[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Van egy travelfix patch, az javítja. Ez az 1.5.04 patch-ben előforduló hiba, setleg próbáld meg az 1.5.05-tel...

Megvan^^^Éjszaka megtaláltam...nappal nem:D ki érti ezt^^ amúgy full roncs 9600 Rubel volt kijavítani...

én cordonon is találtam egyet a híd alatt :D meg Garbageon a csőnél kifele jövet!

Hali!

A Yantarban hogyan kell meszrezni a dokumentumokat? Segg sötét van, duruzsol a fülembe az idegesítő pszi mormogás és ha arra a helyre megyek, ahova a küldetés szerint kéne, midnenhonnét özönlenek rám a pszeudo dog haluk. Van valami heyl ahonnét egyszerűbb megközelíteni, vagy van ott valami szörny amit ki kell iktatni, hogy eltűnjenek a haluk?

Előbb segíteni kell a stalker csapatnak, hogy kiiktassák a sugárzót (megpiszkálják a hűtőrendszert). Addig nem tudsz bemenni, csak így...

de valamim doksit kell először összeszedni egy hullából, ami a gyár szélén van, a térképen bal oldalt teljeen, ahol a SoC-ban nem volt pálya, vagyis ahol kiszélesítették. Legalábbis enkem ezt írja küldetésnek. Ilyen sugárzó kiiktatást nem adott.

ott kell gyorsnak kell lenni főleg a folyton rohamozó pseudonutyák miatt.
az egyik hullában van.

hát akkor lehet hogy mester fokozaton nem lehet elég gyorsnak lenni, mert akárhogy próbáltam tegnap este mindig kifingtam, a hulláig eljutok, de ha egy pillanatra meg is állok, akkor már egyből ugrik rám 5 és kapásból meghalok, se felvenni a cuccot, se elsősegélyt használni nincs idő. Nem lehet valahogy kiiktatni a halu-t? Pl a daark valley-ben is volt egy ilyen, ott ha jó irányból közetlítettem meg a helyszínt, akkor csak 1 pszeudo kutya állt magányosan, ami nem vett észre, és az igazi volt, miután azt lepuffantottam, nem jött több.

Megoldás : Ugorj fel egy kőre és kempelj. Énis így csináltam. Egy idő után elfogynak a kutyusok és zombik jönnek^^

A legegyszerûbb, ha óvatosan közelebb mész, és lelövöd az egy darab kutyát, akkor a szellem bek nem jönnek és csak 3 másik marad.

ja ez is olyan volt mint a sötét völgyben, felmásztam az egyik kőre és lelőttem a "kulcs" kutyát, és nem jött a többi halu már. Viszont amikor felvettem a PDA-t akkor game-crash:( Itt már valami nem faxa a játékkal, már az Agropromban is volt egy csomó, és mindig újra kellett kezdenem egy korábbi mentéstől, aztán most mióta átjöttem a Yantarba egyre több van, sőt most már ki se tudom kerülni, akárhogy mentek, mindig 5 mp után behal, sőt a levégső mentéseim már be sem tölti, szinkronizálásnál kifagy. Újra kell kezdenem 1.5.05-tel és semmi kedvem így ezt mégegyszer végigcsinálni :cry: . Eddig azt hittem, hogy jobb lett a játékélmény, de a SoC-nál nem volt ilyen velem, hogy ne akarjam újrakezdeni...bakker lol2

Együttérzek! harmadszorra kezdem újra a játkot..... 1.5.0.5....No comment....

VinoBob":1ltbsxlu mondta:
ja ez is olyan volt mint a sötét völgyben, felmásztam az egyik kőre és lelőttem a "kulcs" kutyát, és nem jött a többi halu már. Viszont amikor felvettem a PDA-t akkor game-crash:( Itt már valami nem faxa a játékkal, már az Agropromban is volt egy csomó, és mindig újra kellett kezdenem egy korábbi mentéstől, aztán most mióta átjöttem a Yantarba egyre több van, sőt most már ki se tudom kerülni, akárhogy mentek, mindig 5 mp után behal, sőt a levégső mentéseim már be sem tölti, szinkronizálásnál kifagy. Újra kell kezdenem 1.5.05-tel és semmi kedvem így ezt mégegyszer végigcsinálni :cry: . Eddig azt hittem, hogy jobb lett a játékélmény, de a SoC-nál nem volt ilyen velem, hogy ne akarjam újrakezdeni...bakker lol2

Sziasztok tudna segiteni valaki hogy van egy olyan rész amikor atomkitörés keletkezik akkor hova tudok bujni fedezékbe mert már mindent probáltam és nem megy kösz elöre is

Vissza
Top Alul