[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Sajnos a deamon tools unisntall-al sem oldódott meg a probléma. Ugyanazt az üzenetet írja mint eddig, pedig a játékot is leszedtem és újratelepítettem. Még a regisztrit is kipucoltam.
A riportot elküldtem a supportnak, remélem majd mondanak valamit.
Köszönöm az ötleteket.

bertasz":2cpp8q83 mondta:
Hy! Nekem lenne egy olyan problémám hogy mikor felrakom a cop-ot és el akarom indítani, az eredetiségvizsgálatnál ezt írja ki és nem hajlandó elindulni a játék: "An attempt to use emulation software is detected. Please insert the licensed disc, deactivate emulation software and try again.
If the error recurs, press "Error report" and send the report to product technical support."
Ami igaz is hogy van a gépen Deamon Tools de semmit sem tudok vele csinálni hogy menjen.
Légyszíves segitsen valaki aki már találkozott a problémával. (Természetesen mondanom sem kell hogy a játék eredeti, az elsőkk között vette meg mikor megjelent.)

szép fogod magad és írsz a supportnak.. ők generálnak neked egy rescure key-t azzal menni fog a játék. Sajnos nekem is pont ez a bajom volt, de meg lehet oldani, szal hétfőn szépen írj nekik segíteni fognak :wink: .

Találkoztatok már hasonló problémával?
1. Zatonban a hajónál lévő medikus srác szőrén szálán eltűnt! Nem lehet valahogy újra spawnoltatni?
2. Cardan-t ha leitatom 3 vodkával, csak elalszik, és nem csinál semmit, beszélni sem lehet vele, pedig elvileg két régi cimborájáról kellene mesélnie, és adni egy küldit... A két cimbi PDA-ja már nálam van, de ha odaadom neki, akkor se történik semmi, nem kapom meg a küldetés teljesítése kiírást.

Kimmuriel
Igen amit leirtál így van, ez nem bug. A zatoni orvos késöbb előkerül. Cardántól nem kapsz jutalmat azért mert megtaláltad a két barátját. Ha Cardánnak oda adod a 3-ik üveg vodkát is elalszik és egy darabik nem ébred fel.

István rosszúl mondod,a Zatoni Orvost keressed a kikötőben,nyissad ki szépen a faház ajtaját,Cardan 3 üveg vodkától berug és nem tud semmit sem csinálni,aludj 10-20 órát és felkel

most az a gond hogy ahol fajdal kéne találkozni ott nincs senki és semmi csak pár malac amiket elintéztem

hahóóóó....triplahozzászólás nem engedélyezett, de még a duplázás sem.

majd a moderátorok elintézik , ne fáraszd magad miatta

István":i1zf3u3c mondta:
Kimmuriel
Igen amit leirtál így van, ez nem bug. A zatoni orvos késöbb előkerül. Cardántól nem kapsz jutalmat azért mert megtaláltad a két barátját. Ha Cardánnak oda adod a 3-ik üveg vodkát is elalszik és egy darabik nem ébred fel.
No igen, de attól még nem adja be a küldit, csak újra le lehet itatni... Tudom, hogy nincs érte jutalom, de azért jó lenne, ha ez is ott lenne a teljesített küldik között! :roll:

#Szerk.:
SPOILER!

Ja hogy Tremor, a dokifiú volt az a hentes a házban? Hú, nekem meg csak most esett le! Ááá! lol2 No és nem lesz utána helyettese? Jó lenne, ha Zatonban is tudna valaki gyógyítani! :roll:

A Compass-os küldit hogy lehet megkapni? Se Beard, se Sultan nem adja be! Lehet hogy azért, mert Sultan-nak már keresztbetettem egyszer azzal, hogy segítettem a sevcsenkói stalker-oknak? De attól még Beard kioszthatná ezt a küldit... Vagy nem?

Üdv, Barin! :D

Vissza
Top Alul