[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

akkor vigyed a játékot,csináld meg a 3 Veles detektoros küldetést,vigyed el neki,aludj rá 2 napot,menny relikviát keresni,mire vissza érsz jön a küldi,ha nem akkor bugos

És csak utána lehet fölvenni a Compass-os küldit?
Zaton-ban a DNy-i részen lévő helikopternál ott az antennák környékén az a röpködő elektromos izé az egy poltergeist? Azt ki lehet nyírni? A shotit szereti-e? fogatlan

Sziasztok olvastam a játékleírásban azt hogy pénzért lehet felbérelni stalkereket akik segítenek neked a különböző küldetésekben hol lehet felbérelni őket ???!!! ja és nem arra gondolok a pripyetbe akakrok elmenni és kereseni kell tagokat másra gondolok remélem értitek!!!

csiga07 a te eseted merre volt kíváncsi vagyok rá!!! ha elmeséled biztos örülnénk

Mennyél Gary hoz és 5000 ért elvisz Pripyat ba,onan 1000 ért vagy 2000 ért Zatonba és ingyen Jupiterbe,Gary a Janovba van,ha megcsináltad a TUdósok nál a húscafat és galacsin küldetését

sziasztok valakis egicsen mar janovba a hütötoronynál fogok adást valakik segicséget kérnek de nem tudok a hütötoronyba bejutni hol lehet vagy egyáltalán ot vannak?

a küldetéshez szerezned kell egy svarog-detektort,amit akk kapsz,ha megcsinálod Bagoly(zatoni kereskedő)detektoros küldetését(3 veles detektort kell vinni a tudósoknak). Ha megcsináltad,egy idő után Szakáll-tól megkapod a detektort és azzal vissza kell menned a hűtőtoronyhoz. Menj oda,ahol le van szakadva a rács,van ott egy téranomália. Vedd elő a detektort,aztán a téranomália elkezd szikrázni és kiesik belőle néhány halott szolgálatos. Kutasd át őket...

köszike:D megvan mar csak átkel jutnom valahogy pripyatbe az egyik csávonak aki oda tartot akinek kelet vini huscafatot meg galacsint aszem azt vitem végig meg utana párat csak ami televan aknázva hely oda nem tok bejutni valaki?

Vagy marad a csavardobálgatás vagy figyeld a földön a sötétebb foltokat ( na oda ne lépj ! ) ...

A saját példámból okulva (tudniillik hogy a csavardobálás hatására robbant fel előttem néhány akna) én azt javaslom, hogy a kerítés mentén közelítsd meg a helikoptert, az a tuti!

Vissza
Top Alul