[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

csak állítólag Agyar a raktárak melletti faluban halt meg de nincs ott a hullája #B #B

hát nem így halt meg
hanem:
XR_3DA_2009-06-02_17-42-09-92_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

szerintem a vintaros zsoldos az a karakter akivel a cs-ben vagyunk :D

Az nem lehet, hogy mi legyünk a cS-ben a vintaros szoldos, mert Agyar-nak a nyomát akkor veszítjük el amikor a bolhapiacon vagyunk a szemétdombon és akkor Szellem az nincs vele. Vagy akkor csak elejti a cuccait és elrohan? Ja tényleg mostmár vágom, hogy Agyar ott elejtette azokat a értékes régi orosz szerszámokat, amiért a fél kordont bejárta. Akkor viszont a raktárak melletti falu az hol van, mert én mág csak Yantarnál tartok.

Raktárak melletti falu.... szerinted a katonai raktárakra gondol vagy hol lehet ez?

Ti melyik részében néztétek meg, hogy a raktárak melletti faluban van-e Agyar hullája?

igen ott a vérszopók falujában oltak meg, de Pripyatban temettek el

Mekkora téma lett ez az Agyar 8) Na és Szellem? Ő is megpurcant nem....csaka gyáva doktor élte túl, emrt az a SoC-ban beszél is hozzád egysort. Durva ez a Lövész, hogy végülis 3x eljutott a Zóna közepébe. Bár egyszer mi juttattuk el oda :wink:

[mod]legközelebb egy kevesebb emotikont [/mod]

a raktárak azok a soc ban a szabadságos embereknél van azok kérik hogy nézzünk el a faluba és 1 zakkant katonát kell találni :D :D :D

töröltem néhányat az emotikonok közül : jim67

Mind a kettőtöknek igaza van.Amúgy nem akar valaki hamachin stalker clear sky-jal játszani mostanában?

szépen felmetek egy szerverre és játszotok de tényleg minek ide hamacsi ???

[mod]befejeznéd ezt a hamacsizást ? , intézzétek pm-ben , meg egyébként is ott a multi topic írd oda [/mod]

Aknamező??? Ezt fejtsd ki jobban légyszi. Amúgy, azért szeretnék hamachin, mert akkor én csinálom a szervert, tudok konfigolni, mindenféle egyedi cucost belevinni a szerverre, nem kell a jelszaakkal köszködni, mert csak jó arcok lépnének be a szerómra. Amúgy 8 emberig teljesen laggmentes szervert tudok csinálni. Mármint a Battlefiledben meg Counter-Strikeban, de a stalker elég laggos multiplayer játék sztem.,

üdv a kordonba hogy lehet bejutni hogy ne tépjen szét a katonák géppuskása?

egyszerűen elfutsz előle lehetőleg ne legyen túl sok cucc a táskádban azért hogy tovább tudjál futni :arrow:

Vissza
Top Alul