[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Sziasztok!

Tudnátok segíteni, hogy hol lehet az eredeti orosz nyelvű játékot megvásárolni?
Vagy létezik hozzá letölthető orosz hang amit az angolra fel lehet tenni?

A végeredménynek úgy kéne működnie, hogy orosz hang + magyar felirat.

Hello

Én úgy oldottam meg, hogy a telepítésnél megadtam, hogy orosz hanggal és angol felírattal települjön. Utána feltettem magyar felíratozást. Így a végeredmény orosz hang és magyar felirat.

üdv.

Jaja nekem is olyan verzió van ahol orosz és angol nyelv közül tudsz választani. De amúgy cshez pl. van ukrán nyelvcsomag és ahhoz ha felteszed a magyar feliratot nagyon jó :D nézz utána hátha van cophoz is

Sziasztok!
Nem tudom hogy miért, de nem tudom elérni a Szabadságnál, hogy bevegyék a
Monolit-os csapatot, pedig a tudósok bunkerét is a Szabadság védi, van Seva
ruhám is, a csapatom többi része- 2 fő,és Zulu- is útra kész, tehát nem értem miért nem sikerül!
Valaki tudna esetleg tippet, tanácsot adni a folytatást illetően?
Előre is köszönöm!

Meg kell szerezni Zatonban egy Morgan nevű arc PDA-ját, majd egy Veles detektor segítségével Janovban kell megkeresni egy téranomáliát amiből kihull pár halott szolgálatos egyiknél PDA-van. Mind a 2 pda-t amiről beszéltem a szabadság vezetőjének kell átnyújtani.

kedves viktor,ha a Szabadsághoz akarsz csatlakozni akkor sok jót kell nekik tenned,pl a Dokumentumok többségét átadni,a Monolitosokat hozzájuk vezetni,akkor Morgan és a Szolgálatos vezető PDA ját neki adni,a Tudósok bunkerét nekik átadni,szoval sokat kell tenned értük

kasler viktor":2izap1vw mondta:
Sziasztok!
Nem tudom hogy miért, de nem tudom elérni a Szabadságnál, hogy bevegyék a
Monolit-os csapatot, pedig a tudósok bunkerét is a Szabadság védi, van Seva
ruhám is, a csapatom többi része- 2 fő,és Zulu- is útra kész, tehát nem értem miért nem sikerül!
Valaki tudna esetleg tippet, tanácsot adni a folytatást illetően?
Előre is köszönöm!

5 befolyásoló tényezőt vettem észre:
1. morgan pdaja zatonban:
Add a freedom vezetőjének, és csináld meg a hozzá kapcsolódó küldetést. Ha nincs meg akkor keresd meg ezt a banditát és csináld meg a küldetéseit. (eközben kapod meg)
Sultan.jpg

2. Monolitosok bevétele (piros nyíl) :
Térképen pirossal jelöltem meg a helyüket. Beszélni kell a monolitosok vezetőjével, majd a freedom vezetőjével. Hogy bevegyék a monolitos csapatot már valamilyen szinten jóban kell lenni a freedommal.
396043-s-t-a-l-k-e-r-call-of-pripyat-windows-screenshot-monolith.jpg

3. Tudósbunker védelme (sárga nyíl) :
Alapból zsoldosok védik a helyet. Ha a tudósok egy küldetését elvállalod amiben egy dokumentumot kell elhozni a jupiter üzemből amikor felveszed ugyanaz a csapat zsoldos támad rád. Miután lelőtted őket és visszamész a tudósokhoz elvállalhatsz egy küldetést amiben őröket keresel. Ezzel kapcsolatban is menj el a freedom vezetőjéhez

4. tachenko pdaja (kék nyíl):
A tudósok adnak egy küldetést hogy egy ismeretlen téranomáliát vizsgálj meg. Ezért lesz egy küldetés zatonban mert csak egy különleges detektorral lehet megcsinálni, amit ott kaphatsz meg. Amikor előveszed az anomáliából kiesik egy csomó dutyis hulla. Az egyiknél lesz egy pda. Vidd el a freedom vezetőjének.

5. Flinta leleplezése (zöld nyíl) :
Zatonban az orvosnál amikor először odamész lesz 2 sztalker aki sorokaról beszél. Ez egy szatlker aki cserbenhagyta őket. Megkér hogy keresd meg. Vállald el a küldetést. Janovban lesz egy Flinta nevű freedomos. Ha elmész a zöld nyíl irányában lévő mocsárba találsz egy haldokló sztalkert aki elmondja hogy flinta szoroka és őt is itt hagyta. Rajta már nem segíthetünk. Menjünk el flintához és vonjuk kérdőre. Miután elmondja a monológját (magyarítással sincs feliratozva), Menjünk el a freedom vezetőjéhez. Hogy rávegyük hogy intézze el Sorokát, már szintén valamilyen szinten jóban kell lenni. Akárcsak a 2. pontban lévő küldetésnél. (Ha jól emlékszek ez azt jelenti hogy 2 pontot megcsináltál az 5ből.)

t_rk_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ha jól tudom ebből az 5 pontból legalább négyet meg kell csinálni hogy bevegyenek.

Sziasztok, mint láttam a Monolith-es küldetés lényege azt hiszem megvan. Meg a Soroka és Flinta kiiktatása.

Őm lenne még egy pár gond.

1. A Vérszopók fészkét kéne elgázosítani őőőm nem tudom mi a neve a tékérp részek nevét még nem jegyeztem meg, az első részen, és a konvojnál kéne a két kulcs a ládához, azt nem találom, én kerge eladtam a csaposnak a papírost...

2. Szerszámok Kardánnak, a nehéz vagy a finom nem tudom de az egyik megvan, az ott volt a Fűrészüzem padlásán, a másikat nem találom.

3. Három Veles detektor a dilidokiknak, ilyet még nem is találtam, merre lehet ilyeneket keresni?

4. Nitrónak szerszámokat hol találhatok?

1.A kulcsok a hídon álló konvoj 2 terepjárójában vannak, az egyik kocsi a híd lábához zuhant le.
2. A 2. szerszámkészletet a következõ pályán fogod megtalálni a vonatban.
3. Ez többesélyes, vásárolhatsz is majd, Kopacsinál a markoló fülkéjéban van 1 és az ottani zombiknál is
néha.

Köszönöm!! :D

No 2 detektor már van, a Kopacsi markolójából kikaptam már, meg egyet azt hiszem a küldetésért kaptam, még 1 kell de senki nem árul olyat -.-"

A kocsit ami a hídon van raja azt alig vettem észre :D Mikor a híd onnansó oldaláról jöttem lekötött a sok anomálisa :| ami leesett, gondoltam rá csak nem tudom miért nem néztem meg :D

Lenne még egy amit elfelejtettem ide írni: A három jó barát címszó alatt aaa Vicces meg a másik haverja a vodkakirálynak, Kardánnak merre lelhető?

Morgan-tól hogy vesszük el a pda-t? mert ő a hajóban ül a Szoro... :D ott nem?

Az egyik hulla az égő falu alatt lévő alagút rendszerban (hajótól észak nyugatra), azt hiszem meg is látod rögtön a bejáratot. :)
Másik -egy csontváz- pedig a bal saroktól lévő gyártól északra nyúló anomália körül keresd. Ehhez mutatok egy képet, mert hely neveket már elfelejtettem, de ez a küldetés megmaradt. :D
719724875.jpg

http://kepfeltoltes.hu/120804/Jupiter_w ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120804/Zaton_www ... es.hu_.jpg

Fent van a két térkép itt meg ezek a küldetéseim.
http://kepfeltoltes.hu/120804/K_ldet_se ... es.hu_.jpg

Légió 2012. 01. 26., 9:03 bejegyzéséből
1. hogyan tudom tőle elvenni? Meg elhet már eladtam a kocsmárosnak :(
2. Nem tudom megcsinálni mert a Szabadságiak vagy is az a Freedom-osok még nem bíznak bennem annyira
3. Még mindig kéne a 3-om vele ebből 2 megvan, az egyik Kopacsinál a markolóban, azt írta Zsilin. A másikat meg küldetésért kaptam ha jól emlékszem. De a 3.-at nem tudom hol van.
4. Ott a kék nyilasnál magyaráznak nekem rádión de abba a szellőztetőbe nem találom a be utat... :|
5. Flintát lelepleztem, el is tűnt de elintéztetni még nem tudtam...

_____________________________________________________________________________________________________________
ez volt a kérdés:
2. Szerszámok Kardánnak, a nehéz vagy a finom nem tudom de az egyik megvan, az ott volt a Fűrészüzem padlásán, a másikat nem találom.

zsilin":3nofpn12 mondta:
1.A kulcsok a hídon álló konvoj 2 terepjárójában vannak, az egyik kocsi a híd lábához zuhant le.
2. A 2. szerszámkészletet a következő pályán fogod megtalálni a vonatban.
3. Ez többesélyes, vásárolhatsz is majd, Kopacsinál a markoló fülkéjéban van 1 és az ottani zombiknál is
néha.

A 2.-ban amit adtál választ melyik vonatban, egy vagonba tudok bemenni de az is csont üres.

Ott fentebb van a térkép, Barin és zsilin, be tudnátok rá szerkeszteni és visszatenni ide?

Tücsök2008":1y14yjb9 mondta:
http://kepfeltoltes.hu/120804/Jupiter_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120804/Zaton_www ... es.hu_.jpg

Fent van a két térkép itt meg ezek a küldetéseim.
http://kepfeltoltes.hu/120804/K_ldet_se ... es.hu_.jpg

Légió 2012. 01. 26., 9:03 bejegyzéséből
1. hogyan tudom tőle elvenni? Meg elhet már eladtam a kocsmárosnak :(
2. Nem tudom megcsinálni mert a Szabadságiak vagy is az a Freedom-osok még nem bíznak bennem annyira
3. Még mindig kéne a 3-om vele ebből 2 megvan, az egyik Kopacsinál a markolóban, azt írta Zsilin. A másikat meg küldetésért kaptam ha jól emlékszem. De a 3.-at nem tudom hol van.
4. Ott a kék nyilasnál magyaráznak nekem rádión de abba a szellőztetőbe nem találom a be utat... :|
5. Flintát lelepleztem, el is tűnt de elintéztetni még nem tudtam...

_____________________________________________________________________________________________________________
ez volt a kérdés:

zsilin":1y14yjb9 mondta:
2. A 2. szerszámkészletet a következő pályán fogod megtalálni a vonatban.
néha.

A 2.-ban amit adtál választ melyik vonatban, egy vagonba tudok bemenni de az is csont üres.

Ott fentebb van a térkép, Barin és zsilin, be tudnátok rá szerkeszteni és visszatenni ide?

A 2.-ban úgy tudod meg csinálni ha megvan mind három veles detektor és megcsináltatod hogy még erősebb veles detekto legyen annak a nevét pontosan nem tudom, ha megvan meny a víztárolóhoz ahol sistergés van. Vedd elő az új detektort és oda fognak teleportálni halott szolgálatosok az egyiknél van a pda és ha valamelyik frakciónak oda adod már megfognak bízni benned. A többiben is segítenék de már nem nagyon emlékszek mi hol van.

Öhm... a tool kitek(az az magyar nevén szerelő csomagokra) nem emlékszem origin hol lehet rátalálni, mivel olyan módot használok ahol módosulnak a megtalálási helyszínek, de körbe kérdezgethetsz a stalkereknél azok is tudnak támpontot adni. De ha jól emléxem akkor a janovi alap és finom az a cement gyárnál és a Jupiter üzemnél találhatóak. Azt lehet, hogy nem jól emlékszem, de tippeltem....

Ami a velest illeti van 1 veles a Jupiteri üzemben is origin rejtekhely valahol az első képed féli sarkában...
(A detektor neve amúgy Savorg)
Viccest Barin mutatta Bárkás meg az első térképen van nem sokkal a leégett tanyácska alatt van ilyen "üreg" sok anomáliával és egyéb szépséggel, ott bent van a bárkás hullája.

Flintával annyi dolgod van hogy leleplezd, akár duty akár freedom akár a stalkereknek adod fel, személyesen nem tudod kibelezni. :)

Nos röviden ennyit tudok most, vagy nem tudok majd kiderül mennyit felejtettem az alapból.

Eredeti játékba nem a vonatban van az egyik Toolkit? Ahova a hídról lehet ráugrani, majd elgyalogolni a végébe és ott leugrani a vonat belsejébe.Elsétálsz vissza a végébe és ott a szerszámkészlet.
Zatonnál pedig az alálomáson vannak a szerszámok. finommunkához, de azt a Zsoldosok védik, Kaja kell nekik.

Grey no ezt nem tudom, én nem guráltam még hídról vonatra csak estem le hídról anomália miatt Zaton-ban a konvoj telepjárója mellett XDD de ez inkább elvetett a célomtól mint sem segített :D

na most megnézem őket, gyorsan végzek Jupiternél azt vissza megyek Zaton-ba :D

A Jupiter ütem mellett a izé itt ni
http://kepfeltoltes.hu/120804/697175376Jupiter_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Scarecrow még annyi hogy Flitát nem tudom leleplezni, a fogadóban dumáltam vele nem tetszett neki elhúzott de a dreedomés a duty vezetői sem hozzák fel ezt a témát és nem is tudom, ő velük mé a monolith-os bandával vagyok le akadva a freedom-nak szeretném adni őket :D de ahhoz majd viszem a pda-t is é akkor elméletileg spanok lesznek de ahhoz kell még1 veles azt meg keresek az említett helyeken már csak 1 kell, és elméletileg akkor minden meglesz :D no meg még meg kell keresnem Brain-t hogy mutassa meg Viccest :D

Scarecrow és kissari18 no meg Grey, köszönöm a infót utána járok a dolgoknak picit :D

Amúgy vannak még gondjaim, pl. a főküldi ott is leragadtam XD megvan vagy 6 papír a Jupteri üzemből de ahhoz a helikopterhez(Szkat-5) ami oda zuhant még nem férek hozzá és az átjáróhoz se... no neki megyek még egy kicsit így este :D megyek beesek a vonatba :D

Most játszottam végig, meg le van írva ilyen fontosabb dolgok:)
Ami a betonzuhanynál van, az durva munkához van azthiszem.
A helikopterhez úgy tudsz eljutni, hogy lemész rögtön a bejárattól jobbra egy iylen elkerített mélyebb részhez és ott van balra egy kis bejárat.
Streloknak hány dokumentumja van a játékba? Egyet találok mindíg, ami Jupiter üzemnél van egy gáztartályok közt, az a Szellemnek írt levél.

Ja és Gery, nem Grey, nem vagyok szürke:)

Vissza
Top Alul