[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

már tul vagyok rajta sztrelokot is kinyirtam :) most kezdtem ujra Barman-moddal (mintha egy bérgyilkost kuldtek volna sztrelok után) kaptam fegyvert loszert ruhát relivkiát és GO hadd menjen a harc :D

meg ölted Strelokot?
én úgy tudtam hogy a shoc-ba a Strelokal kell nyomulni

Sziasztok!

Próbálom megtalálni az elején a mocsárban a harmadik pendriveot, de nem megy... segitsetek pls.

Köszi

a barmennél tudsz venni ilyen rejtekhelyeket ahol pendrive van

Nem tudja valaki ha beléptünk már valahova pl :stalkerek . ki lehet idöközben lépni s frakciot váltani??? s ha igen ,hogy léphetek ki ??

Egyszerűen beálsz a duty-hot vagy a freedomhoz de oda nem tom engem nem engedett

Lehet, hogy már volt kérdés, én magam nem találtam meg, ezért kérdezném, hogy amikor Katonai raktáraknál vagyok, találkoztam a zsoldosokkal, felmásztam a létrán, hallottam az üzenetet és még a vérszívókat és a kutyákat is kinyírtam, akkor valójában mi a küldetés? Bug, vagy tényleg el kell mennem Yantarba, ahol Balek megkér (megint?) hogy másszak fel a hangártetőre és támogassam őket? Mert ezen kívül és a szokásos feladatokon kívül (fejlesztés, védd meg ezt, támogasd azt...) más nincs... Köszi előre is választ!

[mod]El kéne olvasni a szabályzatot:

A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.5. A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a témába rövid időközzel két vagy több üzenetet hagy (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérő tartalommal születnek).

hispan [/mod]

Szia.

Ha jól emlékszem miután veszed az időhurokba került zsoldosok üzenetét vissza kell menned az erdészhez. Ekkor adja azt a küldit, hogy szerezd meg az iránytűt, mely megmutatja majd a zsoldosoknak a kivezető utat. Ha már korábban megszerezted az iránytűt akkor oda kell neki adni, ( nem kapod vissza ) ad egy Vintart és azt a feladatot adja, hogy menj a katonai bázisra és használd az ottani adót, mellyel üzit tudsz küldeni az elvszett zsoldosoknak.
Tehát Jantarba nem kell visszamenni, Balekkel nem lesz már semmi dolgod.

Twiggy":10swh9o3 mondta:
Lehet, hogy már volt kérdés, én magam nem találtam meg, ezért kérdezném, hogy amikor Katonai raktáraknál vagyok, találkoztam a zsoldosokkal, felmásztam a létrán, hallottam az üzenetet és még a vérszívókat és a kutyákat is kinyírtam, akkor valójában mi a küldetés? Bug, vagy tényleg el kell mennem Yantarba, ahol Balek megkér (megint?) hogy másszak fel a hangártetőre és támogassam őket? Mert ezen kívül és a szokásos feladatokon kívül (fejlesztés, védd meg ezt, támogasd azt...) más nincs... Köszi előre is választ!

Üdv!

Nekem az lenne a kérdésem hogy beálltam a freedomhoz és elkezdtem a frakcióháborút. De nem megyek vele semmire mert az első pontot megcsináltam de a másodikkal semire se haladok. Azt írja hogy foglaljak el egy helyet de ott áll vagy 7 freedomos katona és csak azt írja hogy foglaljam el és hiába állok ott nem történik semmit.

Van valakinek tippje? Előre is köszi!

lehet megkell várnod az erősítést. Nézd meg, hogy jönnek e világos zöld pöttök céllal meghatározva az adott területre sötét völgyből

Nem jönnek. Meg úgy van ahol írja hogy foglaljam el ott vannak vagy 6an és előttük pár méterrel van még 3 katona. Nem értem. Valakinek sikerült már megcsinálni ezt a részét? Az erőforrás elég alacsony lehet azért nem küldenek? De az oztagok több mint adurynak.

David23":lvsg3sd4 mondta:
Nem tudja valaki ha beléptünk már valahova pl :stalkerek . ki lehet idöközben lépni s frakciot váltani??? s ha igen ,hogy léphetek ki ??

Én miután Stalkeres voltam hiába csináltam meg minden küldetést freedomnál nem engedett csatlakozni, Dutynál elég volt 2 küldetés és beengedett, ráadásul elég értékes cuccokat adott belépéskor, valamint a dutys kereskedő amilyen unszimpatikus annál jobb cuccai vannak.Még a SEVA-nál is jobb páncélt ad^^( alapból 60as páncél, szakadás 40, minden más 25 és ezt még békésen tudod fejleszteni),minezt össz. visz 20 ezerért! A Ruha neve nem ugrik be sajna...

freedom csatlakozáshoz a köv. kell: miután végigcsináltad nekik a főszállt(ezredes, zsoldosok...) azután próbálsz csatlakozni és mondja, hogy még nemkészültem fel rá. Jöjj vissza pár nap múlva és befogja mondani a rádión, h ha akarsz csatlakozni ugorj be hozzá. Énis véletlen jöttem rá.

Tovább mentem, az iránytűt odaadtam, visszamentem a bázisra, kinyírtam mindenkit, hol van az adóvevő? Egyet találtam egy toronyban, ahol volt egy sniper, és az a tipikus kapcsoló van, mint a socban, de nem tudok rákattintani. Bug? Kell valami hozzá? Előre is köszi, megint a segítséget!

A Dark Valley adóvevőkre gondolsz? Mert ott csak el kell foglalni a helyeket ennyi! :D

Bezony, de megoldottam, vissza kellett menni a zsoldosokhoz, beszélni az egyikkel (még csak nem is a "fontos személyiséggel"), és utána lehetett aktiválni, csak azt nem értem, hogy ezt miért nem tudja kiírni főküldetésnek, meg hogy mi a francért kellene nekem még mindig a hangártetőn Baleknak segíteni... No mind1, ez van, figyeljetek erre, ha ott vagytok.

Vissza
Top Alul