[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

hmmm

asszem megoldodott a problema (nem akarom elkiabalni...)
attertem XP-re es eddig minden ok :-)

Köszönöm a segítséget a javítással tényleg nincs gondom a pályaátlépéssel.Most már megy rendesen ,még egyszer köszi. :lol:

rebellis":3iqgat5v mondta:
Remélem tudtok segiteni az a bajom hogyha át akarok menni a másik pályára és rányomok az igenre akkor nem enged át ,visszadob az átjáró elé .Ez mitől lehet . :cry:
Egyébként a kordonról->szemétdombra való átlépésekkor volt?

Igen azzal volt de másfele se tudtam menni mert nem engedet át,de most már jó.

Sziasztok mivel nincs segitség topik ezért ide irok. Ha meg van a mentésem felraktam a s.t.a.l.k.e.r-t csináltam probamentést a játékon belül átmásoltam a régi mentést de mégsem látja a game az mért van lol2 :?

[mod]Ajánlanám figyelmedbe:

A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.5. A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a témába rövid időközzel két vagy több üzenetet hagy (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérő tartalommal születnek).

Ha kifelejtettél valamit, legutóbbi hozzászólásaid magad is szerkesztheted.

hispan[/mod]

meg van meg van :lol: :lol: :lol: közbe rájöttem ha tulélem ezt a kib.kisugárzást akkor nyomom 1000-rrel mert rendessem szégyenlem magam láttam képeket hozzászolásokat ugy hogy van mit bepotolni azt nem mondom hogy nem akadok el de eddig sokat segitettetek örülök hogy megtaláltam a forumotokat :oops: a stalkerek legyenek veletek :D

Sziasztok mivel nincs segitség topik ezért ide irok. Ha meg van a mentésem felraktam a s.t.a.l.k.e.r-t csináltam probamentést a játékon belül átmásoltam a régi mentést de mégsem látja a game az mért van lol2 :?

Sziasztok!

Beszélnem kellene a tudóssal,de zárva a vasajtó.Mikor nyílik ki?

help1

Ha megölsz minden élőhalot katonát akkor kinyílik majd az ajtó.

[mod]Szabályzatot el kéne olvasni!

A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.3. A felhasználók nem idézhetnek az ő hozzászólásukat közvetlenül megelőző hozzászólást.

hispan[/mod]

rebellis":2thkene4 mondta:
Ha megölsz minden élőhalot katonát akkor kinyílik majd az ajtó.

Már nincs egy se. :?

Okés már megkaptam a fejmosást a forum hoz.szolással kapcs. 1000 bocs :wink:

A kisugárzással kapcsolatba 2-dologra jöttem rá ha 10-másodpercen kivül ér valaki oda a térképen (pirossal)megjelölt részhez akkor teljesen meg kell várni és elájul a kari. 1-2 ms felkelutána vége a sugárzásnak.
Ha 10 mp belül megy valaki oda akkor nem muszály pont a piros kör (ami a térkép jelölpirossal) közepébe menni mert ha sugarat elérted akkor egyböl vége a sugárzásnak. Végülis egy kis adrenalinfokozásnak nem rossz miközben mész a buvóhej felé megtámadnak a vadak vagy éppen az ellen
:lol:

farad!

Azt ugye tudod, hogy a "radar" nem mutat minden ellefelet, ha a kiszakadt keritésen kimész és balra fordulsz tutira találsz még egy zombit vagy a sarkon, vagy a nádasban.

Esetleg lehet a befagy a küldetés bug.
Rendes mentés-visszatöltés.

Üdv nekem lenne egy olyan problémám hogy amikor el kell menni a duty bázisához elöször ott beszélni kéne az osztag vezetővel de még oda se érek és kiirja hogy feladat teljesítve és nem ír ki következő feladatot. S így nemtudok tovább haladni mert ahoz hogy lemenyek a kutató intézetbe beszélnem kéne a duty vezetőjével de oda meg zárva van az ajtó... Valaki tud valami megoldást?

Öhm magára a bázisra betudok menni csak a vezetöhöz nemtudok bemenni mert a ház ajtaja van bezárva. Nem a vezető szoba ajtaja hanem az egész ház ajta van zárva.

sziasztok tudna valaki segiteni 1.5 patch-el kapcsolatba hol lehet letölteni ami mükszik is kössz elöre is[/b]

Holigansz":ze2qou4x mondta:
Üdv nekem lenne egy olyan problémám hogy amikor el kell menni a duty bázisához elöször ott beszélni kéne az osztag vezetővel de még oda se érek és kiirja hogy feladat teljesítve és nem ír ki következő feladatot. S így nemtudok tovább haladni mert ahoz hogy lemenyek a kutató intézetbe beszélnem kéne a duty vezetőjével de oda meg zárva van az ajtó... Valaki tud valami megoldást?

hát lehet hogy csatlakoztál a szabadsághoz és a szabadság ellensége a szolgálatnak így lehet emiatt van a gebasz, de ez csak egy tipp,

a javítást azaz a 1.505 maga a játék oldaláról is le tudod szedni de a gamecopyworld oldalról is

Vissza
Top Alul