Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
rascal":36s2p0wh mondta:heitfeld: Ha a siva ruhára gondolsz elöször a free-seknél tudod fejleszteni és nagyon frankon, érdemes beleinvesztálni 1-kis rubelt mert késöbb hasznát veszed majd észleled ugy is.
Hispan: Tudodmit nem is érdekel a mentés különben nem is tudom mér lovagoltam rajta. Amugy én is kaptam mentést(amugy azért volt szükség rá mert szinte mindent kiprobáltam és a térképen nem mutatott semmit fö küldinek ugy hogy bug-miatt kellet.)tudod kitöl? :lol: vagyis elnézést kiktöl. :lol:
rascal":18o0yw4z mondta:Közepétöl?????? legyöztem a fosztogatokat megkaptam a siva-t és utána mentem free-sek-hez ha jol emlékszem agyar ugyben de lehet hogy neked a duty-hoz kelett menni ésn ott fejlesztettem elöször ruhát ráadásul egyböl 2-generácios éjjelátot kaptam azért az nem rossz.
Amugy meg valamilyen jelentösége van(azért találták ki) az elején mert valamit visszafog a lövedékböl és kevésbé sebzödsz mig nem tudod fejleszteni . Amugy a relikviás táma az igaz. De ha nincs ruha nincs relikvia sem. :wink:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.