[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Ez így nem teljesen igaz mert nygaon nehéz pont azt eltalálni amelyik a valódi.
Ezért kell oda pszi védelemmel menni

jó de vagy 1000 közül ami foylton feléd ront elég nehéz eltalálni ráadásul szinte mind eltünik iylenkor.

army warehouseban amikor menni kell a freedomosokkal katonát ölni... van valami taktika h hogyan lehet őket kilőni? kb 4-5-en vagyunk 15-20 katona ellen akiknek nagyon durva ruhájuk és fegyvereik vannak.... 3 perc után mindig csak én maradok és mondani se kell h medkit és lőszer nélkül könnyen leszednek..

Nightwatch":2dhmrgd7 mondta:
army warehouseban amikor menni kell a freedomosokkal katonát ölni... van valami taktika h hogyan lehet őket kilőni? kb 4-5-en vagyunk 15-20 katona ellen akiknek nagyon durva ruhájuk és fegyvereik vannak.... 3 perc után mindig csak én maradok és mondani se kell h medkit és lőszer nélkül könnyen leszednek..

figy 1 tuti tipp :D

Addigra szerezz GP-37-et(van hozzá mod)
Vegyél övre 1 élettöltő relikviát nem tom a nevét de +6
aztán onnantól nincs megálás mész ölsz ja és azért pár medkit ide nem árt.

Üdv!
Miért van az,hogy a fosztogatók bázisára szabad bejárásom van,és üzletelek velük,kint terepen pedig valami hablaty szöveg után lőnek rám,pedig egy darabig sárgán mutatja őket(némelyik zöld) odamegyek,fegyver már látótávon kívül eltéve,egyszercsak bepirosodnak,és lőnek.....
Ugyan ha megnézem a frakciójukkal való viszonyt,az másfél negatyv csík...
De akkor a bázisukra miért engednek be?????????????

Valaki tud erre magyarázatot?

sziasztok nekem is vöröserdőben van gondom,a tankról nem tudok a gömbbe ugrani,eldobtam a cuccokat,úgy sem ment,3 órát próbáltam fára mászni,hogy felülről beleugorjak,már nincs ötletem tud vki segíteni? amugy a PKM- vagy mit a tankból visszaviszem,nem ad érte semmit csak megköszöni ez normális vagy az én verziómba (1.5.0.7)van ilyen zsugori?
:?

Nekm is ez volt a baj.
Egyszerű az ok mivel a zsoldosoknak nincs főhadiszállásuk ezért nem tudja neked odadni a pízt próbáld hogy más frakciótól kéred a feladatot.
a tankról a tetejéről ugorj rá max ha úgy se megy akkor ágyucsövéről próbáld.

Nightwatch":2d02d0l7 mondta:

Van a tank melletti ládában egy aknavető. Ha azzal jókor és jó helyre lősz be a házba, leszedsz vagy 8 katonát egyszerre...

Én a második emeletre lőttem be, és mikor vége lett mindnek és felmentem, 8 holttest volt ott (és a környező szobákba berepülve). Mivel oda nem lőttem mással, azok mind az RPG-től haltak meg...

nem kell mas csak egy jol megcsinalt VSS Vintorez es messzitol head shot, nalam jol bevalt ez a modszer

van benne 1.

a hídnál vagyok, és mindenki lő mindent... azt szeretném megkérdezni, hogy mikor engedik le a hidat, mert már 3 sniperest és a többi banditát kinyírtam és a 4. sniperes nyírt ki.... valahogy.... szal a kérdés az hogy meddig kell lőni?

Vissza
Top Alul