[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Használd a fát fedezéknek de siess,mert a katonák kijönnek az épületből és terminator1

épp ez a gondom hogy a fán is átmegy a skúlója, így nem tudok fedezékről fedezékre futni, mert megint csak leszed amerre meg menni kéne egy kidőlt fa fan és azt is meg kell kerülni, de majd még próbálkozok előbb felfejlesztem a páncélt remélem majd sokat segít

Csak gyorsan kell futni és közben elnyomni egy-két elsősegélycsomagot, ennyi az egész. (Elsősegélycsomagnak jól kézreálló gyorsbillentyűt beállítani, nálam például 't'...)
A géppuska ellen csak olyan páncélok érnének valamit, amikkel csak a játék közepe-vége felé fogsz találkozni...

Hú valaki légyszíves segítsen nekem. Kéne egy mentés az erdésztől, tud vki adni?

Segítséget szeretnék kérni! A vörös erdőben, egy bányában akadtam el. Ez a bánya a pálya északnyugati részén van, nem messze egy stalker tábortól. Fosztogatók voltak itt akiket annak rendje- módja szerint elintéztem. Majd begyüjtöttem amit lehet ( volt egy értékes relikvia is ), majd kifelé jövet leestem egy alsó helységbe. A bánya lejárat egy helyen be van deszkázva, na ott. Összeszedtem ott is amit lehet, meg ami kell és ennyi. Nem bírok kijutni! Van egy létra de az off, illetve van egy alagút felfelé de az be van deszkázva. Valaki mondjon már egy okosat, mert mentésem sincs. Elbahtam, nem gondoltam hogy nem lehet kijutni! Köszönettel

úgy emlékszem abban a helységben van egy szörny ha kinyírod akkor a bedeszkázott alagútban a deszkák széttörnek és ki tudsz menni de ha azután mentettél miután már leestél abba a helységbe van ott valami jóféle relikvia azt is szedd fel :D
de ha egyszerűen nem akarsz beesni oda akkor ugord át a réseket a deszkákon és hagy el az alagutat pattog1

én tudok egy sokkal jobbat a chernobylban amikor a játék kezdődik a korndonban az egyik házon nincs ajtó és be van deszkázva rajta az egyetlen bejárat csak szét kellett vágni késsel próbáld ki azokon a deszkákon is ami elájja az utadat :D :idea: :wink:

azt tudom hogy alapból késsel szét lehetne törni de a clear sky-ban ennél a résznél valamiért nem :P

pffffffff z gáz :cry: lol2 :? pedig aszthittem vagyok ojan okos hogy megoldjam a dolgot

nem baj szili ha te is párszor végigtolod a játékot akkor majd te is megtudod oldani a hasonló dolgokat :wink:

én ezt úgy oldottam meg (mert én is megszívtam :roll: ) hogy megvártam amíg beesik mellém egy Duty-s (aki szintén megszívta :roll: ) és ő simán át tudta törni...erőő :D :D

Köszönöm a tanácsokat. Bár szörnyel nem találkoztam,pedig bejártam a helység minden zegét-zugát. Bár van ott egy helység ami valami budi vagy mifene, de ott aztán tobzodnak az anomáliák oda bemenni sem mertem. A relikviat a gázos anomáliából felvettem, próbálkoztam késsel, stukkerral, géppityuval, gránáttal, hangos szitokkal, de semmi, a deszkázás nem enged. Ugyhogy most feszítek ott mint pocok az üres góréba!

az a szörny ha jól tudom úgy néz ki mint egy mozgó elektromos anomália azt kell lőni lövés1

az csak szellem már bocs.
hát várj...de valahol szerintem kilehet jönni, énis próbálkoztam...de kitudtam jönni...

Köszi a segítséget, próbálkozom. Csak ki lehet jutni valahogy! Újra kezdeni nincs kedvem.

öld meg azt a valamit odalent én nem tudtam kijönni anélkül lövés1

Megölném én, de nem látok semmit és senkit! A budiba van elektromos anomália -tetézve tüzzel- de már ott is ellőttem az összes skulot de semmi! De ha ott valami szörny van nem kellet volna megtámadnia? Már f***om sincs hogy mit kellene tennem? Kb már másfél órát elbahtam ott lent, már kezdem unni.

Vissza
Top Alul