[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Segítenétek? Nem kaptam meg a One of Ours achievment-et pedig elvileg 2 dolog kell hozzá, A Stalkereket segítettem az éjjeli rajtaütésnél és Beard is megkapta az Iránytűjét... Végre megvan a Wealthy Client és elvileg ezután Owl adna nekem Exo-t, olcsóbban mint Nimble. Előre is köszi! :wink:

az a "közölünk való" öcsi nem de? ezen esetben azt hiszem vanó meg a foglyul ejtett stalker ügye is beletartozik... lényegében minden ahol banditák az ellenség a stalkerekkel szemben.
Én múltkor a stalkerek barátja érmét kaptam meg, hogy fogalmam sincs hogyan:
124246836-4.jpg

Épp csak a Zatonnál az erdőgazdásság mellett lévő híd alatt mászkáltam... de még csak el se utaztam még zatonból még csak spartacus embereit védtem meg, de nem csináltam meg a Morgeneset mert lásd SGM mód az erdőgazdaságnál egy SGM misszió erejéig ott banditák vannak... jó sok bandita. Úgyhogy epik fail...

Igen, az az achievment, és azokat is megcsináltam amiket mondtál, a Stalker wiki csak azt a kettőt említi amit írtam elsőnek... :(

Az öcsiről annyit Scare hogy ha minden igaz 5 évvel vagyok idősebb... :P

Az "öcsi"-t nem úgy értette, hogy öcskös, hanem az "achievement" szót becézte, amit "öcsívment"-nek kell ejteni. :)

Juuj nagyon korán volt még tegnap... fogatlan

Nem lehet hogy azért nem kaptam meg az "Egy közülünk"-et mert korábban kinyírtam Noét? Odaadtam a Compass-t Beard-nek oké de valamiért nem kaptam meg az achievment-et, ez is lehet az oka? Ha igen én megkattanok, van vagy 100 lementésem azóta... :cry:

Sikerült megoldani a korábbi bajokat (újrakezdtem elölről), de most mással nem boldogulok: sikerült Man of Balance achievement-tel kimaradni a Duty-Freedom marakodásból, viszont hiába van egy csomó pozitív achievement-em (Man of B. , Diplomat, Friend of Stalkers stb. ) se a Duty se a Freedom nem bízik bennem és így az ex-Monolith katonákat nem tudom besorozni, és így Strider is kimarad a csapatomból. Újratöltés nélkül el lehet valamivel érni hogy valaki besorozza őket? (mindegy hogy ki csak Strider velem tartson). Köszönöm előre a segítséget!

Hajlamos vagyok pánikszerűen feltenni a kérdéseket, azóta utánaolvastam és nem lehet Man of Balance achievement-tel besorozni Strider csapatát (valakihez pártolni kell), úgyhogy újabb 70 mentés ment a lomtárba... :cry:

Nem akarok hülyeséget mondani, de emlékeim szerint lehetséges, ha megcsinálod a Magpie küldetést akkor a Freedomosok megbíznak benned eléggé és felveszik Monolithosokat és ha többi küldetést semlegesen csinálod (a Dutys pda-kat Owlnak adod el, a bunker védelmére a Stalkereket kéred meg stb) elvileg megvan az achievement is, de ha az nem is lesz meg (most nem tudom megnézni a mentéseimet, nincs előttem a játék) az biztos hogy nem kell csatlakozni egyik frakcióhoz sem hogy Strider veled tartson.

Itt azt írják hogy a Man of Balance lehetetlenné teszi a Leader teljesítését, vagyis hogy összetoborozza az ember a teljes csapatot. :(

http://stalker.wikia.com/wiki/A_Man_of_Balance

Azóta végigrohantam a játékon és ott tartok ahol legutóbb elrontottam, összeállt a csapat és még bizniszelek kicsit az alagút előtt. Egyetlen baj hogy mivel a duty-hoz pártoltam (hova máshova :P ) ezért nem tudtam éjjellátó Susat-ot venni, csak PSO-t. Pedig jól jönne az alagút sötétjéhez, fura mert Owl múltkor adott el belőle, bár akkor nem Friend of Duty hanem a Man of Balance volt teljesítve, emiatt lehet?

Nemrég találtam egy oldalt, van rajta egy kis segítség. Leírja a küldiket, mellék küldiket, képződményeket + tulajdonságukat, rejtekhelyeket, pár tippet a játékhoz stb... [/url]http://users.atw.hu/caprine/STALKER3_FAQ.html#ID22 Ha elakadtál volna, nézz be ide. Kicsit hosszú, de gondolom senki sem olyan lusta hogy megkeresse azt ami neki kell.

Köszi szépen Sherman, bár szerintem a leghasznosabb a Zone Survival Guide és a Stalker Wikia, persze ha az ember tud angolul. :wink:

Es ez az oldal is szokott segiteni azert, nem kicsit, nagyon...:)

Vissza
Top Alul