[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Ha valaki képtelen továbbjutni és odáig jut, hogy mentést kér, szívesen adok neki. Csomóan azért játszanak, hogy kikapcsolódjanak, nem pedig hogy szenvedjenek.

Félreértesz én nem arra gondoltam hogy szenvedjenek csak vannak olyanok is akik inkább a könyebbik utat választják a játékban. Ez igaz hogy a játék kikapcsolodást jelent de számora kihivást is és ha van olyan rész ahol10-szer elakadok mert mondjuk hazavágnak akkor 11-dikre is megprobálom átvinni az adott részt.

Attól tartok azt nehéz volna eldönteni, hogy valaki hányadik próbálkozása után kér mentést :)

Azon is gondolkodtam már, hogy az összes mentésem kiteszem egy topikba, csak akkor mindegyikhez meg kell írnom, hogy hol tartok pontosan. De legalább nem kéne küldözgetnem őket :)

Sziasztok!!!

Hogy kapom meg a seva ruhát a banditáktól a szemétdombon mert oda adtam a 3 db pent és nem kaptam csak lóvét pedig ezért kezdtem újra!!!???
A másik kérdésem a sötétvölgyben megszerzett peneket nem akarja megvenni tőlem a kovács,mit kell csináljak.
1.5.04. patchal játszom

Előre is kösszi

A stalkerek adják a seva ruhát ha legyőzöd a banditokat vagy veszel et

Igen de ha leverem a banditokat akkor nincs aki fejlesszen ,mert itt régebben azt írták,hogy a banditok kovácsa tudja tökélyre fejleszteni!!!

heitfeld: Ha a siva ruhára gondolsz elöször a free-seknél tudod fejleszteni és nagyon frankon, érdemes beleinvesztálni 1-kis rubelt mert késöbb hasznát veszed majd észleled ugy is.
Hispan: Tudodmit nem is érdekel a mentés különben nem is tudom mér lovagoltam rajta. Amugy én is kaptam mentést(amugy azért volt szükség rá mert szinte mindent kiprobáltam és a térképen nem mutatott semmit fö küldinek ugy hogy bug-miatt kellet.)tudod kitöl? :lol: vagyis elnézést kiktöl. :lol:

rascal nagyon meg akarod Te ezt magyarázni :D:D:D

heitfeld: veszel valahol (pl. duty bázis agroprom) és viszed a banditokhoz fejleszteni. Ennyi.

rascal":36s2p0wh mondta:
heitfeld: Ha a siva ruhára gondolsz elöször a free-seknél tudod fejleszteni és nagyon frankon, érdemes beleinvesztálni 1-kis rubelt mert késöbb hasznát veszed majd észleled ugy is.
Hispan: Tudodmit nem is érdekel a mentés különben nem is tudom mér lovagoltam rajta. Amugy én is kaptam mentést(amugy azért volt szükség rá mert szinte mindent kiprobáltam és a térképen nem mutatott semmit fö küldinek ugy hogy bug-miatt kellet.)tudod kitöl? :lol: vagyis elnézést kiktöl. :lol:

A közepétől szinte mindenhol kapható seva fejleszteni meg a dutys is tudja.

Amúgy a ruháknak semmi jelentősége nincs mert szinte csak az számít melyikbe fér több relikvia és h miylen az éjjellátó ha egyáltalán tudod rá rakni.
A bulatot csakik azért nem használtam sőt csak a relikvia és az éjjelátóért használtam a sevát.

Na van jelentősgük csak hamar kimerülnek tehát iylen szempontból nincs.

Közepétöl?????? legyöztem a fosztogatokat megkaptam a siva-t és utána mentem free-sek-hez ha jol emlékszem agyar ugyben de lehet hogy neked a duty-hoz kelett menni ésn ott fejlesztettem elöször ruhát ráadásul egyböl 2-generácios éjjelátot kaptam azért az nem rossz :P .
Amugy meg valamilyen jelentösége van(azért találták ki) az elején mert valamit visszafog a lövedékböl és kevésbé sebzödsz mig nem tudod fejleszteni . Amugy a relikviás táma az igaz. De ha nincs ruha nincs relikvia sem. :wink:

Rascalnak igaza van a legjobb a seva mivle 5 relikvia fér bele és relikviákat is jobban lehet vele keresni mert full tuninggal ami a ruha össze értékét tekintve csak kb 70-75000 Ru. viszont szerintem ezt a ruhát nem érdemes páncélzatot növelni hoszen nem sokkal nő. vegyél inkább exoskeletont és tuningolt fel full páncélra majd a gránátok nem ölnek meg egyből kivéve f1 de olyat csak ritkán dobnak. 3 relikvia fér bele

rascal":18o0yw4z mondta:
Közepétöl?????? legyöztem a fosztogatokat megkaptam a siva-t és utána mentem free-sek-hez ha jol emlékszem agyar ugyben de lehet hogy neked a duty-hoz kelett menni ésn ott fejlesztettem elöször ruhát ráadásul egyböl 2-generácios éjjelátot kaptam azért az nem rossz :P .
Amugy meg valamilyen jelentösége van(azért találták ki) az elején mert valamit visszafog a lövedékböl és kevésbé sebzödsz mig nem tudod fejleszteni . Amugy a relikviás táma az igaz. De ha nincs ruha nincs relikvia sem. :wink:

a végén írtam h valami jelentősége van a ruháknak de én pl a sevát csak a relikviák és h van benne 2.genes éjjelátó mert szar a buélat sookal jobb csak azt nem lehet relikvára és éjjelátó is cska az 1.gen megy bele ráadéásul ha azt akorod h minden értéke 57 legyen akkor az éjjelátó már alpból ki van lőve.

De nem éri meg egyiket se javítani max a ténlegesen nehezebb feladatok előtt.
Mert ha van elég medicined meg kötszered akkor nem éri meg ráadásul hamra leromlanak.

SEVA a tuti, ha mindent összesítünk. GOlyók ellen pedig tényleg nem éri meg ejleszteni, inkább az övre kell akasztani egy +40-es vérzés ellenit és egy +6-os életet és meg van oldva a sebződés.

Amúgy igazából az a vicces h az a vérzés elleni nem is kell mert ha a +6-os élet arti rajtadvan tök mindegy h vérzel úgyis feltölti és nem engedi lemenni hiába vérzel állandóan ahelyett inkáb egy súly vagy kitartás arti kell. :lol:

Igaz, el is adtam limansk előtt a vérzés ellenit, mert volt fent egy +6-os meg egy +4-es élet és egy +6-os kitartás (meg két -6-os sugárzás), ennél tutibb koncepciót nehéz is elképzelni, ha az ember tényleg játszik és nem épp költöztetőt játszik :D

Hi.
Beléptem a Freedomhoz, és akad a frakcióháború.
Pl. nem adja ki a Duty bázis irtását feladatnak és hiába irtom ki az agropromi bázist
nem változik a frakció feladatos táblázat.
A szemétdombon jelentek meg szolgálatosok, és kaptam is két helyőrség-elfoglalási
mellékküldetést, de azok beragadtak, mert nem érkezett freedomos csapat, és
csak marad a pda-n a sárga kör, meg hogy várjam az erősítést.
Amikor csatlakoztam a Freedomhoz a főnök nem adott külön feladatot, legalábbis
nem emlékszem rá. Még visszamegyek a Sötétvölgybe, de ha nem adnak küldetést
akkor meg vagyok lőve. plz help

Kicsi vigasz hogy mivel állandóan újra termelődnek a szolgálat emberi könnyen lehet
pénzt keresni az írtásukkal. A stalker bázison elég jó áron veszik a fegyvereiket.
Egy kör kb negyed óra és 16000-20000 RU.

AvantiG: Figyelj belépsz a freedom hoz utána mész a szemét domb felé akkor már elvileg jön az üzi hogy le kéne rohanni a bázist amugy a bekötöutakat elfoglalod vársz addig még a térképen egy világos zöld pont feltünik és ők lesznek a hejtartó csapat akár 15-perc is lehet nem tudom mi szerint küldik a csapatokat.
Miután a bekötöutakat elfoglaltad (fontos) utána szépen likvidálod a bázis elötti örhejeket azthiszem 3-4 van megtartod a poziciot és miután elfoglaltad utána menj a bázisra és még egy dolog mindenképpen stalkerekkel menj mert ha 1-dül viszed a hadjáratot tegyük fel elfoglalod apropomot utána jönni fognak a duty-k és akár 2-3 szor is nekimehetsz nem fog sikerülni.
Világos zöld-el jelöli azt a csapatot amivel el tudsz foglalni örhejet vagy akár a bázist

Sziasztok!

Az a nagy problémaám, hogy amikor a Vörös erdőben az Erdész elküldött az iránytű relikviáért, akkor a barlangban felvettem egy mellékküldit. A feladat az volt, hogy szerezzek meg egy kísérleti szerkezetet. Ehhez lementem egy létrán, volt ott néhány csúnyaság, dobáltak hozzám mindent mint a rossz baj. Megszereztem a szerkezetet + felvettem egy relikviát, de most állok ott és nézek ki a fejemből, mert nem tudok kijönni. A létrán nem tudok megkapaszkodni (pedig toltam már oda mindeféle hordót és ládát hogy arra álljak). A barlangból vezet egy út kifelé (felfelé), de ott egy vaslemez van, ami nem enged ki. Állok ott nézem hogy sétálnak, de nem történik semmi.

Természetesen lent mikor megszereztem a cuccot mentettem egyet, viszont amikor szenvedtem ezután lent, történt egy automatikus mentés. Így most úgy állok, hogy sehogy sem!

Ha valaki tud egy jó ötletet (vagy egy mentést küldeni) akkor légyszives segítsen!

Előre is köszönöm!

Vissza
Top Alul