[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Jjeszi3":13arbf6q mondta:
Nem jönnek. Meg úgy van ahol írja hogy foglaljam el ott vannak vagy 6an és előttük pár méterrel van még 3 katona. Nem értem. Valakinek sikerült már megcsinálni ezt a részét? Az erőforrás elég alacsony lehet azért nem küldenek? De az oztagok több mint adurynak.

Nézd meg a PDA-ban nincs-e a közelben "világos" vörös ellenséges egység ami nem mozdul. (ha van menj oda és írtsd ki őket)
A megerősítő egységek sokszor nem mozdulnak, mert egy útbaeső helyen vagy közelében bent "ül" valaki/valakik. Az osztagparancsnokot kérdezd meg miben tudsz segíteni, ha foglald el és tartsd meg küldetést ad akkor az a bibi amiért nem mennek tovább. Amenyiben nem ad küldetést és nincs kijelölt ellenséges egység a közelben akkor marad a bevált ments és töltsd vissza opció. Néha még mindig kiadnak a küldetések ez segít rajta 90%-ban.

Szia kedves érdeklődő, a pda-ban felvan tüntetve a térképen, hogy melyik kártyán, melyik bázison ki fejleszt egy kék ponttal!

uhh help. HOl lehet olyan articraftot szerezni ami csökkenti a sugárzást? elég fontos lenne...

én a vörös erdőben találtam egy párat meg még asszem 1 -et a mocsárban de ebben nem vok biztos

nem tudok bemenni a fosztogató bázisra nem nyílik a kapu vagy én nem tudom,de 10 idióta folyamatosan szalad bele a falba....

Ha ellenségesek veled akik bent ülnek akkor igen. Becsukják a kaput.
Kivétel ha a stalker frakció tagja vagy.

Vagy ha stalker frakció tagja vagy, de a banditok irányítják a raktárat :)

Igen, lehagytam a lényeget.
Ha elhagyod a területet miután megnyerted a frakcióháborút.

egyébként minden farkció bázisán lévő ajtó csutkható csak nem nekünk hanem automatikusan becsukódik ha valami veszély jön

Tud valaki valamilyen leirást a játékról, Most kezdtem el -és vannak hiányosságaim- amit meg kellene oldanom ! :cry:

Nem tudom... nem hittem volna, hogy azok az ajtók csukhatók. Pl agropromi stalker bázist állandóan támadják előröl is, de sosem csukják be az ajtót...

Tényleg az! Láttam ma saját szememmel is, egyszerre vagy 8-an futottak a bezárt ajtónak. Annyit mondok: 1 gránát :D

tud valaki segíteni, hogy miért nem tudok átmenni másik pályára a kordonból ? rákérdez, hogy akarom-e ha rányomok, hogy igen, akkor visszadob ugyanoda.

Vissza
Top Alul