[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Lehetőleg zárt helyiség legyen,de attó függ körülbelül hol kap el Téged a kisugárzás....

Axel Foley":1k2w2q7c mondta:
Lehetőleg zárt helyiség legyen,de attó függ körülbelül hol kap el Téged a kisugárzás....

nem jó csak ott éled túl ahol a térkép jelzi máshol nem.

Oké pirossal jelezi a térkép ahonnan visszaszámlál elvileg akkor oda kell menekülnöm és akkor tulélem? még egy dolog kellene nem találom a mentést sajnos ura kell raknom az xp-t tudnátok segiteni kösz elöre is

Amikro agyart kell követni a Bolhapiacig ott mit kell csinálni?
Mert csak egy pince ajto van ami zárva van és fény jön ki.

először is keress egy rejtekhejet, a stalkereknél van fen egy a pince felett, és oda pakolj be mindent, utána meny be a pincébe, leütnek, elveszik a pénzed.... (a cuccodat is elveszik, ezért kell kipakolni egy ládába)

Sajnos ez így van és akkor van szívás, ha pl szeméttelepen a bandita tábor a túlélés helye, ami ellenséges és még a kapuja is csukva. De úgy vettem észre, hogy ha az ember mapot vált, akkor a kisugárzás sem érinti vagy kezdődik egy új egy új menedékhellyel...

játék mentését megtudná nekem mondani hogy hol találom mert néztem mindenhol de nem találom

a szeméttelepen nem csak a banditatáborba mehetsz az alagútban is át tudod vészelni, vagy a stalker táborban a romoknál

valoszinüleg a legközelebb a szemtdomb-részen lehet elbujni a kisugárzás elöl mert miután megtisztitottam a terepet a fosztogatoktol rá pár percre irta hogy jön a kisugárzás
ui:saját vélemény :?

A legközelebbit mutatja a térkép. A szemétdombon eltudsz bújni a raktár mögötti alagútban is.

El tudok, de meghalok. Most vagy nem mentem be eléggé az alagútba vagy tényleg csak ott lehet túlélni, ahol mutatja a PDA...

Na szóval csak ott éled túl az épp aktuális kisugárzást ahol a térkép mutatja máshol nem!!!
Néha először nekem is a a banditabázist mutatja aztán átvált az alagútra.
és általában akkor kell kisugátzásra számítani ha épp a szeméttelepen jársz persze máshol is de amikor pályát lépsz a szeméttelepre akkor elég nagy az esély rá hogy kisugárzás jön.

Tökéletesen egyetértek. A jó viszont az, hogy ha a kisugárzás kb 40 mp múlva jön (a játék szerint 40, amúgy több az), akkor simán átszelem a pályát és átlépek valahova máshova, ahol meg nem folytatódik az esemény...

Agropomnál is elég gyakori a kisugárzás.
boccs off: Van valakinek eladó gyűjtői kiadása?^^

Csak akkor jön kisugárzás amikor "mérges" a zóna arra, hogy nem a feladatot csinálod hanem csak kódorogsz.
Tehát időhúzás mindig visszamászkálás korábbi pályára = kisugárzás.
Arra azért érdemes figyelni, hogy nem az épület számít amiben a rejtekhely van. Mindig álljatok pontosan a sárga kör közepére, ha lehetséges (csak jótanács, nem kell betartani).

Itt van eladó gyűjtői kiadás.
http://cdgalaxis.hu/PC/15614/stalker-cl ... iadas.html

Vissza
Top Alul