Cheat mod v1.03

Segítsék! Kiszedtem a gamedatból a két filet-t, hogy ne legyek szuperember, viszont a kitartásom így se csökken futás közben + nem tudom magamat artifaktokkal gyógyítni, még vérzést elállítani sem!
Hogy lehet ezt ezzel megoldani? Mert a modtól nem szívesen válnék meg, jó kis helyeket lehet így csinálni :(

Vagy ha lerakom ami kell, aztán törlöm a cuccot jó lesz?

Hmm, ilyenre nem teszteltem, lehet, hogy a játékindításkor valamilyen paramétert rögzít, vagy nem tudom. Esetleg kipróbálhatod azt, hogy mod nélkül kezdesz új játékot, aztán moddal beteszed, ami kell (csak olyasmit, ami a rendes játékban ott lehetne, pl. Szaharovot a CS bázison nem szereti mod nélkül betölteni), aztán megint leveszed a modot.

Mit csináltál meg eddig?

"Másold be a 'gamedata' mappát annak tartalmával együtt a játék mappájába." Ezt elolvastad?

"Csalást igénybe venni a fõmenüben billentyûnyomás útján lehet, a mod (a Terminátor modultól eltekintve) csak a játékos utasítására avatkozik a játékba. Futó játék esetén a fõmenü-képernyõ tetején megjelenik az alábbi csalási gyorsmenü"... stb. Ne másoljam már be az egész olvassel.txt-t.

Na kipróbálásra került... elsősorban azért, mert rendkívül idegesített hogy nem kaptam meg a jutalmamat a banditáktól... (röviden meghaltak hosszabban... majd élményekbe!)
Viszont ami a módt illeti... egész korrekt poéngyártásra.
Meglepően érdekes dolgokat tud véghezvinni 8 Exos Szolgálatos a Frredom bázis közepére pakolva... de Limanszk utcáin trimboló 3 pszeudó óriás se piskóta!
Viszont a konzekvencia le lett vonva: Az Xray valamiért képtelen 50-80 egységnél többet elbírni 1 mappon... ezután szépen megfagy a játék. Ez sajnálatos, mivel kifejezetten vicces időtöltés a frakció háborúk és a két oldal harcoslétszámának növelése szép nagy csatákhoz... hogy a PKM-nek is legyen támogató fegyveres értéke.
Az isten mód valamit rendkívül bosszantó volt főleg a negyed mérföldes "szöcske jump" így az kivételre került. Még annak ellenére is hogy az elején rengeteget szitkozódok mert hamar lefaragom futással az erőlétemet... (Oké van 1-2 rejtekhely a játékban amit csak ezzel tudtam elérni... és eddig lila fingom nem volt mit rejt az a kis készlet)
Remek cucc ez arra, hogy rájöjjünk a Stalker motorja soha nem lesz alkalmas egy Total Fractions Warra...

Vissza
Top Alul