[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Grifid":3dir93ig mondta:
Csak akkor jön kisugárzás amikor "mérges" a zóna arra, hogy nem a feladatot csinálod hanem csak kódorogsz.
Tehát időhúzás mindig visszamászkálás korábbi pályára = kisugárzás.
Arra azért érdemes figyelni, hogy nem az épület számít amiben a rejtekhely van. Mindig álljatok pontosan a sárga kör közepére, ha lehetséges (csak jótanács, nem kell betartani).

Itt van eladó gyűjtői kiadás.
http://cdgalaxis.hu/PC/15614/stalker-cl ... iadas.html

Még akkor meghalsz ha a épp aktuális küldetésnél az van hogy meny a rejtekhelyre ha odamentél és azt írja várj a kisugárzás vvégéig na akkor éled túl máskülönben nem.
Igen a pályaváltás is hatásos.
Nekem eddig kb csak 2 kisugárzás nem akkor ért el amikor épp a kordonra mentem vagy jöttem onnan töbszöri újrakezdéssel, na jó nem 2 de de nekme szinte csak ekkor jön kisugárzás amikor épp a kordon szemétdomb párosra megyek0 jövök onnan.

Igen, de a játék története szerint nem igazán kellene visszakódorogni a kordonhoz.
Hiszen az a cél, hogy minél elöbb találkozz a célpontoddal.

Én egyszer szivtam meg nagyon 70 kg felszerelés várt eladásra a hátamon mikor a kordonba értem 3szor haltam meg mire eszembe jutott h a cuccokat el is lehet dobálni :D

Nálam is a Kordon/Szemétdomb kettős váltásakor szokott lenni kisugárzás leginkább, de azzal nem értek egyet, hogy a zóna dühös, mert visszamegyek. Csomószor mentem vissza a mocsárba is freedomosoktól gyűjtögetni és nem találtam rendszert abban, hogy mikor és kisugárzás. Néha kettő egymás után néha meg sokáig semmi...

Azzal persze egyetértek, hogy a sztori szerint menni kellene előre :)

Red Forestbe vagyok a Limanszkba vezető hídnál kínyirtam mindenkit, de a hidat nem engedik le jön egy csóka a túloldalon aki, először zöld, aztán átvált sárgára, ő a zsoldos erre valami láthatatlan ellenfélre elkezd lövöldőzni,de a hidat nem engedi le. Szétrobbanok. És sajnos nincs előző mentésem, eredeti játék 1.5 patch. Nem tudom mi lehet. Valakinek valami ötlete?

Segitettél a merceknek a banditák ellen?
Miután megvan a hadiraktáras küldetés és a compass is, kiszabadulnak a stalkerok és mehetsz elfogalni a hidat ahol a bandita mesterlövészeket kell leszedned

[mod]A szabályzatot el kéne olvasni:

A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.3. A felhasználók nem idézhetnek az ő hozzászólásukat közvetlenül megelőző hozzászólást.
M.5. A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a témába rövid időközzel két vagy több üzenetet hagy (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérő tartalommal születnek).

Jutalmad 2 hét WARN (vagyis szabálysértő lettél)

hispan[/mod]

Feladtam.Tudna valaki esetleg küldeni egy mentést nekem ami kompatibilis 1.4 és 1.5 jó ami red forestbe van a híd közelében. Előre is txh! ilyetnemcsinálunk@freemail.hu

Golza":1d031n1d mondta:
Segitettél a merceknek a banditák ellen?
Miután megvan a hadiraktáras küldetés és a compass is, kiszabadulnak a stalkerok és mehetsz elfogalni a hidat ahol a bandita mesterlövészeket kell leszedned

Azok megvannak, most a fedezd a zsoldost amig leengedi a hidat küldetés van, no ellenfél,leszedtem mindenkit de nem engedi le a hidat.

Jaja közvetlen a hídnál. Én a híd egyik oldalán , ő meg a másikon egy szál magában.

Vettem, de nem értem pontosan, először kérdeztem aztán kértem, tényleg neked nincs mentésed véletlen. Köszi és Bocs mégegyszer!

Uff!

Nem tudja valaki, hogy lehet megszerezni a fejlesztésekhez tartozó pendrájvokat a kordonban? Egyet találtam csak idáig, azt amelyik a mocsár felőli alagútnál van, a többit nem, pedig már szinte az összes küldetést megcsináltam, és megvettem az összes stasht is amit lehetett. Kitől elhet megszerezni az info-kat? :?:

Remélem tudtok segiteni az a bajom hogyha át akarok menni a másik pályára és rányomok az igenre akkor nem enged át ,visszadob az átjáró elé .Ez mitől lehet . :cry:

sziasztok!

en elegge az elejen akadtam el...
lehetetlenseg menteni a jatekot (F5-re kifagy), lehetetlenseg az autosave-et visszatolteni (kifagy).

full eredeti (angol hang, magyar felirat) es ilyenforman oriasi csalodas, mert max 5 percet tudok jatszani.
ja, es a legujabb patch fent van.

van valami otletetek a megoldasra?

a program szerint igen.
C2D E6300, 2GB RAM, 8800GT 512MB, Vista 32bit

szoval asszem minden ok..

Vissza
Top Alul