[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

clear skyban nincs is atomerőmű
XD
újrakezdem a stalkert.Hátha lesz vmi

a clear skyban igenis van atomerőmű (milyen csernobillos játék lenne ha nem lenne )

[mod]Előző HSZ-t nem idézünk. WARN-oltként még 1 ilyen és BAN. Unom már. - hispan[/mod]

jim67":16bwk8al mondta:
a clear skyban igenis van atomerőmű (milyen csernobillos játék lenne ha nem lenne )

mármint pálya,nincs atomerőműves pálya

nem a kórház az?Amúgy folyton kiléptet a játékból.Limanszknál.Csak úgy

a korház után az npp jön (tedd fel a legfrisebb patch-et és nem fog kilépni )

Igazából ezt nem tudom melyik Topic-ba kéne írni, mert nem találtam effélét.
Szóval ha felrakok magyarosítást a játékhoz akkor, elvesznek a mentéseim?

Az természetes dolog, hogy a "segíthetek?" kérdésre rányomva, mindegyik karakter azt mondja, hogy "nem, nem tudsz"?Csak azért kérdezem mert Army Warehouse-nál állitólag van egy olyan küldetés, hogy vissza kell vinni egy artifactot valakinek. Na most végigjártam és végigkérdeztem ott mindenkit, de senki nem ajánlott fel ilyen munkát. Mi lehet a gond?

Nekem is mindegyik azt mondja, hogy nem segíthetek :S érdekes.

Tompo: tudtommal nem adtak ki legális magyarítást !

[mod]Utolsó figyelmeztetés: olvasd el a szabályzatot. - hispan[/mod]

hispan":1mswubcm mondta:
Nekem is mindegyik azt mondja, hogy nem segíthetek :S érdekes.

Tompo: tudtommal nem adtak ki legális magyarítást !

OK. Köszönöm. Magyarosítást egy másik stalkeros fórumról szedtem le, állítólag működik, de én nem akarom feltenni mert lehet elvesznek a mentések.

Egy másik kérdés miért van az hogy egyre több az emissios jelenség?

Nem vágtam milyen, idézésről van szó.
Én kérek elnézést.
Lassan már nem merek írni se ide.

Még egy kérdés. Hogy lehet megszerezni azt az artifactot, ami a freedomos pályán van a factor mellett. Hiába megyek bele csak beszív és nem tudok kiszabadulni belőle, közben meg a detector mutatja hogy itt van de én nem látom sehol, mert nem ugrik fel.
Ezért remélem ezért nem kapok warnt. lol2

Miért kapnál? Ez szabályos volt :) Magyarul van a szabályzat és nem olyan bonyolult :)
Egyébként sajnos nem tudom a választ, nekem még 1 relikviát sem sikerült felszednem...

[mod]????????? !!!!!!!!!!!!!!! - ez minek? - hispan[/mod]

Elakadtam már az elején!!!!!
Amikor segíteni kell a helyőrségnek,eljutok a világítótoronyig,ott felmegyek ott van egy pali.a pda szerint válaszolni kell a tiszta égbolt segélykérésére!!!!!De azt HOGYAN KELL?????Mit csináljak????

Először is nem világítótorony, hanem outpost, másodszor CSAK TÜRELMESNEK KÉNE LENNI! Jön egy kiolvadás és te majdnem meghalsz, majd visszakerülsz a CS bázisra. Ennyi. Semmit nem kell csinálnod.

mennyit időt várjak?Már több mint egy órája várok és semmi!Lehet hogy nem is egyről beszélünk!
Én ott akadtam el miután csavarokat kell magam előtt dobálni,és eljutok ahhoz a nagy magas épülethez(ami nem világítótorony)ott felmek és ott van NÉMET A DINOSZAURUSZ a tiszta égbolt csapatból!És itt nem tok mit csinálni!

kiírtod a támadó vaddisznókat és felmászol a toronyba utána jön a blowout és visszakerülsz a cs bázisára.... ennyi

Így van. Egyről beszélünk. Ha neked ez nem történik meg, akkor vagy nem eredeti a játékod és valami rosszul tört verzióval próbálkozol, vagy ekkora peched van...

Helló Skacok!
Limanszkban vagyok egy házat elfoglaltam egy géppuskástól de a ház mögött vagy 8 téranomális van egy utcában és nem lehet őket kikerülni vagy megkerülni nekem legalábbis nem sikerült. Ha van valaki aki már tudja hogyan lehet továbbjutni az kérem segítsen!
Mellékelek egy képet is:
http://images.netbag.hu/20081005/20425254070.jpg

Vissza
Top Alul