[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Olyan mentés jó, amiben felvetted az iránytűt de a mellékküldit nem? Azt hiszem ekörül van valamim...

Természetesen jó! Nagyon megköszönöm! meg-hajol meg-hajol meg-hajol

Elküldtem, írtam a PM-ben is, hogy itt megvan a relikvia már, csak fel kell vinni erdészhez (ott vagyok mellette).

Ha gondold, akkor most elsütheted az ingyen Vintar trükköt is :)

Ezt honnan veszed 3-generávios???????????????????? én csak 2-röl tudok 1-sö zöld szin 2-kék szinben ponpázik utolsoval nagyon lehet irtogatni kényelmes és még jol is látsz vele.Ha van még valami akkorj mert unatkozok :D játékkal kapcs.

Sziasztok!
Már kétszer kijátszottam a játékot, de össze vissza 4 db artifact-ot találtam. Ez azért lehet mert a detektort sosem használtam semmire igazán? A detektorok használatánál írja, hogy ha artifact-ot akarok találni akkor nyissam ki. Nade hogyan???
A másik dolog amit szeretnék kérdezni, hogy miért nincsen a játékban G36 gépfegyver, holott az előző részben az volt a legjobb fegyver az egész játékban (kivétel a FN200), vagy ha van merre fele található!?

Alapbeállításban az O-gomb csak ne legyen a kezedben semmi kétkezes pl puska vagy távcső és ha elég közel vagy hozzá kezd el nyomkodni az F-et és meglesz

soxi":3d1meuek mondta:
Sziasztok!
Már kétszer kijátszottam a játékot, de össze vissza 4 db artifact-ot találtam. Ez azért lehet mert a detektort sosem használtam semmire igazán? A detektorok használatánál írja, hogy ha artifact-ot akarok találni akkor nyissam ki. Nade hogyan???
A másik dolog amit szeretnék kérdezni, hogy miért nincsen a játékban G36 gépfegyver, holott az előző részben az volt a legjobb fegyver az egész játékban (kivétel a FN200), vagy ha van merre fele található!?

Van csak az összes olyan melléküldit meg kell csinálni amikor kérdezed a stalkerokat h segíthetek és ott mindet meg kell csinállni.
Minden páylán van kb 3 néhol több kevesebb.
Annyi a változás h a cs a legjobb fegyó a g36 :D
Egyébként van az oldalon a modos topicban mod amivel belelehet rakni a játékba a cs-es teknikus meg fullra tudja fejleszteni.

Tök egyszerü anomáliák környékén van legtöbb artifact vagy mi mindegy relikvia :lol: kinyitod úgy ahogy Golza fórumozó leirta megnézed hogy pittyeg és minél közelebb mész annál gyorsabban pittyeg miután kellő közelbe kerültél a relikviához egy kisebb fény keletkezik és előbujik a kicsike utána felveszed az f-gommbal :roll: ha van jobb deketorod akkor még könnyebb a dolog mert még mutatja is :wink:

Köszönöm mindenkinek. Kipróbáltam és működik.
Legalább arra bizonyíték, hogy artifactok nélkül is végig lehet menni, csak a pénzért kellett megküzdenem néha, hordtam a fegyvert rendesen.
Egyébként jó pénzkereseti lehetőség az agropromi stalker tábornál van szerintem, ott ugyanis mindig támadnak a fosztogatók. Kicsit hagyni kell elfajulni a dolgokat mindkét bejáratnál, és egy 10e mindig össze lehet szedni, ahányszor belépsz a pályára fegyver eladásból

Még egy olyan kérdésem volna, hogy az erdésznél milyen szerkót lehet fejleszteni, mert nekem csak javítást engedett, mondjuk én nem használok sörétes fegyvereket azt nem próbáltam, én szeretem messzebről letudni a dolgokat.

Így van, mellesleg van arti map is, tessék rákeresni és van már az első pályán - kis turpiskodással - maxi fejlettségű detektor is :)

Az erdész barátunk csak javitani tud de lehet hogy vintart-tud fejleszteni ezt a részét nem néztem annyira.
Sörétesbe igazad van jobb távolrol letudna ha lehet imádok lopakodni de ha nem megy akkor közelröl is lehet lövés1 fogatlan irtogatni :D
Ja és a legjobb pénz a háboruban van igaz költeni is kell de hidd el megéri.

sziasztok lenne egy olyan problémám hogy elakattam a clear sky-ban ahol kellene beszélnem Sidoriccsal nem tom hogy kell irni a nevét de mindeggy az a baj hogy nem enged át a mocsaras részen hiába beszélek a társammal azt mondja kössem be a szemem de nem tom hogy kell a mocsaras részen meg nem császkálhatok egyedül először lehet hogy hibás a game???előre is köszi a segítséget

küldiket végig toltad mert utána következik hogy sido-val beszéltél és a s.t.a.l.k.e.r-bázison beszélsz a (katonai) fogvatartottal meg kell szerezni 1-rejtekhelyen lévő fontos nfo-t ami sido-nak kell?????

Szerintem ő még nem jutott ki a mocsárból.

A mocsárban van egy minimális főküldetés-vonal, amit meg kell csinálni, hogy értelme legyen átmenni kordonba. Ha ez megvan, akkor találkozhatsz Sidoval... A szemedet egyébként nem tudod bekötni, arra csak annyit kell felelni, hogy "igen, mehetünk..." vagy valami ilyesmi, és ez csak akkor van, mikor az elején ki- meg bevisznek CS bázisra.

Sziasztok!

új vagyok itt és azért reggeltem, mert elakadtam a shadow of csernobilban. Az a problémám, hogy le kellene mennem a laborba a Borovos küldetés után viszont a páncélajtót nem tudom kinyitni. Sehol sem találom a nyitó kódot. Kérlek benneteket, hogy adjatok ötletet, mit kéne csinálnom.

először is tedd fel a kérdésed a megfelelő topic-ba mert ugye ez nem clear sky-al kapcsolatos kérdés

Én kérek elnézést! Mint írtam most regisztráltam! Amúgy feltettem ott is!

Vissza
Top Alul