[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

namáris pripyat ben vagyok :) megvan az uj fegvyer csak megkel javitatni de hol?:D

Sziasztok elakadtam és nem tudom mit kel csinálni légyszíves segítsetek.Küldi: "szkat-5" találd meg az elektronika kiégésének az okát.
Válaszotokat köszönöm.

Erre a feladatra Sztrelok adja meg a megoldást a játék végén,mikor bemegy a parancsnokságra. Addig ott lesz feladatként.

Helló én már kivittem egy párszor de egy kérdés: a rakétatelepnél vagy minél jupiterben, hogy is kell megvizsgálni a kivonási pontot?Szégellem, hogy elfelejtettem pedig mindíg csak S.T.A.L.K.E.R.-ezek :D

Fel kell venned Szokolov levelét. Alighogy bemész az alagút fölötti épületbe és elfordulsz jobbra. Lesz egy szoba és egy asztal,azon egy levél. Vedd föl és utána menj le a pincébe,ha föl akarod vennia rács mögötti fegyókat. Ez nem szégyen,velem is előfordult már...

Hol a fenébe lehet Zulut megtalálni, miután lelép a csapatból Pripyat-ban? Nem az iskolánál kellene lennie snorkok által megtámadva? Én már körbetáncoltam az egész iskolát, de Zulunak se híre, se hamva! Jó lenne, ha őneki is össze tudnám vakarni a pozitív ending-et...

Kimmuriel":1g3thpx4 mondta:
Hol a fenébe lehet Zulut megtalálni, miután lelép a csapatból Pripyat-ban? Nem az iskolánál kellene lennie snorkok által megtámadva? Én már körbetáncoltam az egész iskolát, de Zulunak se híre, se hamva! Jó lenne, ha őneki is össze tudnám vakarni a pozitív ending-et...

Én sosem találtam meg ( semmikor ) - igy mindig meghalt ... ( bug ? )

én a sulinál találkoztam vele ja :) oda is adta a pkm-et .

No, végül sikerült összefutnom vele nagy nehezen! Éjszaka érkeztem Pripyat-ba, és mivel az előző végigjátszás során nem sikerült megtalálnom Zulut, miután lelépett a csapatból, ezért az első utam az iskolához vezetett, de akkor még nem volt ott. Elkezdtem csinálgatni a főküldetéseket, és a könyvtár kipucolása után újra elmentem a suli környékére, és addigra már ott volt! Hú, alig bírtam magam fölküzdeni Zulu mellé, 5-6 snorkkal a sarkamban! :bloodsucker:

Hello
Vicces és Bárkás pdaját Kardánnak kell odaadni mert ő nem ad érte semmit cserébe, másnak nem lehet odaadni?
A vérszopó fészek kiirtásánál amit találtam doksikat a konvojnál azokat is csak Bagolynak lehet odaadni?

Kipróbáltam de ugyanannyiért javítót nekem lehet az a baj hogy nem küldetésben kaptam meg, mert mászkáltam és véletlenül találtam meg Bárkás pda-ját.

Tényleg igaz, hogy Pripyat Underground-nál elég, ha a SEVA az inventory-ba van, nem kell feltétlenül abban nyomulni végig? Nekem úgy rémlik, hogy amikor ezt kipróbáltam (exo-ban mentem, inventory-ba ott figyelt a SEVA), ugyanúgy rohamosan szívta le az életerő csíkomat a mérgező gáz! lol2 Nálatok működött ez a kis trükk?

Vissza
Top Alul