[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Na én ezzel úgy jártam, hogy exo-ban mentem, ill. mentem volna a föld alá, mert azt hittem, hogy zárt körös az is.
Vehettem újra egy SEVA ruhát. De kb fele úton átvettem újra az exo-t, és már nem szívta le az életerőt.

Tudnátok segíteni hogy lehet megszerezni az 20Információ kereskedő öcsit, melyik dokumentumokat kinek kell adni, meg mintha olvstam volna valahol hogy van 1 csávó a játékban aki le is tudja másolni a doksikat?

Strelok 3 doksián meg a 2 szolgálatos pda-n kívül adj el mindent bagolynak. A másolás meg a gauss puska terveit másolják le a tudósok a bunkerben.

Ja igen de ha nem neki adom oda a 2 szolgálatos pda-ját akkor nem lesz meg a Mérleg nyelve öcsi ami a full god endinghez kell.
Ha a stalkereket bérlem fel hogy védjék a tudósokat akkor hogy tom a Monolit-osokat berakni valahova?
A stalkerekhez nem lehet?

Összeszedtem Strelok 3 doksiját és az utolsót a Jupiter üzemnél vettem fel, volt ott egy hulla és volt nála 1 memóriamodul a lezuhant kémrepülőgépből azal mit csináljak?

Nem jó ötlet,a játék végén majd találkozol Strelokkal és ha átadod neki akkor kapsz 1 rangot jelet vagy achivementett vagy nem tudom mit,azzal a címmel hogy a Titok tartó,a Hulla az nem fontos,a memóriamodul sem de ha annyira akarod felszedheted,A hulla az az a gyerek aki a Janovi technikus mellet üldögél

Zini: Ha jól tudom, a titok tartó achivementet, akkor kapod meg, ha streloknak a saját papírjait adod, oda. A kémgép modulján, csak valamilyen rejtekhelyeket sorol fel. De javítsatok ki ha tévedek.

Jól tudod,a Titok tartót,csak már rég Pripyat oztam ezért felejtek,és a kémgép modulján lévő 3 relytekhelyről a dokumentumokat kell Streloknak átadni...Igen jól tod nem tévedsz csak mi ezt mondtuk :)

hi all!

komoly problémám van. megszereztem pripyat-i részen a speckó puskát, azonban hiába viszem vissza a technikusokhoz nincsen meg a szükséges dokumentáció. eleinte azt hittem, annál kellene lennie akit lelőttem később azonban eszembe ötlött, hogy valószínűleg eladtam jó pénzért valamelyik állomáson. mit tegyek?
képtelen vagyok előröl kezdeni a játékot. gondolom visszavenni nem tudom és az eredeti helyükön - amúgy sem emlékszem hol vettem fel őket - sem találnám meg. nincs valakinek egy elmentése? nagy lúzerség OMG! többféle befejezése van a játékban? befolyásolja ez?

:(

advi: Ezért jó az automentés :D
Amúgy a dokumentumokat a Vaserdő nevű anomália környékén találod meg. Először visszamész Zatonba, ott beszélsz a technikussal, aki azonnal felismeri a fegyvert, és egy időre kiüti magát. (Mert hát a sok pia :D) Miután felébred beszélj vele, erre ő ad egy kulcskártyát, amivel kinyithatod a vaserdő alatt található titkos labor ajtaját. Odalent megtalálod a dokumentumokat.
Még egy nagyon fontos dolog: Semmi esetre se add el ezeket a dokumentumokat!

oké!

Akkor ezek szerint még nem adtam el őket, mert amit Capt Axon leírt nem rémlik, hogy már megcsináltam volna. az a kérdésem, hogy a technikust hol találom? ahova eddig vittem a fegyvert ott nem ismerték fel.
[mod]rendicheck! az volt a baj eddig,hogy automatikusan javíttatni akartam és azt hittem,hogy a papírokat már korábban meg kellett volna szereznem.köszönöm.
Nincs dupla hsz. -Domesz[/mod]

Fú megint elakadtam:Feladat:Kivizsgálni milyen erős impulzus találhatta el a Szkat4-et és 5-öt...Ok ha jól emlékszem erre pripyatba derül fény.Na de hogy megyek át pripyatba?Megvan az összes dokumentum,az összes embernek segítettem,de nem tudom hogyan tovább.Ha valaki tudja előre is köszi!

nézd meg biztosan minden helikoptert megvizsgáltál-e már....És Janovban vagy a közelében lévő mellék épületben emberekkel is beszéltél-e már....

Vissza
Top Alul