Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.5. A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a témába rövid időközzel két vagy több üzenetet hagy (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérő tartalommal születnek).
hispan[/mod]
farad":4chgzcsc mondta:
Sziasztok!
Beszélnem kellene a tudóssal,de zárva a vasajtó.Mikor nyílik ki?
két variáció van:
-még támadják a mutánsok a doki bunkerét (de akkor szól a sziréna)
-ha kuss van, akkor a környező katonák miatt (menj fel a bunker tetejére és szépen nyírj ki mindenkit körös-körül)
így, vagy úgy az ajtó kinyílik
rascal":4chgzcsc mondta:
sziasztok tudna valaki segiteni 1.5 patch-el kapcsolatba hol lehet letölteni ami mükszik is kössz elöre is[/b]
Köszi az eddigi segitséget. Most raktam a fel az 1.5 javitást bele is került a mappába utána bemásoltam az indito file-t és kiirja hogy a belépési pont nem található az xrcore.dll-ben ugy is megprobáltam hogy uninstal de ugyanazt csinálja nem értem tudtok valami jo magyarázatot fal1 fal1
Ha így van, akkor lehet, hogy crackelni akarsz de nem jó fájllal és ugyebár eredeti játékot nem is kell crackelni szóval akkor ez most nem is egy eredeti game?
császtok
vlki segitsen mer már nagyin ideges vagyok #B
hogy kell kijutni az agropomi alagútból? mer ott a lépcsőnél ahol vannak a perzselők ott egy szintután csak egyhelbye fut az emeberem és nem tudok előre menni. segitsetek!!!!
két variáció van:
-még támadják a mutánsok a doki bunkerét (de akkor szól a sziréna)
-ha kuss van, akkor a környező katonák miatt (menj fel a bunker tetejére és szépen nyírj ki mindenkit körös-körül)
így, vagy úgy az ajtó kinyílik
rascal":2u80t9w8 mondta:
sziasztok tudna valaki segiteni 1.5 patch-el kapcsolatba hol lehet letölteni ami mükszik is kössz elöre is[/b]
uhh sajnos elfelejtettem időben megkérdezni, de valaki bejutott azon a rácsos ajtón ahol a fosztógatók jönnek ki a híd lenyitásánál, ott egészen hátul, és valaki csatlakozott e a fosztogatókhoz, egyátalán ez lehetséges e