[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

jim67-Köszi a gyors választ.
egy gondom van,nincs kire lőni.
Végig harcoltam magam a 'hídon' az erőmű tetejére de nincs ott senki :cry:

akkor esetleg töltsd vissza a pálya eleji mentést az segíthet.

esetleg ha nem tetted volna fel a legfrisebb patch(eket ) akor tedd meg

1.0004 a ver.számom és nem frissítettem egyszer sem, mert eddig nem is kellett.

véletlenül nem a shadow of chernobyl-ról van szó ? mert ott volt 10004 számú patch és abban nem lehet megöölni strelokot..mert az....... ott csak a telepotrokba kell ugrálni és egyszercsak vége lessz de esetleg nem tudnál képet mutatni ?

Nem-nem a korházbol jöttem át közvetlenül,és a mentés elején elmondja a góré,hogy gyengitsem meg Strelok védelmét blablabla

ok akkor próbáld visszatölteni 1 korábbi mentést mondjuk a korház végéről...... (nálam is volt ilyenn hogy nem lehetett megsebezni strelokot és az újratöltés segített )

Sziasztok ,

gondolom már többen végigvittétek a Clear Sky-t , de én az alap STALKER-el is meg gyűlt a bajom , több helyen ,mint X18 , hotel ajtó , ahol egy halott katonát vonszolva tudtam csak bemenni a hotel ajtón , kifelé meg az ablakon , fura mert kívülről még mindig rácsos volt , hiába volt fent az összes US patch 1.0001-1.0006 ig hiába.

figyeljetek, apukám úgyjátszotta végig, h mindig megtutta csinálni a Vintaros trükköt.
nekem az a baj h az a feladatom h Beszéljek a Zsoldosokkal. oké, eddig rendben is van.
de odamegyek és kérdezi hogy: Na kieszeltél már valamit?
én meg csak aztom mondani h még nem. lol2 :x
Az erdésszel is beszéltem ő vele ljátszottam a trükköt, és akkor elkezdett nekem dumálni hogy
valahol (megmondta hol asszem) van egy erős rádió vagymi, és azzal jelekt foghatok.
és akkor aztudom nyomni hogy: És milesz ha megtalálom?
de én nemnyomom mertakkor nemtom eljátszanni többé a trükköt. pedig az én karieremben valahogy így menne tovább a történet.ja és még a Limanszki hídhoz sem kell mennem lol2
help!!!!!! lol2

Apukádnak sikerült az, hogy a hídhoz előbb kellett mennie, mint rádiózni. Ez egy hiba, mert elvileg a hídhoz csak akkor kéne menned, ha a stalkerek kiszabadultak a téranomáliából. Ettől függetlenül van úgy, hogy előbb keveredsz oda (nem tudom, hogyan), és amikor megvan a híd biztosítása, a stalkerek anélkül bukkannak fel és köszönik meg a segítséget, hogy megmentetted volna őket. Ez egy hiba. Hogy hogy lehet ezt elérni, azt nem tudom, de volt már, aki mesélt róla itt a fórumon (én is onnan tudom).

jim67":4vlwiqli mondta:
miután kitakarítottátok a házat egyszerűen fel az meletre majd onnan le és megtalálod a továbbvezető utat
Ok az megvan, de ott egy rahedli teleport. Melyik visz jó irányba, vagy van más út is? Merre?

Egyik sem visz jó fele, ki kell őket kerülni. Egy buszon át vezet a jó út (a busz végében tudsz beugrani, mélyguggolással). Utána elérsz egy nagy építkezéshez, ahol... véééééér :D

Sziasztok.LEhet nem jó topikba írok,akkor sorry.Nekem egy mentés kéne a Clear SKY-hez. még a játék eleje felé mikor először kerülünk a kordonba,a mocsár után.Vagy kicsit ez után is jó lenne.Nagyon örülnék a küldenétek.MSN/E-mailem:nexany@hotmail.com,Boldog Karácsonyt!

a gepagyust konnyu elintezni csak kell hozza par granat meg sok tolteny lol2
azabaj azzal a geppuskaval h nem lehet elvenni fogatlan

Vissza
Top Alul