[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

eddig is fedezékbe voltam csak az a baj hogy nincs gránátom mert össze akadtam pár(2) irányítóval és rég nem voltam semmi bázison és amikor mentem pripyat-ba javítani cuccost össze akadtam velük.

Egyetértek... Volt, hogy maxos géppityuval mentem ellenük, kilökték a kezemből, aztán meg se találtam. Amúgy tényleg a kés a legjobb.

Gauss töltények:

Zatonban:
- Ahol a vérszopó fészek van, ahogy bemész az épületbe balra van pár álló kapcsolószekrény. Azok közül az egyikben van.
- A dombon a régi gyárépületben (ahol a fegyverbiznisz rajtaütés volt) egy atommag graffitis oszlop mögött.

Janov állomásnál:
- A cementgyár pincéjében egy nagy cső alatt.
- A Jupiter gyár udvarán van egy tartályszerű építmény amire föl lehet menni a lépcsőn. A legtetején a délkeleti csücsöknél ugorj le egy szintet, az oszlop mögött van.

Pripjatyban:
A csónakkikötőnél az egyik monolitos PDA-ja megmutatja hol vannak a tetőn elrejtve.

Dupla hozzászólást ne.

Amúgy van Zatonban az égő faluba, valamelyik ház padlásán/tején egy Vintar.

Pripjatyban két 14 emeletes panelház között van átnőve egy furcsa növény. Ha van affinitásod egy kis légtornászathoz akkor felmászol az indákon legtetejére, a legfölső szinten az erkélyen át be tudsz jutni egy szobába. A kanapé mögött egy gépágyú vár munícióval együtt.

Már Jupiter környékén járok, de eddig egy olyan artifact-ot se találtam ami a sugárzás vinné le. Hol találhatok ilyet?

Sziasztok
Lehet volt a kérdés előre is bocs Kivonási pont "B-205" Jupiter környéke, itt elakadtam meg kell néznem voltak e katonák a környéken ott állok a sárga résznél de nem történik semmi, zombik vannak de már megöltem őket még régebben semmi nincs. Van egy rács tele fegyókkal de nem tudok bemenni felmászni se lehet a tetőre nem tudom mi lehet a baj. A segítséget előre is köszi .

Van az egyik asztalon egy papír. azt kell felvenni.
A fegyverekhez meg az udvarról lehet bejutni, van ott egy földalatti garázs, azon keresztül.

Putiteng: Kösz testvér sokat segítettél, a cuccokhoz sajnos kód kell hogy bejussak de nem is érdekel a fő hogy megvan a küldi.

Volna még 2-kérdés találtam feljegyzéseket azt a 3-dik részben tudom eladni mert mindenkinél próbálkoztam már. Van még pda (zsoldos mind2)- amit nem adtam el de már nem kell senkinek akkor az már csúszott hogy eladhatnám őket valaha? Akinek kellett odaadtam a pd-ákat.

A karom anomália mezőben fel kell másznod a felső kis földdarabra, utána pedig át kell ugranod a szemközti párkányra, ahol egy medúza és egy gravitációs anomália van.

Emlékeim szerint a szkvadoszk környékén is voltak ilyenek. Pl. talán ott ahonnan a kormányt vitted el valahol hátul egy jobb detektorral már jelez. Meg anomáliacsomópontoknál ahol lehet mászkálj fel a tetejükre (néhol úgy alakul ki a terep) és akkor találhatsz még relikviákat én úgy emlékszem több medúzám is volt meg galacsinnak is lennie kell a mocsaraknál mert azt is ott találtam (az -4 es ha jól emlékszem). Most úgy rémlik azt konkrétan a fenyőtoboz vagyminek a tetején találtam de nem biztos hogy ez a neve már nem emlékszem:D hajrá

Vissza
Top Alul