[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

ROZSADAVID: Nekem szenvedett ott az elején egy picit. Trükközni kell szerintem. Nálam is az volt hogy kilőttem a disznót és nem történt semmi. 6-szor kezdtem előröl. Aztán sikerült valahogy úgy hogy nagyon közel mentem az anomáliához és elkezdett Lebedev vakerálni valamiről. Utána őrtorony, disznó, és blowout... ennyi!

Sziasztok!
A vörös erdőben elakadtam,a tank feletti anomáliából nem tudok továbbmenni,hiába ugrálok össze-vissza!
:?
A segítséget, tanácsot megköszönném!

ott én is szivtam :)
állitollag a busz ablakán vagy hol át lehet surrani.. nos én meg átugrottam a keritést ugy oldottam meg :)

Brandon":kxjz3xn6 mondta:
Sziasztok!
A vörös erdõben elakadtam,a tank feletti anomáliából nem tudok továbbmenni,hiába ugrálok össze-vissza!
:?
A segítséget, tanácsot megköszönném!

ugorj a tankra.Elõbb egy-két pszeudokutyát ölj meg.Aztán csak jobb lesz.

Kinyírtam mindenkit,fent vok a tankon és próbálok a közepébe ugrani! (semmi)
A legfrissebb pecs van rátolva.
A pipától már nem is látok rendesen! :x

Scorpius":1k1pintw mondta:
emptydreams":1k1pintw mondta:
help...hogy lehet kimaszni...... a banyaban beestem valami godorbe es alig birom 10 masodpercig :cry: lol2

ha jól tudom ott van valamerre 1 létra

Ez a Red Forest-nél lévő bánya? Mert akkor én is oda estem be, de a létrának az alja hiányzik, és a hordókból sem tudok lépcsőt "építeni"... :?

(viszont ott lehet találni egy gránátvetőt, és azt jó lenne megtartani 8) )

behrouz85":2b6gsx05 mondta:
még mindíg limanszkban dekkolok egyszerűen nem tudok hol továbbmenni a téranomáliák miatt más útat pedig nemtalálok, közöttük nem lehet elmenni,

Busz bal oldalán (neked jobbra) van egy ki szekrény. Arra felugrasz, mély guggolásban bemászol a busz ablakán (nem könnyű) és kimész a túloldalon a busz ajtaján...

Tényleg a játéknak volt baja!Leszedtem,újraraktam mindent,és most már jó!Elsőre sikerült teljesíteni a feladatot!Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Sziasztok!

Én is elakadtam a Vörös Erdőben amikor az erdésznek az "Iránytű" relikviát kellene megkeresnem. Ahol a térkép jelzi oda nem tudok menni mert kerítés van mindenhol, vagy csak én nem találtam meg. Este van és neméppen barátságos az erdő :lol: . Tud valaki segíteni ?

Üdv: Attila.

Van egy pont, ahol át tudsz menni a kerítésen (vagy nyitott kapu, vagy kidőlt falszakasz, nem emlékszem pontosan), majd a fal mellett jobbra végig...
Ha igaz, a stalker tábortól jobbra van, ha a kerítés felé nézel...

igen,ez a megoldás.Hallottam sokan elakadtak limanszkban,a téranomáliás izénél.Pedig az könnyû.

Comman":2twyyyyj mondta:
Sziasztok!

Én is elakadtam a Vörös Erdőben amikor az erdésznek az "Iránytű" relikviát kellene megkeresnem. Ahol a térkép jelzi oda nem tudok menni mert kerítés van mindenhol, vagy csak én nem találtam meg. Este van és neméppen barátságos az erdő :lol: . Tud valaki segíteni ?

A Vörös erdőbe nem jutsz vissza?

Állandóan ledob az asztalra a játék nem bugtrap üzenettel hanem csak úgy vna erre valami gyógyír?

4-es patch van fent az 5-sel nem jó a játék.

[mod]Szabályzatot el kéne olvasni:

A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.5. A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a témába rövid időközzel két vagy több üzenetet hagy (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérő tartalommal születnek).

hispan[/mod]

hispan":1tglqbn7 mondta:
Miért nem jó az ötössel?

ezekkel a javításokkal az szokott a gond lenni, hogy nem a megfelelőt, vagy összevissza pakolgatjátok fel
az 5-ös már egész elfogadható, csak nem mindegy, hogy a magyar megjelenéshez, vagy külföldihez, a boltihoz, vagy a letölthetőhöz valót töltöd le/fel.
van már a magyar kiadáshoz is 5-ös verzió és ez már egészen jó :idea:

Cody":1tglqbn7 mondta:
Comman":1tglqbn7 mondta:
Sziasztok!

A Vörös erdőbe nem jutsz vissza?

ha a játék közben még nem szerezted meg az "iránytűt" és már az erdésznél jársz, akkor a kerítés már nyitva van, menj ki rajta és a fal mentén jobbra menj kívülről egy barlangig...ott lesz egy "iránytű"

[mod]Ez bug, itt OFF. - hispan[/mod]

Tölteném be a mentést és bugtrap ennyi semmit se tok csinálni

elakadtam annál a résznél miután lelottem az előtérben a helikpotert leölök egy pár ellenséget és nem tudok az utolso helyésgöl tovább jutni,és a "barátok" se jönnek át de ahol ők állnak meg nem tudok visszamenni. jáccam ujbol vagy van megoldás

update: bejutottam, nincs gond :D

Emlékeim szerint ott le kell ugrani valahol egy elég rosszul látható lyukba. Nézd végig a sarokszobák padlóját, lámpával...

Az utána következő részen kapsz majd egy üzenetet, hogy tartsd magad. Ott az a lényeg, hogy ne hagyd magad kinyírni míg a számláló le nem fut. Jó fedezéket kell keresni, gránátokra figyelni, géppuskással nem foglalkozni, jön a segítség...

Vissza
Top Alul