

Hát ez a szomorú, hogy véletlen a normál mentésem is a veremből indul. Ezért irtam hogy elbahtam! 3 mentésem van, egy gyors, egy auto, egy normál, de sajnos mind oda rak ahol most vagyok! Egyébként utána bogaráztam a neten valszeg bugos vagyok. Igen lennie kellene ott egy olyan láda dobálos anomália szörnynek akit ki kell iktatni, de sajnos nekem nincs, csak néma csönd és sajt szag.

Na megoldodott a dolog! Rászántam magam és újrakeztem. Az volt a baj először, hogy nem kaptam megbízást az erdésztől. Csak úgy arra bóklásztam és betévedtem, ez volt a baj. Végül is ez is egy bug, mert ha nem bíz meg az erdész akkor vége. Ha oda leesel vagy lemész akkor vége. Azért köszönöm a tippeket és a segítséget!

Vissza
Top Alul