[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

hispan, azért aztláttam egyszer hogy mesteren azért nemolyan könnyű.
Legalább 7-er újrakelett próbálni. :D Stalkeren,(vagy nemtudom.)nekem elsőre sikerült.

Most léptem be a Szeméttelepre és az a küldi h foglaljam el azt a szakaszt valamint balra a jobb oldalon egy kisebb helyet. A környéken leöltem minden fosztogatót, a géptelep is tiszta de nem érkezik az a segítség. Mert ugye a küldiben úgy van, h tisztítsam meg a területet és tartsam addig amíg nem érkeznek meg a Stalkerek. Területek kipucolva de sehol senki és nem nagyon merek most így tovább indulni mert esetleg visszafoglalják a fosztók amíg nem vagyok ott :cry: . Vagy ez is csak egy bug lenne? :x

én yantarról kérdeznék. bentvagyok már 2 zombitámadást visszavertem a labornál, és most kell megkeresni a dokumentumokat Sakharovnak vmelyik épületben minimapon látszik a jele is. Azt kérdezném, hogy oda egyedül kéne mennem, vagy vmit nem csináltam meg és jönnie kéne többi stalkernek is?

Az a térkép szélén van oda egyedül kell menned nem árt jó pszi védelem akkor könnyű amúgy meg ott a sok pszeudo kutyus :D

ja nem pda-t kell keresned véletlen.

cphone":3ri9nnza mondta:
Most léptem be a Szeméttelepre és az a küldi h foglaljam el azt a szakaszt valamint balra a jobb oldalon egy kisebb helyet. A környéken leöltem minden fosztogatót, a géptelep is tiszta de nem érkezik az a segítség. Mert ugye a küldiben úgy van, h tisztítsam meg a területet és tartsam addig amíg nem érkeznek meg a Stalkerek. Területek kipucolva de sehol senki és nem nagyon merek most így tovább indulni mert esetleg visszafoglalják a fosztók amíg nem vagyok ott :cry: . Vagy ez is csak egy bug lenne? :x

Nem bug, csak néha nem nagyon jön a felmentő sereg. Mellesleg ez érzésem szerint nem főküldetés, szóval ha hagyod a fenébe, akkor sem lesz semmi. Nézd meg a PDA-dban, mi a főküldetés, vagy ha épp nincs, vedd fel valakitől (akit szintén jelezni fog a PDA).

Lehet nem ide kellene irni,de nem találtam megfelelő topicot. Tegnap végre megvettem a játékot( magyar),feltelepitettem,felpatcheltem 07-ig,és tetszik is nagyon,mint az első rész,de valamiért elszáll, xr engine hibával. Tud valaki valami segitséget erre? Köszönöm

remélem jó helyre írom,megvettem ma a shadow of chernobylt és elakadtam:Sfeltelepítettem elindítanám erre ezt írja ki:Fehler
Die Page-Datei ist deaktiviert order die Dateigröße reicht nicht aus.

Um zu Funktionieren braucht das Spiel eine Page-Datei von mindestens 2GB.
Bitte Die Systemkonfiguration anpassen, bevor das Spiel eneut gestarted wird.

kérlek segítsetek

hispan":2441zazw mondta:
Ha valaki képtelen továbbjutni és odáig jut, hogy mentést kér, szívesen adok neki. Csomóan azért játszanak, hogy kikapcsolódjanak, nem pedig hogy szenvedjenek.
Helló!
Agro utáni mentés kéne,mindig kivág a Windows-ba.
Kösz:Merlin54
Merlin54@t-online.hu

megint Yantarról kérdeznék. Megvannak azok a rohadt kutyák már láttam is a hullát, de kinyírtak... az volt a furcsa, h amikor szétlőttem őket szertefoszlottak és kb 3 secre rá már jöttek is ugyanúgy 10-en..... sose fogynak el? ha nem fogynak el akk odasprint a hullához, aztán visszasprint?

igen a sprintelés az működik... nem érdemes a kutyusokkal bíbelődni, megszerzed amit kell benyomsz 1 italt és futsz, vissazfele ha jól emlékszem 1 csapat zombi is lessz de azokat is ki lehet kerülni .

Egy csapat vérszopó én úgy emlékszem amúgy én bibelödtem velük de csak idő pazarlás de le lehet őket győzni amúgy egy anomália táplálja őket5

kösz a segítséget, már a red forestben megyek a stalkerekkel, strelok meglógott...
yantarban sakharovnál haygtam csomó cuccomat, és nem engedett vissza az uccsó küldi után szal kb 0 lőszerrel mentem strelok után... :S

de szereztem közben kis lőszert szal már nincs gond... kíváncsi leszek erre a red forestre

yantarba a kutyak azok pseuodogok szoval psivel manipualalnak teged igy hitetik elveled h tobben vannak es valojaban ha beleengedsz 1 goylot rogton kiderul h meik az igazi es meik nem

Vissza
Top Alul